Jump to content

τροφοδοτικο.. μπα ! τοτε ποιο ?

αχεροντιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδες !

χτες επιασα στα χερια μου το καινουργιο tower μονο που προς απογοητευση μου δεν υπηρχε πουθενα τροφοδοτικο !!

HELP !θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο(απο αποψη συμβατοτητας κ αποδοση/κοστους) ??

το κουτι ειναι το THERMALTAKE CASE V5000A DAMIER BLACK.WIN(πανεμορφο-τεραστιο)

μηπωσ θα επρεπε να προτιμησω καποιο τροφοδοτικο της THERMALTAKE(τα οποια βεβαια δεν τα καλοβλεπω) ? :012:

Οχι, το τροφοδοτικο δεν εχει σχεση με το κουτι, ουτε θεμα συμβατοτητας.

Παρε Enermax 465 ή μεγαλυτερο αν θες και θα εισαι υπερευχαριστημενος.

Ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα και ποιοτικα τροφοδοτικα.

Αν σε παιρνει απο θεμα χρηματων παρε το Enermax EG651AX-VH (550W), δεν θα το μετανιωσεις.

Πες και τι θες να βάλεις μέσα και τι χρήση να του κάνεις!

Υπάρχουν και τροφοδοτικά με 30-40 ευρά που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους αν δε δίνεις 20% πάνω ρεύματα!!!!

Πες και τι θες να βάλεις μέσα και τι χρήση να του κάνεις!

Υπάρχουν και τροφοδοτικά με 30-40 ευρά που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους αν δε δίνεις 20% πάνω ρεύματα!!!!

Σωστο κι αυτο αλλα ποιος δε δινει???? ΛΟΛ Εμενα παντως δε θα πηγαινε με τπτ 2700 με μουφα τροφοδοτικο το bartonaki μου.... :D

Αν κανεις overclocking τοτε με το Antec True Power 480 watt θα εισαι υπερκαλυμενος! Λιγο πιο φτηνη λυση ειναι το Τagan 480watt! Tωρα αν θες κατι ακομα πιο δυνατο πηγαινε σε Fortron 550!!!

Και μιας και το ρίξαμε σε φραγκάτα high end ματσό τροφοδοτικά, ρίξε μια ματιά και στα OCZ με μεταβλητά rails.

βρε παιδια δεν θελω να δωσω και μια περουσια για τροφοδοτικο,αλλα πιστευω πως ειναι αναγκαιο να ειναι αξιοπιστο κ πληρες ωστε να μπορω αργοτερα να αναβαθμισω. το ποσο που διαθετω για αυτο ειναι το πολυ 120 euro ! τι λετε για αυτο ? http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=761&catid=12 , εγω αυτο καλοβλεπω !

Εγώ αυτό έχω και είμαι μιά χαρά!!! Το PC μου καταναλώνει περίπου 110Watt!!! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από άποψη θορύβου!!! Ελάχιστος εώς αθόρυβο!!!

Egw auto exw kai eimai mia xara!!!!To pc mou katanalwnei peripou 110watt!!!

eimai apoluta euxaristhmenos kai apo apopsi 8orubou!!!!Elaxistos ews a8orubo!!!

Να υποθέσω ότι μόλις έβαλες λίνουξ και δεν έχεις βρει ακόμη πώς να γράφεις ελληνικά???

Egw auto exw kai eimai mia xara!!!!To pc mou katanalwnei peripou 110watt!!!

eimai apoluta euxaristhmenos kai apo apopsi 8orubou!!!!Elaxistos ews a8orubo!!!

Να υποθέσω ότι μόλις έβαλες λίνουξ και δεν έχεις βρει ακόμη πώς να γράφεις ελληνικά???

Οχι αλλά η ορθογραφεία μου ειναι λιγάκι χάλια :102: και ξέρω οτι ειναι παράνομα :059:

Παντως συγνωμη!!!!!! :054:

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=761&catid=12 + THERMALTAKE CASE V5000A DAMIER BLACK.WIN = μπερδεμα ! το tower περιλαμβανει 5 fan τα οποια κ ελεγχεις απο το tower κ εναν 5.25" drive bay που περιλαμβενει ! αραγε ο fan που σου προσφερεται ειναι αχρηστος ? κ αν οχι που τον τοποθετω ?

το 5.25" Driver Bay που ερχεται με το τροφοδοτικο τι επιλογες σου προσφερει ? παιδια βοηθηστε εσεις που το εχετε για να μην κλαιω τα λεφτακια μου...

thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.