Jump to content

AMD ή Intel να αγορασω?

MrSeanKon

Tι να παρω? Ψηφιστε και ποσταρετε μετα μονο οσοι ποσταρ  

49 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Λοιπν η αναβαθμιση μου ειναι γεγονος παρθηκε σημερα η αποφαση αλλα δεν ξερω τι να παρω γιατι μου μπηκανε διαφορες ιδεες.....

Τον Α64 3200+ θα το δωσω σε ενα φιλαρακι μαζι με τη Gigabyte και τις αλλες δυο μητρικες γιατι του οφειλω υποχρεωση τεσπα οταν αυτος ξεμπλεξει απο κατι γραμματια θα γινει η τραμπα τωρα σημερα θα γινει ή σε 2-3 εβδομαδες δε με νοιαζει το νερο μπηκε στο αυλακι...... :116:

Ασχετα αν ειμαι ερωτευμενος με την AMD :060: σκεφτομαι απο σημερα το ενδεχομενο να αγορασω ξανα Intel οχι ομως PresHOT και ******....

Συνεπως μονο οσοι ποσταρουν θα δεχθω τους ψηφους τους τις υπολοιπες θα τις ΒΑΝ! :050:

Eπισης οσοι θα ποσταρουν να αγορασω Intel να μου προτεινουν και μια καλη μητρικη να κανω παλαβομαρες ξερετε τεραβολτ και τα ρεστα...

Σκεφτομαι να αγορασω Intel για να επεκτεινω το project μου εκει γιατι αν περιμενω να βρω συμπαραστατες κικιρικου πρεπει να βαλουν την πινελια τα Ka***mi Labs :040: αλλιως αραχνες....

Επομενως βλεπετε οτι παρολο που ειμαι φανατικος AMDας μπορω να συμβιβαστω και με Intel για το καλο της ερευνας.. :023: :023:

Ψηφιστε και ποσταρετε......

Περιμενω εναγωνιως......

Επισης θα ηθελα να κρατηθουν χαμηλα οι τονοι κι οχι να γινει AMD vs Intel εδω μεσα οσο για μενα πειτε ο,τι θελετε δε στραβωνω ευκολα...

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα για έρευνα (άσχετα απο επιδόσεις δε συζητάμε αυτό τώρα) είναι η πλατφόρμα 775, μιας και είναι εντελώς θολό το τοπίο εκεί. Το θέμα είναι ότι είναι και λεφτά πολλά, και μεγάλες θερμοκρασίες που σημαίνει θέλεις αναγκαστικά τουλάχιστον νερό. Αν πάς εκεί οπωσδήποτε Abit. Μπορείς να πάρεις μία με το 915 (AS8) για να γλιτώσεις τις DDR2.

Όσον αφορά τον Dothan, είναι ο πυρήνας του Νέου Pentium M, ο οποίος καταναλώνει ελάχιστα Watt, είναι πολύ κρύος, και ο 2Ghz πατάει 4ghz P4, μόνο που δεν έχει ΗΤ.

Όσον αφορά μητρικές δε ξέρω, μόνο με 855 chipset παίρνουν Dothan και δεν υποστηρίζει κάν Dual Channel...και εκεί θα ήταν ενδιαφέρον πάντως μιας και αυτοί που έχουν τεστάρει Dothan είναι ελάχιστοι.

Α η κωδική τους ονομασία είναι 7ΧΧ και φέρνει το πλαίσιο.

Πάει αυτός. Άντε πάλι σε έξοδα.....

Πάρε Intel!

1) Για την έρευνα

2) Για να δεις αν κάνουμε καλά που κατηγορούμε την Intel

3) Από περιέργεια

4) Για να πάρει εκδίκηση ο Thor που όλο τον λές προδότη

5) Για να πέσουν οι τιμές του Α64 ( αν μάθει η ΑΜD ότι κάποιος σαν και σένα πήγε σε Intel προβλέπω -30% με την μία )

6) Για να μην ξαναπάρεις Intel ( μιας και εσένα σε καίει το θέμα FPU )

Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιον ΑΜD σε 939,ειτε FX ειναι ειτε Α64.Παντως και εκει ειναι ακομα το τοπιο πολυ θολο γιατι τωρα βγαινει το NF4 και νομιζω οτι θα κανει παταγο.Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα μπορουσαν να περιμενουν τα Katsumi Labs το NF4(LOL),για αυτο λοιπον δοκιμασε κατι σε Ιντελ απο τα καινουρια οπως προανεφεραι και ο Chris2004,μονο και μονο για δοκιμη.

