G-Lead Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 Δεν θέλω τίποτα ιδιαίτερο,ούτε τίποτα ακριβό.Για την ακρίβεια θέλω κάτι πολύ φτηνό. Μέχρι 100ε-120ε και τα δυο ή έστω μόνο τον εκτυπωτή. Δεν περιμένω τέλειο αποτέλεσμα,αλλα τουλάχιστον ποιότητα που να μην γίνεται εκνευριστική! Τον HP DESKJET 3745 τον ξέρετε?Την Q-TEC WEBCAM 300? Απο e-shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Δεκέμβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Κοιτα λιγο και τους canon. Πολυ καλη ποιοτητα και φθηνοτερα αναλωσιμα απο την ΗΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Δεκέμβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Thanx ARJ θα το ψάξω λίγο ακόμη ,αλλα μάλλον σε Canon με βλέπω. Στον PIXMA iP3000, πάει λίγα παραπάνω αλλα εχει τέσσερα ξεχωριστά δοχεία μελάνης και αφού έχω εμπειρία και απο τους Hp που επειδή τελειωνε το κίτρινο έπρεπε να αλλάξω όλο το κουτάκι ,χαλάλι τα 150ε... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterhs Δεκέμβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Εγω εχω τον Pixma 4000 και ειναι αστερι.Καλη ποιοτητα, πολυ γρηγορος και βεβαια τα ξεχωριστα μελανια ειναι μεγαλη οικονομια...Αν θες τσεκαρε το e-shop απο οπου το πηρα εγω. Εχει πολυ καλες τιμες.www.pixmania.comτον 3000 τον εχει 108 ευρω τελικη απο ο,τι ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ακριβώς αυτόν θα σου πρότεινα τον Pixma ip3000 είναι πολύ καλή η τιμή του για αυτά ππου προσφέρει. Και 4 μελάνια και εκτύηπωση σε Cd/ Dvd και σε απευθείας σε ψηφιακή κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Δεκέμβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ευχαριστώ παιδιά!Για τον iP3000 θα πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.