Dejan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει εδώ και καιρό μία Leadtek 350 TD δηλαδή μία 5900 XT με 128 ΜΒ ram. Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο ώστε να την πιέσω και να την κάνω να συμπεριφέρεται σαν 5900? Ποιοι είναι οι χρονισμοί της 5900?Είχα εγκαταστήσει το Riva Tuner και δεν μου ξεκλείδωσε την κάρτα ώστε να την "πειράξω" κάτι που το έκανα αναγκαστικά με το Power Strip. Ποιες είναι οι ανοχές της GPU στις θερμοκρασίες? Αυτή τη στιγμή έχω GPU: 45 C, και Ambient : 40 C. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERASSIS Νοέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μπορεις να την πειράξεις με αναβάθμιση του BIOS μιας και είναι από τις λίγες FX5900 όπου με την χρήση Utility μπορείς να Φλασάρεις το BIOS της με μία της 5900-5950 ULTRA της ίδιας Εταιρίας. Για την δικιά μου (FX 5900) δεν υπήρχε BIOS οπότε ο μόνος τροπός ήταν αυτός που έκανες εσυ. Κάθε φορά που στο Διαδύκτιο προσπαθούσα να Βρω το '' Πειραγμα'', 99% μου έδινε links μόνο για LEADTEK. Κάπου διάβασα ότι αυτή η 5900 είναι Υποχρονισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan Νοέμβριος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Γνωρίζεις μήπως που μπορώ να βρω το utility και το bios? Ή πρέπει να ψάξω στο Google και ότι βρω? Για αρχή σκέφτομαι να την κάνω 5900 και αν ανταποκρίνεται καλά, να την κάνω Ultra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ετσι οπως εισαι καντην 5950ultra Και ασε τα χαζο softmod...δεν αξιζουν οσο για τις αντοχες στις θερμοκρασιες οταν παιζω games παει 80++ αλλα δε μασαει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Τα files. To flash.exe ειναι για να κανεις flash το bios. To a380.rom ειναι το bios που εχω στην καρτα μου και που εχω χρησιμοποιησει και σε 5900XT (clocks 475/950) Γραφεις αυτα τα δυο σε μια δισκετα. Ξεκινας σε DOS (απο δισκετα 9χ πχ)και γραφεις X:(αναλογα τι γραμμα εχεις την δισκετα) Χ:flash nm a380.rom μετα ολα γινοντε μονα τους. Να το γραψεις οπως το γραφω με το nm γιατι ειναι συμαντικο AΝ κατι παει στραβα μην τα παιξεις..ολα ειναι ευκολα απλα δεν θα εχεις εικονα..προσπαθισε να κρατησεις την διαδικασια που εκανες απλα θα γραψεις τωρα..X:flash nm SAVEOLD.ROM και ENTER.Το Saveold.rom ειναι το παλιο bios που το αποθηκευσε αυτοματα. Καλη επιτυχια. 5950 files.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.