backgroundman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Καλησπέρα, έχω ενα ASUS P4P800-X με 4 dimmάκια του 1GB Kingston αλλα στο post βγάζει 3550 και στο λειτουργικό (debian linux) έπίσης βλέπει 3550. Το πρόβλημα οφείλεται μάλλον στο mapping που γίνεται στα pci (και γενικά περιφερειακά) αλλα δε μπορώ να βρώ την επιλογή στο BIOS. Ξέρει κανένας τη λύση ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos1442169086 Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Το manual το διαβασες που λεει... When all four sockets are populated with 1GB DIMMs (total 4Gb), the system may detect only 3+ GB due to the southbridge resource allocation... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Εντάξει μωρέ μην ανησυχείς κάνε δωρεά το ένα από τα τέσερα και όλα θα πάνε καλύτερα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Δεκέμβριος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Το σύστημα είναι σε εργαστήριο και θα τρέχει ένα πρόγραμμα το οποίο θέλει πολύ μνήμη. Το manual το λέει αλλα πως ορίζεται το 4GB memory support, βάζω 4GB και έχω 3+ GB. Υπάρχει επιλογή στο BIOS να του πώ να μην κάνει mapping τα pci + περιφερειακά στο τέλος της RAM και μου τρώει 512ΜΒ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.