Jump to content

Αποριες σχετικα με ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ DVD/CD απο την DISC IMPEX

loner

Recommended Posts

Μολις εγραψα ενα με αφησε να το γραψω σε 16χ αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ξεπερασε τα 13χ ισως να οφειλεται στο γεγονος οτι εγραφα divx (εχω βαλει το Tweak στην registry για να βλεπω στο nero την αληθινη ταχυτητα ) . Η εγγραφη εγινε επιτυχημενα και τωρα θα περασει βασανηστηρια για να δουμε πως παει . μεχρι τωρα εβγαλε επιτυχημενα το verify Του nero

Μπορεις να μου θυμισεις τι εκανες στη registry γιατι ειμαι απο format?

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom\Recorder]

"ShowSingleRecorderSpeed"=dword:00000001

copy paste σε ενα notepad μετονομασε το αρχειο σε .reg και 2πλο κλικ επανω του και εισαι οκ. αν και νομιζω οτι ο orthodox το εχει αναφερει στον οδηγο του περι registry.

Το dvd τελικα ολα ok κανενα προβλημα ουτε Read ουτε rip .

ωραια φαση τα αγορασα ως 4χ τα γραφω ως 16χ με real speed καπου 11-12χ . see you next time

παιδια, οταν τα παρετε με το καλο, καντε ενα κοπο να ποσταρετε ενα dvd-identifier απο το καθε ειδος , να ξερουμε τι παιζει

thanks

ΤΥ 4x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 27 λεπτα+ΦΠΑ (mat coat)

---------------------------------------------------------------------------

Unique Disc Identifier : [DVD+R:YUDEN000-T02-000]

Disc & Book Type : [DVD+R] - [Not Available]

Manufacturer Name : [Taiyo Yuden Co. Ltd.]

Manufacturer ID : [YUDEN000]

Media Type ID : [T02]

Product Revision : [Not Specified]

Blank Disc Capacity : [2,295,104 Sectors = 4,482.6MB = 4.38GB (4.70GB)]

Recording Speeds : [1x , 2.4x , 4x , 6x-8x]

[ DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com ]

:001:

Λοιπον αυτο εινα dvd identifier απο τα φτηνα ΤΥ 4Χ bulk του e-shop (με τα 29 λεπτα). Moλις εκανα το πρωτο backup. Κανενα προβλημα στην εγγραφη (4Χ γιατι παραπανω δεν παιζει τουλαχιστον στο Νero)........ Μολις δω και την ταινια θα σας πω τι παιζει..........

post-428-1442173864,7082_thumb.jpg

Ηiouston we have a problem........

Εγραψα 3 dvd μεχρι στιγμης, αλλα και τα 3 εχουν προβληματα. Το πρωτο μετα την ωρα δεν διαβαζοταν. Ρεταρε συνεχεια η "φετα" και το dvd rom κολλαγε ολοκληρο το συστημα οταν προσπαθουσε να το διαβασει. Το μονο που το διαβαζε ηταν το dvd recorder. Λεω ας αλλαξω firmware και ας βαλω το τελευταιο official της liteon. To ξαναγραφω παλι. Αψογα τωρα (από την μεση και μετα που ειδα τουλαχιστον) εκτος ένα pixeliασμα οθονης προς το τελος (αλλα όπως ειδα και από τα data στον σκληρο ετσι το ειχε ripaρει το dvd rom οποτε δεν είναι θεμα γραψιματος).…… Οποτε χαρουμενος λεω ότι ηταν θεμα firmware. Aμ δε……… Γραφω κι άλλο dvd και τωρα παλι ένα μικρο ρεταρισμα σε μια φαση αλλα και pixeliασμα καργα. Αυτό το εκανε σε δυο σκηνες (στην μια μιλαμε Pixel-ιασε ολη οθονη)…………………

