BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Μπορεί να μου πεί κάποιος τί παίζει? Έκανα φορμάτ σε ένα φίλο και προσπαθώντας να κάνω update στους drivers συνηδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν drivers σε κανένα site ούτε τις μητρικής ούτε στην viaarena. Και απο τα δύο site αναφέρεται ότι For Win2K and WinXP, due to licensing agreements, a VIA USB2 driver package cannot be distributed online. Driver support for VIA USB 2.0 controllers requires Windows XP SP1 (Service Pack 1), Windows 2000 SP4, or system upgrade through Windows Update. Alternatively, please contact your motherboard manufacturer or the manufacturer of the USB 2.0 PCI card if you have misplaced their driver CD. The VIA USB2 driver package below can be installed after the Microsoft driver to further improve device compatibility.Η μητρική είναι η Gigabyte 7vrx και φοράει πάνω VT6202 chipset για Usb 2.0 controllerΠέρασα πάνω WinXP Sp2 εν τέλη έχουν περαστεί drivers gia usb2.0 ?
lefterhs Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Δεκέμβριος 3, 2004 Με το SP1 των ΧΡ περνουν και οι drivers για USB 2, οποτε λογικα πρεπει να εισαι ΟΚ.
maddoctor Δεκέμβριος 3, 2004 #3 Δεκέμβριος 3, 2004 Στο Sp2 έχει μέσα και τους usb2 drivers.Οπότε είσαι οκ!
y3k Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Δεκέμβριος 6, 2004 Εάν πάλι δεν είσαι οκ, μπορείς να κάνεισ εγκατάσταση τους οδηγους για USB2.0 απο το cd της μητρικής, ακόμα και αν σου λέει πως θέλει sp1/2 και γίνονται αυτόματα εγκατάσταση μπορείς να κάνεισ browse το cd και να τα εγκαταστήσεις manually.
benhour Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Δεκέμβριος 6, 2004 δεν συνιστατε γιατι αν υπαρχουν ηδη οι drivers της micro$oft θα γινει χαμοσ!με sp2 θα τισ βρει σιγουρα!!(ειχα κεγω αυτο το προβλημα στο pc του αδερφου μου και το ελυσα ετσι)
kagelar34 Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Δεκέμβριος 7, 2004 η ΜΠορείς να βάλεις μόνο το update της M$ κατευθείαν και μόνο αυτούς .....νομίζω είναι το Windows-KB870669-x86-ENU αλλά δεν είμαι σίγουρος, έλεγξε το !!
BloodyHeaven Δεκέμβριος 7, 2004 Author #7 Δεκέμβριος 7, 2004 Τελικά μόνο μετά την εγκατάσταση των drivers απο το cd της mobo μου αναγνώρισε σωστά το USB 2.0 controller... παρόλο που είχα SP2 πάνω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.