Jump to content

Έπαθε τίποτα ο P4?unworkable cpu

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά άνοιξα το κουτί και έβαλα πάστα στον p4 και μετά όταν τον δούλεψα ξανά έλεγε στην πρώτη οθόνη όταν ανοίγει .

Τhe cpu is unworkable or it has been changed. Please recheck - Cpu soft menu

kάτι τέτοιο τεσπα παρακάτω press F1 to continue or del ...BIOS

μπήκα BIOS δεν έσωσα τίποτα γιατί δεν υπήρχε κάτι που ήθελα να αλλάξω ε και σε κάποια φάση με από αρκετές επανεκκινήσεις πάτησα F1 .....αποτέλεσμα έμπαινα sta win , internet θερμοκρασίες κανονικά επίπεδα έτρεχα εφαρμογές όλα όπως πρίν.Το μηνυματάκι μου το έβγαζε κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή όμως ή έκανε ρεσταρτ....

... μέχρι που μια φορά μπήκα στο ΒΙΟΣ και έσωσα κάτι κατά την εξοδο ...μετά το μηνυματάκι εξαφανίστηκε ,

Μη φανταστείτε ότι πείραξα τίποτα το σπουδαίο απλώς το hot-key για να ανοίγει το PC απο το πληκρολόγιο

Για πείτε τί έγινε ????????????????

να πω πως όλη η διαδικασία από τη αρχή ως το τέλος με Φ1 ΒΙΟΣ κτλ κράτησε κανά 4-5 ώρες και πως δεν τον είχα ξαναβγάλει τον επεξεργαστή από την μέρα που τον έβαλα για πρώτη φορά

Και εμένα μου έχει τύχει αυτό αλλά όντως μετά απο το Save που κάνω συνήθως στο Bios δεν το ξαναέβγαλε, μπορεί να είναι απλά κάποιο Bug...

Θα μπεις στο bios και θα κανεις save and exit χωρις να αλλαξεις τιποτα στις ρυθμισεις σου.Ειναι φυσιολογικο αυτο αφου εβγαλες τον επεξεργαστη.

Ο jdrogas έχει δίκιο. το κάνει κάθε φορά που βγάζεις και ξαναβάζεις το cpu.

Πάντως είχε πλάκα γιατί έπαιζα unreal Και μου έλεγε στην αρχή ότι η CPu τα έχει παίξει ...lol όταν το είδα λέω πάει πρέπει να τρέχω για επεξεργαστή

τέλος καλό όλα καλά

Σε φιλο μου με ABIT max3 (νομιζω) Το λεει αυτο και χωρις να εχει πειραξει cpu :S

Ακου εκει unworkable.....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.