Επειδη από ότι καταλαβα, αυτά τα ΤΥ ΔΕΝ είναι ότι καλυτερο, αν παρω το e-shop και τους πω ότι οποιο και να εγραψα ειχα προβλημα μπορουν να μου το αλλαξουν (μαλλον όχι…..) ; Τελικα είναι θεμα ασυμβατοτητας η είναι για τα πανυγυρια τα DVD; Καποιος που τα πηρα αυτά από εσας ρε παιδια παρατηρησε κανα προβλημα παρομοιο; Συμπεριφερεται λιγο καλυτερα τωρα που εβαλα το τελευταιο firmware της εταιριας αλλα αυτό ηταν ολο. Τα λαθη υπαρχουν ακομα μεσα στις ταινιες σε ουκ ολιγες σκηνες………

Υ.Γ. Ηθικον διδαγμαν: Από εδώ και περα ΜΟΝΟ ακριβα αδεια DVD! Καλυτερα 25 TDK με τα ιδια λεφτα, παρα 50 ΤΥ αμφιβολου ποιοτητας. Και δεν αναφερομαι γενικα στα ΤΥ (γιατι είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ τα κανονικα) αλλα στις μπας κλας κατηγοριες………. Nα εχεις το κεφαλι σου ησυχο στην τελικη.…….

Υ.Γ.2. Τελικα εκανα βλακεια που πειραξα το firmware; Παθαινει ζημια το recorder; Διαβασα στο site της liteon ότι πρεπει να το αλλαζουμε μονο όταν εχουμε ζορικα προβληματα………. Εμενα μπορει να είναι και απλη ασυμβατοτητα. Μου τα ειχε κανει και πιο παλια και σε 3 στα 50 revision1 που ειχα παλια και δεν ειχα αλλαξει firmware, αλλα τωρα εχει 3/3!!!!! Αντε 2/3……… Γι’αυτό αλλαξα και firmware…….

ψαξε να δεις αν και αλλοι με το ιδιο lite-on εχουν προβλημα και ειναι θεμα ασυμβατοτητας, ή κατι στο δικο οσυ συστημα

καθαρισε και τις συσκευες σου μπας και φταιει αυτο για τα κολληματακια :003:

παντως τετοια αποτυχια δεν δικαιολογειται.

ειδικα να κολλησει και να μην παιζει πουθενα δεν μου χει τυχει ποτε.

τωρα, ρεταρισματα κλπ, εισαι σιγουρος οτι σου τα κανει μονο με αυτα τα δισκακια?

μπορει να φταινε χιλιοι-δυο λογοι.

Καλημερα. Καλα ολα αυτα που λες φιλε. Αλλα, το dvd της τηλεορασης ειναι ολοκαινουριο και LG οποτε θεμα καθαριοτητας εκει δεν νομιζω να υπαρχει. Τα εργα τo dvdrom τα ripaρει κανονικοτατα στον σκληρο. Ουτε pixeliασματα ουτε τιποτα. Τα αδεια δισκακια που εχω ειναι τα revision 0 δηλαδη τα χαμηλοτερης ποιοτητας και εν μερει ισως αυτο να δικαιολογει τα προβληματα. Αλλα 3 στα 3; Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι προβλημα στα αδεια δισκακια. Η ασυμβατοτητα. Ειχα τα revision1 και παλι ειχα αυτα τα προβληματα σε ρεταρισματα και ρεστα αλλα μονο σε 2(!!!!!!!) απο τα 50 που ειχα παρει. Δεν εχω καποιο γνωστο που να εχει το ιδιο recorder με εμενα, οποτε δεν ξερω τι να υποθεσω. Το θεμα ειναι το εξης: Αν τους παρω στο e-shop και τους το πω παιζει να παρω λεφτα πισω, η κατι αλλο; Δεν νομιζω......... Κριμα παντως! Και ναι το πρωτο που εβαλα και μετα την ωρα δεν επαιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κολλησε ολο το συστημα. Επαιζε ομως κανονικα στο dvd-recorder. Σημαινει κατι αυτο; Τι να πω..........

