loner Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 Παιδια κατι ειχε πει ενα παλικαρι στο προηγουμενο ποστ για μαζικη αγορα για "παραξενη συμπεριφορα" των φτηνων ΤΥ. Τι εγινε τελικα; Ηταν οντως "παραξενα"; Τα δοκιμασε κανεις;
Dark_Son20 Νοέμβριος 28, 2004 #2 Νοέμβριος 28, 2004 λοιπόν για την παράξενη συμπεριφορά μπήκαν σε όλα τα writers μου νέα firmware και όλα ok.... δυστυχώς μονο σε κάποια τα 4x δεν γραφόντουσαν πλέον 8x :/
loner Νοέμβριος 28, 2004 Author #3 Νοέμβριος 28, 2004 Αν θυμαμαι καλα εχεις το 832; Το ιδιο εχω κι εγω. Θα κανω δουλεια η πρεπει να κατεβαζω firmware αν παρω απο τα φτηνα;
Dark_Son20 Νοέμβριος 28, 2004 #4 Νοέμβριος 28, 2004 του έχωσα ένα hacked για καλύτερη συμπεριφορά με τα +R τώρα δεν θυμάμαι πιο είναι www.rpc1.com το είχα βρει πριν από αυτό δεν τα έγραφε καν.... δεν δοκίμασα όμως και last επίσημο
Γιάννης_84 Νοέμβριος 29, 2004 #5 Νοέμβριος 29, 2004 Παιδιά τα CD-R της TY σαν audio cd για απλά στερεοφωνικά, τι λένε; Από συμβατότητα περισσότερο. Παλιά έπαιρνα κάτι Philips από Κασσετεμπορική και όταν τους έγραφα audio έπαιζαν παντού, ακόμα και σε παλιά στερεοφωνικά που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τα cdr. Τα ΤΥ τι λένε;
soraver Νοέμβριος 30, 2004 #6 Νοέμβριος 30, 2004 Με συγχωρείτε κύριοι που απαντάω στο ποστ χωρίς να έχω πρόθεση να αγοράσω αλλα... Ο ΔΑΡΚ_ΣΟΝ20 ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FONT!!!!!!!! Οφείλω να τονίσω πως είναι μια από τις ελάχιστες φορές του οπότε επιτρέψτε μου να τον κάνω ρόμπα καθότι μας λέει πως είναι και μέλος της UGC (Undergroun Greeklish Community).... Μουαχαχαχαχαχαχα ΚΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑφιλάκια ;p
loner Νοέμβριος 30, 2004 Author #7 Νοέμβριος 30, 2004 Παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου -και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν υποννοω τιποτα- αλλα κατι δεν μου παει καλα με τα bulk ΤΥ. Αφου ειναι ιδια ποιοτητα η και καλυτερη οπως ειχε πει και ο maddoctor με τα προηγουμενα που περναμε (μιλαω για τα εντελως bulk mat coated και απο τα αλλα με τα 22 λεπτα χωρις κουτι και λογοτυπο σε 50αδες) γιατι να χρειαζεται να κανουμε update στο firmware για να τα βλεπει (το 832 τουλαχιστον); Και επισης γιατι να μην τα γραφει σε 8Χ οπως παλια; Μηπως τα ψιλοσκαρτεψε η disk impex; Θα μου πεις αν δεν σου αρεσουν μην παιρνεις. Σωστο. Απλα μια απορια εκφραζω.........Υ.Γ. Για να κανονικα ΤΥ ουτε λογος να γινεται.... Κορυφαια!
