DarthMoul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2004 Σύμφωνα με αυτό εδώ το άρθρο: http://entmag.com/news/rss.asp?editorialsid=6477 Το 60% των Opteron τρέχει linux. Τελικά, από όσα λέει και το άρθρο, μάλλον η M$ "πούλησε" κανονικά την AMD, παρά τις συμφωνίες που υπήρχαν, και στράφηκε ξανά στην Intel. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά τα Longhorn φαίνεται πως θα είναι EM64T optimized. Μικρό το κακό βέβαια. Οι λέξεις "Optimized Windows" ηχούν σαν ανέκδοτο :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 θα είναι EM64T optimized. Μικρό το κακό βέβαια. Οι λέξεις "Optimized Windows" ηχούν σαν ανέκδοτοΔε το καταλαβα αυτο :SΓιατι δλδ δεν ειναι συμαντικο αυτο για τους Amd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Δε το καταλαβα αυτο :S Γιατι δλδ δεν ειναι συμαντικο αυτο για τους Amd ? Φυσικά και είναι. Αλλά με τα optimizations της M$ πόσο παραπάνω θα κέρδιζε; 1 - 2%; Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε γι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Eγω αλλο καταλαβα Μακαρι παντως να ειναι 1 και 2 % και να μη παιχτει καμια αλλη π0υστ1α.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Kάτι θα παιχτεί που δεν είναι και τόσο καλό για την AMD. Θα το διαβάσεις εδώ: http://www.techweb.com/wire/hardware/54200956 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Δεκέμβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 δεν πολιοκαταλαβα ακριβως τι θα γινει αλλα οσο πανε κοντρα στην AMD που να μου κοπουν τα ποδια αν τους δωσω λεφτα μου...του λογου το αληθες τα μοναδικα πεντιουμ ειναι κατι 600αρια και 800αρια παλια...και απο AMD εχω 2δικα μου 1 λαπτοπ 1 του αδερφου μου ,1του γειτονα και παει λεγοντας.....ολα amd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 3, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αυτό που λέει το άρθρο είναι ότι από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές PC στον κόσμο, μόνο η DELL έχει αξιόλογα κέρδη και 1-2 ακόμα που βρίσκονται μάλλον στην Ασία. Όλοι οι άλλοι, περιλαμβανόμενες και οι IBM και HP, είναι με οριακά κέρδη ή ζημιές που δεν θα αντιστραφούν για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μην σας φαίνεται παράξενο. Η υπολογιστική ισχύς φτάνει και περισσεύει στον μεσο χρήστη και από την άλλη οι επιδόσεις έχουν χτυπήσει τοίχο. Γιατί κάποιος να αλλάξει το PC του;Η IBM και η HP σκέφτονται σοβαρά ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση έτσι ίσως και να αποσυρθούν από την αγορά των x86, με εξαίρεση τα laptops. Εδώ είναι και ο κίνδυνος για την AMD. Η IBM πουλάει σχεδόν το 50% των Opteron servers και workstations. Βέβαια θα αγοράζει πάντα Opteron για τους clusters αλλά δεν νομίζω πως η αγορά του supercomputing είναι τόσο μεγάλη για να στηρίξει ένα chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.