PGM Μάρτιος 20, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 First post updated.... Edit : Hemi αν μπορεις αλλαξε τον τιτλο σε NEc 35XX αφου εχουμε φιρμ και για τα δυο μοντελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 20, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ιδιαίτερα ευτυχείς θα πρέπει να είναι οι κάτοιχοι των Nec 3500 drives αφου πρόσφατα τα προγράμματα DVDInfoPro και Nero CD-DVD Speed έβγαλαν καινούργιες εκδόσεις στις οποίες υποστηρίζεται το Pi/Pif Scanning.Ωστόσο, η NEC ακομα δεν εχει βγάλει κάποιο επίσημο firmware που να το υποστηρίζει αν και απο τι λενε στα διάφορα forums ειναι θεμα ημερών να γίνει. DVDInfoPro 3.53 "Changelog"+ We welcome Sonic and Roxio to the DVDInfoPro team.+ Added Pi/Pif Scanning for NEC 3500 drives. NOTE: FW 2R8 is required.+ Minor corrections and fixes as reported by users.+ Fixed a crash if the about window was left open at launch time.+ Changed adverts so they won’t change during time-critical code areas.+ Fixed a problem with UDF V1.50 display, because of the strange way UDF stores this.Πληροφορίες Κατεβάστε το Nero CD-DVD Speed v3.75 posted by ErikDeppe (Nero Toolkit Author) at Cdfreaks.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 20, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Edit : Hemi αν μπορεις αλλαξε τον τιτλο σε NEc 35XX αφου εχουμε φιρμ και για τα δυο μοντελα...Done + We welcome Sonic and Roxio to the DVDInfoPro team.Lol δεν ειναι αστειο, η Roxio προσελαβε τον Nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 9, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 First Post Updated ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Απρίλιος 9, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Πριν μια βδομαδα αγορασα το Nec3520!!!!!! Καλο!!!!!Ηθελα να ρωτησω....τελικα να το αφησω οπως ειναι η να το "φλασαρω"??, και αν το κανω τι κερδιζω??....βλεπεται ειμαι καινουργιος στο "χωρο" του DVD-R . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Απρίλιος 10, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αν εισαιικανοποιημενος απο τη συμβατοτητα που επιδεικνυει τωρα με τα διαφορα μεσα που χρησιμοποιεις και απο την ποιοτητα εγγραφης του, δε χρειαζεται να αναβαθμισεις τιποτα. Αν εχεις καποιους προβληματισμους, ανεφερε τους εδω και θα δουμε εαν χρειαζεται να κανεις αναβαθμιση και με πιο fw Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Απρίλιος 14, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Πχ ενω βάζω να γράψω κάποια VIDEO (avi) σαν data, και επιλέγω 'finalize' , ενω το γράφει και φτανει μεχρι 100% στο τέλος δεν μπορεί να το κλείσει και ....:070: το καίει. Αυτό γιατί γίνεται?.Χρησιμοποιώ τα datawrite (-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 17, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 First Post updated Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Ιούνιος 3, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι με την εγγραφή σε 16x.Έχω βάλει το 2.28_QV3ME firmware και έχω γράψει τουλάχιστον 30 DVD σε 16x χωρίς πρόβλημα,από χθές όμως σε 4 DVD δεν περνάει το verification.Τα 2 πρώτα ήταν από την παρτίδα TY +R 4x που είχα γράψει πολλά και τα 2 επόμενα ήταν από κάποια καινούργια TY -R 8x που πήρα χθές.Εντω μεταξύ σε 8x έγραψα χωρίς πρόβλημα 1 DVD.Τι έχει συμβεί και δεν γράφει σωστά σε 16x?Τυχαίο λέτε να ήταν ή αρχίζει και τα παίζει το NEC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 3, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Ρε pgm τσεκαρε λιγο το τελευταιο λινκ για το νεκ 3520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 4, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι με την εγγραφή σε 16x.Έχω βάλει το 2.28_QV3ME firmware και έχω γράψει τουλάχιστον 30 DVD σε 16x χωρίς πρόβλημα,από χθές όμως σε 4 DVD δεν περνάει το verification.Τα 2 πρώτα ήταν από την παρτίδα TY +R 4x που είχα γράψει πολλά και τα 2 επόμενα ήταν από κάποια καινούργια TY -R 8x που πήρα χθές.Εντω μεταξύ σε 8x έγραψα χωρίς πρόβλημα 1 DVD.Τι έχει συμβεί και δεν γράφει σωστά σε 16x?Τυχαίο λέτε να ήταν ή αρχίζει και τα παίζει το NEC?