Jump to content

Αποριες σχετικα με ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ DVD/CD απο την DISC IMPEX

loner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια κατι ειχε πει ενα παλικαρι στο προηγουμενο ποστ για μαζικη αγορα για "παραξενη συμπεριφορα" των φτηνων ΤΥ. Τι εγινε τελικα; Ηταν οντως "παραξενα"; Τα δοκιμασε κανεις;

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

λοιπόν για την παράξενη συμπεριφορά μπήκαν σε όλα τα writers μου νέα firmware και όλα ok....

δυστυχώς μονο σε κάποια τα 4x δεν γραφόντουσαν πλέον 8x :/

Αν θυμαμαι καλα εχεις το 832; Το ιδιο εχω κι εγω. Θα κανω δουλεια η πρεπει να κατεβαζω firmware αν παρω απο τα φτηνα;

του έχωσα ένα hacked για καλύτερη συμπεριφορά με τα +R τώρα δεν θυμάμαι πιο είναι www.rpc1.com το είχα βρει πριν από αυτό δεν τα έγραφε καν....

δεν δοκίμασα όμως και last επίσημο :p

Παιδιά τα CD-R της TY σαν audio cd για απλά στερεοφωνικά, τι λένε; Από συμβατότητα περισσότερο. Παλιά έπαιρνα κάτι Philips από Κασσετεμπορική και όταν τους έγραφα audio έπαιζαν παντού, ακόμα και σε παλιά στερεοφωνικά που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τα cdr. Τα ΤΥ τι λένε;

Με συγχωρείτε κύριοι που απαντάω στο ποστ χωρίς να έχω πρόθεση να αγοράσω αλλα... Ο ΔΑΡΚ_ΣΟΝ20 ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FONT!!!!!!!! Οφείλω να τονίσω πως είναι μια από τις ελάχιστες φορές του οπότε επιτρέψτε μου να τον κάνω ρόμπα καθότι μας λέει πως είναι και μέλος της UGC (Undergroun Greeklish Community).... Μουαχαχαχαχαχαχα ΚΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φιλάκια ;p

Παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου -και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν υποννοω τιποτα- αλλα κατι δεν μου παει καλα με τα bulk ΤΥ. Αφου ειναι ιδια ποιοτητα η και καλυτερη οπως ειχε πει και ο maddoctor με τα προηγουμενα που περναμε (μιλαω για τα εντελως bulk mat coated και απο τα αλλα με τα 22 λεπτα χωρις κουτι και λογοτυπο σε 50αδες) γιατι να χρειαζεται να κανουμε update στο firmware για να τα βλεπει (το 832 τουλαχιστον); Και επισης γιατι να μην τα γραφει σε 8Χ οπως παλια; Μηπως τα ψιλοσκαρτεψε η disk impex; Θα μου πεις αν δεν σου αρεσουν μην παιρνεις. Σωστο. Απλα μια απορια εκφραζω.........

Υ.Γ. Για να κανονικα ΤΥ ουτε λογος να γινεται.... Κορυφαια!

Παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου -και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν υποννοω τιποτα- αλλα κατι δεν μου παει καλα με τα bulk ΤΥ. Αφου ειναι ιδια ποιοτητα η και καλυτερη οπως ειχε πει και ο maddoctor με τα προηγουμενα που περναμε (μιλαω για τα εντελως bulk mat coated και απο τα αλλα με τα 22 λεπτα χωρις κουτι και λογοτυπο σε 50αδες) γιατι να χρειαζεται να κανουμε update στο firmware για να τα βλεπει (το 832 τουλαχιστον); Και επισης γιατι να μην τα γραφει σε 8Χ οπως παλια; Μηπως τα ψιλοσκαρτεψε η disk impex; Θα μου πεις αν δεν σου αρεσουν μην παιρνεις. Σωστο. Απλα μια απορια εκφραζω.........

Υ.Γ. Για να κανονικα ΤΥ ουτε λογος να γινεται.... Κορυφαια!

γιατί το ψάχνετε τόσο πολύ;

αφού και οι ίδιοι (στην DI) λένε ότι είναι περασμένα από λιγότερους ποιοτικούς ελέγχους (=χαμηλότερης ποιότητας)

απλά είναι τα πράγματα....

Εφτασε η ωρα για την τελευταια μας (εκτος απροοπτου παντα) ομαδικη αγορα DVD/CD για το ετος 2004 απο την DISC IMPEX. Σας παραθετω τις τιμες για εμας...