maglaras Νοέμβριος 30, 2004 #8 Νοέμβριος 30, 2004 Εμένα μια χαρά μου τα έγραφε το NEC ακόμα και με το μαμά firmware σε 8χ και μάλιστα με αυτά τα δισκάκια έκανα όλες τις δοκιμές εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3307&page=1&pp=20
spc Νοέμβριος 30, 2004 #9 Νοέμβριος 30, 2004 Παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου -και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν υποννοω τιποτα- αλλα κατι δεν μου παει καλα με τα bulk ΤΥ. Αφου ειναι ιδια ποιοτητα η και καλυτερη οπως ειχε πει και ο maddoctor με τα προηγουμενα που περναμε (μιλαω για τα εντελως bulk mat coated και απο τα αλλα με τα 22 λεπτα χωρις κουτι και λογοτυπο σε 50αδες) γιατι να χρειαζεται να κανουμε update στο firmware για να τα βλεπει (το 832 τουλαχιστον); Και επισης γιατι να μην τα γραφει σε 8Χ οπως παλια; Μηπως τα ψιλοσκαρτεψε η disk impex; Θα μου πεις αν δεν σου αρεσουν μην παιρνεις. Σωστο. Απλα μια απορια εκφραζω.........Υ.Γ. Για να κανονικα ΤΥ ουτε λογος να γινεται.... Κορυφαια!γιατί το ψάχνετε τόσο πολύ;αφού και οι ίδιοι (στην DI) λένε ότι είναι περασμένα από λιγότερους ποιοτικούς ελέγχους (=χαμηλότερης ποιότητας)απλά είναι τα πράγματα....
sakattack1442169065 Νοέμβριος 30, 2004 #10 Νοέμβριος 30, 2004 Εφτασε η ωρα για την τελευταια μας (εκτος απροοπτου παντα) ομαδικη αγορα DVD/CD για το ετος 2004 απο την DISC IMPEX. Σας παραθετω τις τιμες για εμας...ΤΥ 4x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 22 λεπτα+ΦΠΑΤΥ 4x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 27 λεπτα+ΦΠΑ (mat coat)ΤΥ 4x +R με λογοτυπο,κουτι 47 λεπτα+ΦΠΑΤΥ 8x +R χωρις λογοτυπο,κουτι 39 λεπτα+ΦΠΑμε τα 22 λεπτα , ειναι τα rev0 με τα 47 λεπτα (λογοτυπο,κουτι) , ειναι τα rev1 , σωστα ?με τα 27 λεπτα (mat coat) ξερουμε τι rev ειναι ?Τελος, rev1 χωρις κουτι και λογοτυπο, δεν υπαρχουν?
jdrogas Νοέμβριος 30, 2004 #11 Νοέμβριος 30, 2004 Καλησπερα κι απο μεναΠαρηγγειλα απο e-shop ΤΥ 8x +R χωρις λογοτυπο,κουτι γιατι δεν προλαβα την προηγουμενη μαζικη και σημερα χρειαστηκε να κανω μεχρι στιγμης γυρω στις δεκα κοπιες σε 8Χ με το NERO και με το LG-4081B που εχω.Τα μισα 5-6 δισκακια μου κολλησανε και τα πεταξα τι παιζεται? με verbatim X8 δεν ειχα ποτε προβλημα το ιδιο και με κατι princo Χ4 της φτηνιας.Πρωτη φορα πεταω δισκακι.Firmware χρησιμοποιω εδω και καιρο το official της LG-A104.
jdrogas Νοέμβριος 30, 2004 #12 Νοέμβριος 30, 2004 Τωρα μολις πεταξα αλλο ενα γιατι κολλησε στο 96% και το εγραφα Χ4.
sakattack1442169065 Νοέμβριος 30, 2004 #13 Νοέμβριος 30, 2004 8χ απο το e-shop πηρα κι εγω λιγα για δοκιμεςμεχρι στιγμης εγραψα 2 με το samsung-toshiba γραφτηκαν σε 8χ (δεν εδινε παραπανω) αλλα αρκετα γρηγορα θα ελεγα7:30-8:00 (δεν προσεξα καλα) κρατησε η εγγραφη για 4480 ΜΒ , και 8:30 συνολο μαζι με το lead-outνομιζω οτι ειναι πολυ γρηγορος χρονος για ονομαστικη ταχυτητα 8χ. θα δοκιμασω και σε NecΓια το προβλημα σου, δεν πιστευω οτι φταινε τα δισκακια
jdrogas Νοέμβριος 30, 2004 #14 Νοέμβριος 30, 2004 Aυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω το δευτερο dvd-princo φτηνιαρικο και κανενα προβλημα μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα?