Δε μπορει κανεις να ξερει με μονο 4 εγγραφες. Πιθανοτατα ειναι τυχαιο και να οφειλεται για καποιο λογο στα συγκεκριμενα media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 4, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Ρε pgm τσεκαρε λιγο το τελευταιο λινκ για το νεκ 35201st post updated Links fixed, new firmwares added. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 6, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αγόρασα πριν από μερικές μέρες ένα DVDRW-DL Nec 3540a και το συνέδεσα στον υπολογιστή μου (φορητός) μέσω του 5,25' usb κουτιού της Akasa...Tο ερώτημά μου είναι το εξής...- Μπορώ να αναβαθμίσω το firmware στο νεότερο ενόσω η συσκευή είναι σε usb θύρα;Κάπου διάβασα ότι με μερικά κουτιά δεν προγραμματίζεται πλήρως και μπορεί να προκληθεί ζημιά...- Στο pcmag είχε κάτι μετρήσεις ποιότητας-ταχύτητας οπτικών συσκευών και ο δείκτης του Nec στην ποιότητα εγγραφής ήταν χαμηλός...ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, βελτιώνεται η κατάσταση με το τελευταίο επίσημο firmware;;Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 6, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Δεν έχεις κανένα τρόπο να το κάνεις update σε κανονικό Η/Υ ; Έστω και σε κανενός φίλου σου; Just to be on the safe side. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 6, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Όχι δυστυχώς...πάντως δεν επείγει...αν ήξερα βέβαια ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα θα την έκανα την αναβάθμιση...Δεν γνωρίζω αν ισχύει ότι η ποιότητα εγγραφης του είναι όντως μέτρια, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι το buffer δεν μένει γεμάτο, αλλά έχειδιακυμάνσεις μεγάλες...πέφτει μέχρι και στα 18% για μερικά δεύτερα και μετά γεμίζει πάλι...σαν να σταματάει να λαμβάνει δεδομένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Αύγουστος 10, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Για 3540Α (το πηρα χθες απο e-shop) εχει βγει τιποτα η ακομα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 24, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Liggy & Dee 2.TB RC2, based on MD16 2.FC with riplock removed and RPC1NEC ND-3500A 2.FC (from Mad Dog 2.FC), Original version and RPC1 & Riplock Removed version. Download NEC ND-3500A 2.FC Quikee V3 Milestone Extreme, bitsetting support for SL DVD+R and DVD+R9, RPC1 & Riplock Removed. Download dead linksπου μπορω να βρω firmware για να διώξω το riplock απο τo nec 3500a μου?νομίζω οτι αυτό ειναι η κύρια αίτία που δέν μπορώ να χρησιμοποιήσω το dvd decrypt οταν παω να κάνω rip dvd-movie :067: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Αύγουστος 25, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Για 3540Α (το πηρα χθες απο e-shop) εχει βγει τιποτα η ακομα ?εχει βγει FW απο τον Liggy με bitsetting +R & +RW (επιπλεον του +R9 που εχει και το default) , riplock removed και ξεκλειδωμα περιοχηςNEC ND-3540A 1.01D BT Riplock removed and RPC1 FirmwareIncluded filesREADME.TXT This file101d_orig.exe - Added support for booktype setting101d_fast.exe - Including riplock patch101d_rpc1.exe - Including riplock and RPC1 patchBook-Type setting allows for setting the Book-Type of a +R/+RW and +R-DL DVD disc to DVD-ROM.This improves compatibility for some older commercial players.Rip Lock removes the rip (reading) speed limitation,(usually set to 2X) on a DVD Video with CSS encryption.RPC1 removes region checks and commands.There is a risk involved in flashing with experimental firmware,so if you do not wish to assume this risk, please do not flash your drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 25, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/Σ' αυτή τη σελίδα νομίζω ότι έχει και νεώτερα firmware από τον Liggy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger Σεπτέμβριος 7, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Γεια σας... είμαι νέος στο forum και έχω μια απορίαμε τα firmwares που έχουν removed riplock θα μπορεί το nec 3500να διαβάζει/rip dvd dl σε 16xΡωτώ επειδή ένα DVD-R sony διαβάζει σε 16x αλλα όχι τα dual layerκαι πιο firmware θα μου κάνει πιο γρήγορο το nec μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.