ΤΥ 4x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 22 λεπτα+ΦΠΑ

ΤΥ 4x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 27 λεπτα+ΦΠΑ (mat coat)

ΤΥ 4x +R με λογοτυπο,κουτι 47 λεπτα+ΦΠΑ

ΤΥ 8x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 39 λεπτα+ΦΠΑ

με τα 22 λεπτα , ειναι τα rev0

με τα 47 λεπτα (λογοτυπο,κουτι) , ειναι τα rev1 , σωστα ?

με τα 27 λεπτα (mat coat) ξερουμε τι rev ειναι ?

Τελος, rev1 χωρις κουτι και λογοτυπο, δεν υπαρχουν?

Καλησπερα κι απο μενα

Παρηγγειλα απο e-shop ΤΥ 8x +R χωρις λογοτυπο,κουτι γιατι δεν προλαβα την προηγουμενη μαζικη και σημερα χρειαστηκε να κανω μεχρι στιγμης γυρω στις δεκα κοπιες σε 8Χ με το NERO και με το LG-4081B που εχω.Τα μισα 5-6 δισκακια μου κολλησανε και τα πεταξα τι παιζεται? με verbatim X8 δεν ειχα ποτε προβλημα το ιδιο και με κατι princo Χ4 της φτηνιας.

Πρωτη φορα πεταω δισκακι.Firmware χρησιμοποιω εδω και καιρο το official της LG-A104.

8χ απο το e-shop πηρα κι εγω λιγα για δοκιμες

μεχρι στιγμης εγραψα 2 με το samsung-toshiba

γραφτηκαν σε 8χ (δεν εδινε παραπανω) αλλα αρκετα γρηγορα θα ελεγα

7:30-8:00 (δεν προσεξα καλα) κρατησε η εγγραφη για 4480 ΜΒ ,

και 8:30 συνολο μαζι με το lead-out

νομιζω οτι ειναι πολυ γρηγορος χρονος για ονομαστικη ταχυτητα 8χ.

θα δοκιμασω και σε Nec

Για το προβλημα σου, δεν πιστευω οτι φταινε τα δισκακια

Aυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω το δευτερο dvd-princo φτηνιαρικο και κανενα προβλημα μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα?

Παιδες εχω το nec3500, για αυτα τα δισκακια τι ταχυτητες θα πιανω?? Εχω μαμα firm.

Και εγώ αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια με τα τελευταία που πήρα . Το Σονυ 500 ως γνωστόν είναι και λίγο δύστροπο και τραβάει ζόρι με αυτά. Τ ααπλά με ετικέτα δούλευαν λουκούμι...

Στο τελευταίο RAM έχει διαφήμιση της Disk Impex και αναφέρει τα

ΤΥ 4x +R (W/O Logo) σε ΚΟΡΙΝΑ 100 τεμ. 30 λεπτα+ΦΠΑ

Πιστεύω ότι είναι αυτά :040:

Παιδες σημερα πηρα για δοκιμη απο e-shop TY +R 8X τα οποια τα γραφει με 16Χ !!!! Περασε ολα τα τεστ το δισκακι...(επαιξε κανονικα στη φετα, περασε ενα τεστ για errors του DvdInfo pro και τελος 'κατεβηκε' κανονικα στο σκληρο με το dvddecrypter).

Dvd Recorder: Nec 3500A

Firmware: Liggy & Dee Release Candidate 1

Y.Γ Πηρα και καποια TY + R 4x τα οποια δυστυχως γραφωνται μονο με 4, πραγμα που σημαινει οτι η 'φουρνια" που εχει το e-shop ειναι revision 0

Μισο λιγακι, γιατι ηθελα να παρω κι εγω απο e-shop τα φτηνα με τα 29 λεπτα. Με το 832 θα συνεργαστουν η θα εχουμε ιστοριες για αγριους; Δεν νομιζω οτι φταιει το dvd recorder. Μηπως ειναι για τα πανυγυρια τα φτηνα του e-shop; Ειναι τα ιδια με αυτα με τα 22 λεπτα στην disk impex;

Παιδια ακουστε ενα κουφο πριν απο λιγες ωρες αγορασα το LG-4160B και εχω βαλει αυτη τη στιγμη και γραφω ενα dvd 3.56gb με δισκακι απο το e-shop TY 8+ χωρις ετικετα.Στο nero το ειδε Χ12 το βαζω να γραψει και αυτη τη στιγμη ειναι στο 62% μετα απο 21 λεπτα.τι κουλο ειναι αυτο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.