Παιδια αρχιζω και ανησυχω. Το δευτερο DVD ειναι για τα μπαζα (μετρησα παραπανω απο 20 φορες pixelιασματα και στο τελος στα 5 τελευταια λεπτα ρεταρει πιο πολυ και απο το παλιο datsun cherry μου). Βεβαια το πιο κουφο ολων ειναι οτι το lite on δεν καταλαβαινει απο ρεταρισματα αλλα τα pixelιασματα επιμενουν. Το μονο που δεν ειχα δοκιμασει ειναι να το γραψω σε χαμηλοτερη ταχυτητα (δηλαδη στα 2,4), πραγμα το οποιο εκανα και μεχρι στιγμης εχω δει το μισο dvd χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Τουλαχιστον να ειναι αυτο το προβλημα........... Αμ το αλλο; Γραφω και ενα creation 4X -r σε 2Χ και ΡΕΤΑΡΕΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελαττωματικο το LiteOn σου ?

δοκιμασε την επιλογη του Νερο που κανει ελεγχο στα δεδομενα αν γραφτηκαν σωστα

δοκιμασε και αλλο ενα δισκακι αλλης μαρκας και αν στο κανει και εκει στειλτο

στο shrink διαλεξε να σου βαλει τα αποτελεσματα σε folder και οχι να τα γραψει

μετα ανοιξε το nero,

διαλεξε DVD-video,

και βαλε ολα τα αρχεια απο το ενα video_ts (folder απο shrink) στο αλλο video_ts (του DVD-video), το κοκκινο

Μολις πατησεις burn και ξεκινησει, κατω-κατω εχει την επιλογη για verify

αν το shrink σε βγαζει κατ' ευθειαν σε αυτη την οθονη, τοσο το καλυτερο (δεν το εχω δοκιμασει ποτε :003: )

post-11-1442173867,9739_thumb.jpg

Ok! Θα το δοκιμασω. Ξεχασα να πω χθες οτι το creation το εγραφε σε 2Χ και οχι σε 2,4 γιατι δεν μπορουσε λεει το nero να γραψει 2,4 στο current κατι τελοσπαντων. Τι ειναι αυτο παλι; Βεβαια τα σπουδαια ειναι τα εξης: Το δισκακι ΤΥ χυμοπουλος που πηρα απο e-shop μολις το εγραψε σε 2,4 αντι για 4 που ηταν το max (υποθετω οτι ηταν 2,4 και οχι 2,δεν ημουν και εκει να το ελεγξω) επαιξε απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα!!!!!!! Μηπως επειδη ειναι χαμηλης ποιοτητας δεν πρεπει να τα γραφουμε στην max ταχυτητα αλλα σε πιο χαμηλη; Μακαρι να ειναι αυτο το προβλημα. Δεν χαθηκε ο κοσμος να περιμενω 10 λεπτα ακομα.............

Πηρα λοιπον να δοκιμασω το ιδιο dvd που εγραψα και γραφτηκε χαλια σε ενα bulk TY +r (αυτο που ρεταρε στο τελος συνεχεια και ειχε πανω απο 20 ''pixeliασματα''), να το γραψω σε ενα TDK 8X -r retail (εσκεμμενα -r για να δω μηπως τραβαει ζορια με τα - το lite on). Θα το γραψω σε μεγιστη 8Χ δηλαδη και εκει θα φανει πιστευω αν υπαρχει προβλημα...............

Υ.Γ. Δεν μου απαντησατε για το firmware.... Kαλα εκανα και το αλλαξα η θα εχει προβλημα τωρα το dvd recorder; Το τελευταιο official εβαλα παντα..........

Loner, βλέπω έχεις προβληματα με το Liteon που έχεις.Εάν θυμάσαι και εγώ έχω το ίδιο Liteon 832S.Εγώ πάλι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.Μόνο με τα princo που έπαιρνα παλιά.Με τα ΤΥ που παίρνουμε από την Disk Impex, μέχρι τώρας δεν έχω πρόβλημα.Μάλιστα έχω να πω ότι αυτά με την ματ επικάλλυψη σαν να είναι λίγο καλύτερα από την γυαλιστερή Και παίρνω τα πολύ φθηνά (χωρίς λογότυπο, σε ζελατίνα).Του έχω βάλει το τελευταίο modded firmware με το omnipatcher, αλλά τις ταινίες τις γράφω πάντα σε 2x.Αλλιώς είναι σχεδόν βέβαια ότι μελλοντικά θα έχω πρόβλημα.Αυτό το ξέρω από ένα φίλο μου που το έχει ψάξει πολύ το πράγμα σχετικά με τις ταινίες.Data προτιμώ να γράφω σε 4x.

