tyxeros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια τα πραγματα εχουν ως εξης. Επεσε στα χερια μου ενας Deathstar 40αρης ο οποιος μαντεψτε.... τα ειχε παιξει εντελως. Τσεκαρω On line και βλεπω πως η εγγυηση εληγε 28 δεκεμβριου. Λεω λοιπον ας τον κανω RMA (Στην Ολλανδια). Ποιο ηταν το αποτελεσμα.....? Με 8 Ευρο απλη αποστολη με ταχυδρομειο ... Defective hard disk drive received on November 29, 2004Replacement hard disk drive sent on December 01, 2004Τη ελληνικες αντιπροσωπειες και κουραφεξαλα...... Μεχρι τελος της εβδομαδας φανταζομαι θα ειναι στα χερια μου. :023:
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Δεκέμβριος 2, 2004 καλο.γινεται κι απο εδω, ειχα αλλαξει εγω εναν ιδιο την ανοιξη.αναλογα και το καταστημα ισως ...ΥΓ βεβαια αν δεν εχεις αποδειξη αγορας, σιγα μη πας να μπλεξεις εδω :003:
tyxeros Δεκέμβριος 2, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2004 Ασε εμπλεξε ενας φιλος μου να αλλαξει και αυτος ενα WD απο Quest αντιπροσωπεια και εγινε χαμος μεχρι να του τον αλλαξουν. Εφαγε Απιστευτη καθυστερηση.
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Δεκέμβριος 2, 2004 ναι, δεν εδωσα βαση στο αν υπηρχε αποδειξη αγοραςαν δεν εχεις, τρεχα γυρευε :040:
arj Δεκέμβριος 2, 2004 #5 Δεκέμβριος 2, 2004 Δηλαδη αν το στειλεις εξω τον δισκο δεν σου ζητανε καποιο αποδεικτικο αγορας???Τον δεχονται ετσι? Και γιατι οι δικοι μας εδω μας παιδευουν? Και δεν μιλαω για καταστηματα εκει ειναι λογικο να ζητανε αποδειξη αλλα για τις αντιπροσωπειες μας...
tyxeros Δεκέμβριος 2, 2004 Author #6 Δεκέμβριος 2, 2004 Στην συσγκεκριμενη περιπτωση ισχυει οτι εχεις εγγυηση 3 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης που αναγραφεται στον σκληρο. Δεν χρειαζεσαι αποδειξη.
arj Δεκέμβριος 2, 2004 #7 Δεκέμβριος 2, 2004 Ναι το ξερω. Απλα αναλαμβανεις εσυ την αποστολη και ολα τα εξοδα και κανεις ανετα την δουλεια σου γιατι οι πολλοι μεσαζοντες μονο προβληματα δημιουργουν. Απλα αναρωτιεμαι αν και οι αντιπρωσοποιες εδω και σε ολο τον κοσμο γενικα θα μπορουσαν να προσφερουν μια τετοια υπηρεσια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.