Jump to content

Please Help Ξεκολλησε το ανεμιστηρακι της VGA

Xorxhs

Recommended Posts

Συνηθως ειναι με ειδικα πλαστικα κουμπακια που κουμπονουν πανω στην πλακετα...

αυτο που λες ειναι πωσ πιανει η ψυκτρα στην καρτα!!το ανεμιστιρακι ειναι συνιθωσ βιδωμενο!

post-842-1442173851,488_thumb.jpg

η βιδα κρατει το φαν στην ψυκτρα(3εις συνολικα)!υ ψυκτρα ειναι στερεωμενη πανω στην καρτα με τα κλιπσ που ειπεσ!υπαρχει και ψυκτρα που ποιανει πανο στην καρτα με βιδες(πχ αυτη που εβαλα στην δικια μου)

post-842-1442173851,5283_thumb.jpg

Χμ οκ....

Ασχετο...Ποποπο...χαμος στις pci σου γινεται.....

το ξερω!αστα να πανε!!εχω συνδεσει συνολικα: SB AYDIGY 2 ZS,PIXELVIEW PLAY TV PRO,MODEM,το φαν της vga ποιανει μια pci,+ το μ@λ@κιστιρι με τις usb!και δεν συμαζευοντε αλλο με τιποτα!

επειδή το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα (μόνο που τελικά μου κάηκε), θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

αν γίνεται, να βάλω με κάποια πατέντα ένα ανεμιστηράκι από ένα παλιό

τροφοδοτικό που έχω άμεσα διαθέσιμο (μεγέθους περίπου μιας παλάμης), αντί να τρέχω για ένα ανεμιστηράκι μεγέθους μισού δακτύλου;

Επίσης πώς μπορώ να καταλάβω (εκτος από το να μου κάνει περίεργα σκηνικά η οθόνη)αν η κάρτα μου έχει περάσει τα επιτρεπτά ορια θερμοκρασίας και κινδυνεύει να καεί;

Λοιπον....

Ναι μπορεις να βαλεις...ενα φανακι απο παλιο τροφοδοτικο να την φυσαει....απλα πρεπει να κανεις μια μεταροπη στα καλωδια ωστε να παρεις ρευμα απο μολεξ...αν δεν ξερεις πως...να ανεβασω φωτος το βραδυ....

Τωρα για να βλεπεις τις θερμοκρασιες...πρεπει η καρτα σου να εχει αισθητηρα...αν εχει θα μπορεις να την δεις μεσα απο το prog. της καρτας...

soler σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου!

το ρεύμα θα το πάρει από το τροφοδοτικό????

απλά ο ΦΟΒΟΣ μου είναι να μην καεί η κάρτα από

υπερθέρμανση χωρις να το καταλάβω.(gforce2)

αισθητήρα δεν έχει οπότε υποθέτω οτι όταν θα αρχίσει να περνά

τα όριά της θα το βλέπω από την οθόνη ?

(υπάρχει περίπτωση να καεί η κάρτα χωρίς να σου έχει δώσει έστω και ένα σημάδι οτι κάτι δεν πάει καλά?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.