loner,

τα + γραφονται σε 1x, 2.4x, 4x κλπ

ενω τα - σε 1x, 2x, 4x κλπ

δεν γινεται να γραψεις - σε 2.4x ή + σε 2x

για το firmware δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ειναι οπως με τα bios. Οι εταιρειες λενε μην τα αλλαζεις αν δεν εχεις προβλημα για να περιορισουν τα αποτυχημενα φλασαρισματα (=αυξημενα RMA) απο αρχαριους χρηστες :003:

maddoctor,

αυτο για 2χ πρωτη φορα το ακουω.

Δηλ λες οτι ολοι οσοι γραφουν σε 16χ, 8χ, ακομα και 4χ, μετα θα εχουν προβλημα?

και ενταξει ας αφησουμε το overspeeding (που γραφουμε τα 4χ δισκακια σε 8χ),

αλλα ακομα κι οταν γραφεις στις επισημες ταχυτητες που υποστηριζουν συσκευη και δισκακι?

δεν το πιστευω

loner,

τα + γραφονται σε 1x, 2.4x, 4x κλπ

ενω τα - σε 1x, 2x, 4x κλπ

δεν γινεται να γραψεις - σε 2.4x ή + σε 2x

για το firmware δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ειναι οπως με τα bios. Οι εταιρειες λενε μην τα αλλαζεις αν δεν εχεις προβλημα για να περιορισουν τα αποτυχημενα φλασαρισματα (=αυξημενα RMA) απο αρχαριους χρηστες :003:

maddoctor,

αυτο για 2χ πρωτη φορα το ακουω.

Δηλ λες οτι ολοι οσοι γραφουν σε 16χ, 8χ, ακομα και 4χ, μετα θα εχουν προβλημα?

και ενταξει ας αφησουμε το overspeeding (που γραφουμε τα 4χ δισκακια σε 8χ),

αλλα ακομα κι οταν γραφεις στις επισημες ταχυτητες που υποστηριζουν συσκευη και δισκακι?

δεν το πιστευω

Κανονικά εφόσον γράφεις ένα dvd μέχρι την εργοστασιακή του ταχύτητα, δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Όμως εάν κάνεις ένα τεστ,θα δεις ότι υπάρχει μία μικρή απόκλιση μετά αυτών των 2 ταχυτήτων. Μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου με το Nero.Γράψε την ίδια ταινία με 2x και 4x και μετά πέρασέ την από το Nero DVD Speed για να δεις. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου κάποιες φώτο να σου δείξω.Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι μικρή, αλλά υπαρκτή.

Εγω παντως ειχα γραψει ταινιες σε ΤΥ revision01 ''χυμα'' σε 8Χ και ειχαν γραφτει μια χαρα. Βεβαια κυριως τις εγραφα στα 4Χ αλλα και στα 8Χ δεν ειχαν προβλημα εκτος 1-2 που ρεταραν σε ενα σημειο για 15 λεπτα περιπου η και λιγοτερο. Ολα τα υπολοιπα σε 4Χ με προβλημα σε 1 ταινια μονο.........

