Orthodox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 Πως μπορώ να συνδέσω 3 – 4 TV σε μια κεραία…Υπάρχει κάτι (αντιστρόφως) ανάλογο με τον μείκτη που βάζεις 2 κεραίες σε μια TV?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Υπάρχει κουτάκι με θέσεις για πολλές τηλεοράσεις. Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Θέλεις μίκτη που από μία είσοδο να διακλαδώνει σε πολλές Τν. Έχει διάφορα είδη και τύπους , με ή χωρίς ενισχυτή κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Κοίτα για ενισχυτή. Ούτως ή άλλως μάλλον θα τον χρειαστείς και οι περισσότεροι βγάζουν παραπάνω από μία εξόδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αν σκεφτεις και τις απωλειες στανταρ θα χρειαστεις και ενισχυτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Ίσως και ένα καλό Τ να κάνει δουλειά αν το σήμα είναι δυνατό εκεί που μένεις. Αλλά πρέπει να είναι πραγματικά καλό. Στον Κατουμά βρήκα το παρακάτω που χρησιμοποιώ όποτε χρειάζεται. Αρχικά είχα πάρει ένα πλαστικό που πραγματικά σκότωνε το σήμα από την κεραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Νοέμβριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Α μπα Γιάννη το ταφ δε μου κάνει σε καμία περίπτωση (όσο καλό και να ‘ναι)…Στη μια περίπτωση θέλω να βάλω την ίδια κεραία στα δυο TV Tuner που έχω στο PC. Με το ταφ που τους έχω βγάζει παράσιτα. Μάλλον ένας ενισχυτής με δυο εξόδους θα είναι οκ.Στην άλλη περίπτωση είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Είναι 4 TV και στο μαγαζί που ψωνίζω συνήθως τα ηλεκτρολογικά δεν είχε με παραπάνω από δυο εξόδους, αλλά για να λέτε ότι υπάρχει θα ψάξω αύριο στα μαγαζιά αλλιώς θα πάρω ένα εξωτερικό και θα κατεβάσω δυο καλώδια σε 2 εσωτερικούς που θα δίνουν σύνολο σε 4 τηλεοράσεις. Ο σκοπός είναι να μη βγω παραπάνω από τα 50 € και να μην έχω πολλές απώλειες στο σήμα γιατί είναι μεγάλες αποστάσεις με πολλές γωνίες… Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 4 TV + 2 κάρτες τηλεόρασης....... Σε ξενοδοχείο μένεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Νοέμβριος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 4 TV + 2 κάρτες τηλεόρασης....... Σε ξενοδοχείο μένεις? :044: :044: :044: Όχι βρε αδερφέ άλλη φάση με το PC μου και άλλη με τις 4 TV (σε σπίτι γνωστού)… Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Νοέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Μιας που θιχτηκε το θέμα... τι κόστος έχει περίπου ένας ενισχυτής με 2 εξόδους? Γιατί και εγώ με Τ είμαι και όντως είναι ψιλοχάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό πάντως... νομίζω κάτω από 30 ευρώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.