Υ.Γ.:Γνωμη μου,περιμενε το NF4 για πολλα τεραβολτ!!!!!

Θα μπορούσες να πάρεις κάτι σε 875 και Northwood άμα βρείς (Εγώ Prescott έχω) αν σε ενδιαφέρει να έχεις κάπως πιο χαμηλές θερμοκρασίες και να έχεις κάτι σίγουρο. Απο την άλλη μιας και το κάνεις για έρευνα δεν νομίζω ότι αξίζει το κόπο μιας και τα περισσότερα που αφορούν αυτή τη πλατφόρμα είναι γνωστά και σιγά σιγά καταργείται.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πάλι με Chipset και ονόματα :p

Πάρε καλυτερα κάποιον από τους καινούριους Α64 0.09μ που απ'ότι φαίνεται θα κλοκάρουν ακόμα καλύτερα....

αλλη μια ψηφος απο μενα.το πλανο που προτεινει ο fox,ειναι οτι καλυτερο μαλλον.εδω ολοι οι ιντελαδες ξεπουλανε για 939 και εσυ θα κανεις το αντιθετο?? μονο αυτο δεν περιμενα να δω απο σενα....προδοσια!!! :035: βεβαια αν ειναι για ερευνητικους σκοπους τοτε αλλαζει το πραγμα....και εγω ψηνομαι για dual opteron,για ερευνητικους σκοπους παντα..... :popworm:

εχουμε συνενοηθει ολοι οι amdades να σε ban ετσι και κανεις το ατοπημα....τοσες μερες κρατιεμαι να μην ποσταρω στο amd vs intel....αλλα απο οτι βλεπω σε επεισε ο chriss με τα ατρανταχτα επιχειρηματα του....α ρε κατσουμι που σου χρειαζεται.....

Ότι μελέτη και να κάνεις σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, σε έναν χρόνο θα είναι άχρηστη. Τα δεδομένα του overclocking που ξέρεις θα αλλάξουν σε έναν χρόνο λόγω διπύρηνων. Αφού θέλεις να πας σε Intel, τότε να πάρεις Celeron :029:. Αυτά είναι τα μόνα single core που θα μείνουν, και έτσι η δουλειά σου θα πιάσει τόπο :023:

:023:

Ότι μελέτη και να κάνεις σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, σε έναν χρόνο θα είναι άχρηστη. Τα δεδομένα του overclocking που ξέρεις θα αλλάξουν σε έναν χρόνο λόγω διπύρηνων. Αφού θέλεις να πας σε Intel, τότε να πάρεις Celeron :029:. Αυτά είναι τα μόνα single core που θα μείνουν, και έτσι η δουλειά σου θα πιάσει τόπο :023:

σοφος ο darth :023:

Εσενα Darth ειναι και βαρυνουσα επιπλεον!

Σε περιπτωση ισοψηφιας του τελικου αποτελεσματος θα παω σε Intel......

Μαλλον θα σε βαλω επιτημο μελος στη Ka***mi Labs Team αν το δεχεσαι φυσικα.... :040: :040:

Πολυ ωραιο αυτο το smile μου αρεσει να :040:

Δεν εχει σημασια που δεν αναφερω Celeron κλπ ε στην Intel δεν ανηκει κι αυτος?

Με την ιδια λογικη μπορει να πει καποιος γιατι δεν εβαλες Sempron... :106:

Μα ο Sempron δεν έχει έννοια. Ένας Athlon XP είναι και αυτός. Απ'όσο ξέρω τους έχεις αναλύσει καλά αυτούς. Οι Prescott σε έναν χρόνο δεν θα υπάρχουν. Με τους Athlon64 τελείωσες. Τι έμεινε; Celeron φυσικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.