Γιατρε, το θυμαμαι οτι ειχες το ιδιο dvd recorder και σκεφτηκα αυτο που ειπες και σε ενα αλλο post για να γραφουμε σε μικρη ταχυτητα τις ταινιες. Αυτο το εφαρμοσα σε ενα απο αυτα τα ρημαδια ΤΥ του e-shop και ετσι δουλεψε καλα!!!! Δεν ξερω αν ευθυνεται αυτο για τα προβληματα που ειχα........ Αυτο που με ψιλοπροβληματησε ειναι η συμπεριφορα με το creation. Τα creation δεν ειναι τοσο της πλακας (χωρις να ειναι και κατι τρομερο) και δεδομενου οτι το εγραψα σε 2Χ περιμενα οτι θα μου το παιξει αψογα. Και ομως......... Ξεκιναει κανονικα η ταινια και στο τελος κοντα ρεταρει συνεχεια και πηδαει frames....... Το πιο παραξενο ολων ειναι οτι το liteon τα διαβαζει κανονικοτατα χωρις ρεταρισματα και τετοια ενω η φετα και το dvdrom ζοριζονται. Ιδιως το dvdrom κολλαει με το που το βαζω μεσα να παιξει και δεν το βλεπει καν πολλες φορες. Τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγω παντως ειχα γραψει ταινιες σε ΤΥ revision01 ''χυμα'' σε 8Χ και ειχαν γραφτει μια χαρα. Βεβαια κυριως τις εγραφα στα 4Χ αλλα και στα 8Χ δεν ειχαν προβλημα εκτος 1-2 που ρεταραν σε ενα σημειο για 15 λεπτα περιπου η και λιγοτερο. Ολα τα υπολοιπα σε 4Χ με προβλημα σε 1 ταινια μονο.........

Γιατρε, το θυμαμαι οτι ειχες το ιδιο dvd recorder και σκεφτηκα αυτο που ειπες και σε ενα αλλο post για να γραφουμε σε μικρη ταχυτητα τις ταινιες. Αυτο το εφαρμοσα σε ενα απο αυτα τα ρημαδια ΤΥ του e-shop και ετσι δουλεψε καλα!!!! Δεν ξερω αν ευθυνεται αυτο για τα προβληματα που ειχα........ Αυτο που με ψιλοπροβληματησε ειναι η συμπεριφορα με το creation. Τα creation δεν ειναι τοσο της πλακας (χωρις να ειναι και κατι τρομερο) και δεδομενου οτι το εγραψα σε 2Χ περιμενα οτι θα μου το παιξει αψογα. Και ομως......... Ξεκιναει κανονικα η ταινια και στο τελος κοντα ρεταρει συνεχεια και πηδαει frames....... Το πιο παραξενο ολων ειναι οτι το liteon τα διαβαζει κανονικοτατα χωρις ρεταρισματα και τετοια ενω η φετα και το dvdrom ζοριζονται. Ιδιως το dvdrom κολλαει με το που το βαζω μεσα να παιξει και δεν το βλεπει καν πολλες φορες. Τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;

Κοίτα και εμένα μου έχουν τύχει κουφά πράγματα.Γράφω μία ταινία σε ΤΥ σε 2x, την βλέπω ολόκληρη κανονικά και μετά βάζω επάνω στο δισκάκι ετικέττα.Ε αυτό ήταν, δεν μπόρεσα μετά να το αναγνωρίσω το δισκάκι ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!Ούτε στο liteon, ούτε στο pioneer, ούτε στο επιτραπέζιο dvd player.Άλλο, με άλλη ταινία, την γράφω, την βάζω να παίξει όλα οκ. Την δίνω σε ένα φίλο μου να την δει , και αυτός πήγε να την αντιγράψει.Τζίφος...δεν το αναγνώριζε πουθενά το δισκάκι, σε κανένα dvd-υπολογιστή.Στο επιτραπέζιο του όμως player, έπαιζε μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!Αυτό και εάν ήταν κλείδωμα!Ευτυχώς που δεν το έχουνε ανακαλύψει ακόμα οι εταιρίες! :050: :050:

Loner είδα ότι έγραψες σε ένα από τα προηγούμενα posts το εξής: "Αψογα τωρα (από την μεση και μετα που ειδα τουλαχιστον) εκτος ένα pixeliασμα οθονης προς το τελος (αλλα όπως ειδα και από τα data στον σκληρο ετσι το ειχε ripaρει το dvd rom οποτε δεν είναι θεμα γραψιματος" . Με ποιο τρόπο μπορείς να δεις αν κατά την διάρκεια του ripping έχουν γίνει pixeliaσματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.