HeartDoc Δεκέμβριος 2, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Ρε Greek, αν εγώ βγάλω την μητρική μετά θα ψάχνω και για μητρική καθώς δεν είμαι και φανατικός hardwareίστας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Δεκέμβριος 2, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 ΟΚ. τροφοδοτικό:βγήκεΣκληρός:βγήκεψύκτρα: βγήκε...παιδιά ολα στη μισή τιμή....{πλάκα κάνω} Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Δεκέμβριος 2, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Οκ. Όταν έλεγα ότι ήθελα να περάσω ιατρική, δεν εννοούσα να κομματιάζω το pc μου... λολ για να ηρεμήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Δεκέμβριος 2, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Παίδες... απεβίωσε! Η κηδεία θα γίνει τις προσεχείς μέρες.Τώρα τι λέτε γιαCPU: Athlon64 3000+Mother: ASUS k8v se deluxcase: chieftech full atx-dg-01τη σκότωσα που τη σκότωσα, ν μην κάνω και μια αναβαθμισούλαπεριμένω προτάσεις (Οχι πολύ πάνω από τα 300Ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Δεκέμβριος 3, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 εγω πριν κανα 2 βδομαδεσ επαθα κατι παρομοιο!εβγαλα τη cpu και μου επεσε κατω!!στραβωσαν 5-6pins (δεν θυμαμαι ακριβως) και τα ισιωσα με ενα τσιμπιδακι για τα φρυδια τησ κοπελας μου και κσαναδουλεψε!για κοιτα μηπως επαθες το λεγομενο crack of deth(ραγισες την cpu)!!αν επαθες το τελευταιο ξεγραψε την cpu!δες αν μπενει καλα η cpu μεσα στην υποδοχη!(πρεπει να μπενει τελιως μεσα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 3, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Μιας και τελικά ο ασθενής δυστυχώς απεβίωσε κλέινω το θέμα μιας και δεν προσφέρει τίποτα άλλο.Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.