TRoboCop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 Πριν απο λίγο καιρό μου 'ρθε μια καταπληκτική ιδεα στο μυαλό. Να φτιάξω ένα δικό μου case!Αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετος μπορεί κάποιος πρώτα απ' όλα να μου προτίνει ένα προγραμμα για να το σχεδιάσω στον υπολογιστή και να μου πει που θα βρώ τα υλικά που θα χρειαστώ(αλουμίνια, βίδες, εκεινα τα πλαστικά τζαμια, κτλπ.)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Θέλει πάρα πολύ κόπο και δουλειά για να το καταφέρεις. Ο Κοπρίτης ετοιμάζει κάτι. Αυτός είναι ο ειδικός στο Case modding. Πάντως αν δεν είσαι παθιασμένος μην το δοκιμάσεις. Το πιθανότερο είναι να τα παρατήσεις αργά ή γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Την ίδια στιγμή που θα το κάνω εγώ θα το κάνει και ένας φίλος μου οπότε θα είναι πιο δύσκολο να τα παρατήσω, έτσι κι αλλιώς θέλω να κάνω κάτι εκπληκτικό γι' αυτό απάντα στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 23:57] Θέλει πάρα πολύ κόπο και δουλειά για να το καταφέρεις. Ο Κοπρίτης ετοιμάζει κάτι. Αυτός είναι ο ειδικός στο Case modding. Πάντως αν δεν είσαι παθιασμένος μην το δοκιμάσεις. Το πιθανότερο είναι να τα παρατήσεις αργά ή γρήγορα. Μακη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να χαρακτηριστει ειδικος σε τετοια θεματα ετσι απλα...οσο για το Project που λες.... (Lab-Case?) εχμ.. εχει μπει σε φαση βαθειας καταψυξης...την θεση του πηραν βεβαια μικροτερης κλιμακας sideprojects τα οποια συντομα θα συζητησουμε (υλοποιημενα πλεον) μεσα απο τις σελιδες του Λαμπη.....@Τrobocop εαν θες να δοκιμασεις να σχεδιασεις κουτι υπολογιστη θα σου προτεινα το SketchUP 3D (κυκλοφορει "ελευθερα" στα γνωστα λημερια)το οποιο δοκιμασα και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο...ευκολο και γρηγορο χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις...(καλο ειναι παντως να ξεκινησεις πρωτα με μολυβι και χαρτι...)καλη επιτυχια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.