loubas Δεκέμβριος 1, 2004 #15 Δεκέμβριος 1, 2004 με τα 22 λεπτα , ειναι τα rev0 με τα 47 λεπτα (λογοτυπο,κουτι) , ειναι τα rev1 , σωστα ?με τα 27 λεπτα (mat coat) ξερουμε τι rev ειναι ?Τελος, rev1 χωρις κουτι και λογοτυπο, δεν υπαρχουν?Παιδες εχω το nec3500, για αυτα τα δισκακια τι ταχυτητες θα πιανω?? Εχω μαμα firm.
Greek Δεκέμβριος 1, 2004 #16 Δεκέμβριος 1, 2004 Και εγώ αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια με τα τελευταία που πήρα . Το Σονυ 500 ως γνωστόν είναι και λίγο δύστροπο και τραβάει ζόρι με αυτά. Τ ααπλά με ετικέτα δούλευαν λουκούμι...
sa1901 Δεκέμβριος 1, 2004 #17 Δεκέμβριος 1, 2004 με τα 22 λεπτα , ειναι τα rev0 με τα 47 λεπτα (λογοτυπο,κουτι) , ειναι τα rev1 , σωστα ?με τα 27 λεπτα (mat coat) ξερουμε τι rev ειναι ?Τελος, rev1 χωρις κουτι και λογοτυπο, δεν υπαρχουν?Στο τελευταίο RAM έχει διαφήμιση της Disk Impex και αναφέρει ταΤΥ 4x +R (W/O Logo) σε ΚΟΡΙΝΑ 100 τεμ. 30 λεπτα+ΦΠΑΠιστεύω ότι είναι αυτά :040:
PGM Δεκέμβριος 1, 2004 #18 Δεκέμβριος 1, 2004 Παιδες σημερα πηρα για δοκιμη απο e-shop TY +R 8X τα οποια τα γραφει με 16Χ !!!! Περασε ολα τα τεστ το δισκακι...(επαιξε κανονικα στη φετα, περασε ενα τεστ για errors του DvdInfo pro και τελος 'κατεβηκε' κανονικα στο σκληρο με το dvddecrypter).Dvd Recorder: Nec 3500AFirmware: Liggy & Dee Release Candidate 1Y.Γ Πηρα και καποια TY + R 4x τα οποια δυστυχως γραφωνται μονο με 4, πραγμα που σημαινει οτι η 'φουρνια" που εχει το e-shop ειναι revision 0
loner Δεκέμβριος 1, 2004 Author #19 Δεκέμβριος 1, 2004 Μισο λιγακι, γιατι ηθελα να παρω κι εγω απο e-shop τα φτηνα με τα 29 λεπτα. Με το 832 θα συνεργαστουν η θα εχουμε ιστοριες για αγριους; Δεν νομιζω οτι φταιει το dvd recorder. Μηπως ειναι για τα πανυγυρια τα φτηνα του e-shop; Ειναι τα ιδια με αυτα με τα 22 λεπτα στην disk impex;
jdrogas Δεκέμβριος 1, 2004 #20 Δεκέμβριος 1, 2004 Παιδια ακουστε ενα κουφο πριν απο λιγες ωρες αγορασα το LG-4160B και εχω βαλει αυτη τη στιγμη και γραφω ενα dvd 3.56gb με δισκακι απο το e-shop TY 8+ χωρις ετικετα.Στο nero το ειδε Χ12 το βαζω να γραψει και αυτη τη στιγμη ειναι στο 62% μετα απο 21 λεπτα.τι κουλο ειναι αυτο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.