spresv Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!Κλασικα εχουμε:AMD A64 3200+Gigabyte K8NS ProWD raptor 36Gb SataWD 200Gb SataΛοιπον. Ο ραπτορας εχει το λειτουργικο. Τωρα τον 200ρη τον βλεπει στο device manager αλλα οταν παω my computer δεν φενεται πουθενα!!Μηπως ειναι κατι πολυ απλο και απλα δεν το ξερω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Τι ρυθμισεις εχεις στο BIOS?Εχεις ενεργοποιησει τους controllers?Γιατι κατι τετοιο ειχα παθει και δεν εβλεπε τον SATA. :040:Σε ποιον controller τους εχεις βαλει?Της nVidia ειναι καπου στο μεσο της μητρικης κοντα στην AGP ενω της Gigabyte ειναι κατω δεξια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarm1442169065 Δεκέμβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Μηπως δεν εχεις προσδιορισει Driver Letter ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Μηπως δεν εχεις προσδιορισει Driver Letter ?Pardon me?? Πως?Γιαννη τους εχω βαλει στα κατω δεξια. Αφου λεω οτι στο device manager και στο check του controller στην αρχη τους βλεπει και τους 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Δεκέμβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 άλλο σκληρός άλλο drive. Πρέπει να τον φορμάρεις ή να τον "θέσεις" μέσω Admin Tools ή με Partition Magic π.χ.αν τώρα τον έβαλες χωρίς να κάνεις τπτ λογικό είναι να μην υπάρχει στο My Computer Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Δεκέμβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 ποιος το ειπε αυτό? για xin xp μιλάμε, όχι για win 3,11προσωπικά έχω βάλει πάνω από 2 διαφορετικούς pata δίσκους και 1 sata στο σύστημά μου κατά καιρούς και για κανέναν δεν μου ζήτησε αυτό που λες, όλους τους έβαλε μόνο του, και μάλιστα με το επόμενο διαθέσιμο γράμμα εκείνη τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Δεκέμβριος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 κανει λαθος ολοι οι δισκοι οταν ειναι καινουργιοι ειναι εντελως κενοι δεν εχουν partition πρεπει να κανεις partition και να το formaρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 3, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 solved...Thanx boyz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.