Jump to content

AMD FX55 @3.2Ghz by zarras

zarras1442169075

Recommended Posts

Ψψψψψτ, ασχετε...

Νομιζω οτι δεν υπαρχει FX@0.09... Ο 57 υποτιθεται οτι θα ειναι 0.09.

Εαν τυχον δεν ειναι ετσι και ο Zarras εχει 0.09 δεχομαι αδιαμαρτυρητα τον διημερο-τριημερο αποκλεισμο επειδη εβρισα εναν moderator. :109:

Ουπς...................

Τελικά είμαι άσχετος. Τι να πεις? Οι κακές παρέες με έχουν κάνει έτσι. Πρέπει να ξεκόψω από κάποια άτομα. Αλλά από που να αρχίσω? Α! Ναι. Από αυτόν τον πως τον λένε..... Σόλωνα? ..... κάπως έτσι....

Όσο για τον αποκλεισμό....Μπα. Μάλλον διπλό - τριπλό τάκλιν στο επόμενο 5Χ5. Τα νέα σου γυαλιά αντέχουν ακόμα?

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

@apostolt προσπαθησα να σταματησω αυτο που σχεδον εγινε.δεν νομιζω οτι φανηκε πως ηθελα να αρχισω φασαρια ουτε ειναι του στυλ μου να την λεω σε καποιον οποτε μου κατεβει.

παντως ακομα το σκεφτομαι 3.2 πραγματικα σε Α64......ειμαι πολυυυυυ μικρος(2400+).μπραβο του.θα μου κανετε δωρο τα χριστουγεννα εναν ιδιο?????

ενα well done απο μενα στο φιλο zarra ελπιζω πολυ συντομα να σε κυνηγησω :)

και μια που αναφερθει το 5χ5,κανονιστε ρε παλιοπαιδα τωρα που ειμαι καπως καλα να παμε να κουνιθουμε λιγο....

Μπράβο στο παιδί. Πολύ καλά αποτελέσματα που δείχνουν οτι τελικά η AMD έκανε καλή δουλειά. Τώρα όσο για τις κόντρες περί AMD και INTEL δεν νομίζω οτι έχουν κάποιο νόημα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα ασχέτως με την μάρκα της CPU. Πάλι ένα μεγάλο μπράβο. :039:

To ιδιο cpu είχα PlanetmanR5 με 'σένα και μετα απο κανά χρόνο έπαψε να είναι σταθερό και αναγκάστικα να το ρίξω στα 3300. Βέβαια εγώ το δούλευα στα 3450Mhz και του έδινα 1.72vcore, δεν ξέρω πόσο το δίνεις εσυ αλλά πιστεύω το safe για ολα τα 0,13nm είναι 1.65vcore..

Μπράβο στο παιδί. Πολύ καλά αποτελέσματα που δείχνουν οτι τελικά η AMD έκανε καλή δουλειά. Τώρα όσο για τις κόντρες περί AMD και INTEL δεν νομίζω οτι έχουν κάποιο νόημα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα ασχέτως με την μάρκα της CPU. Πάλι ένα μεγάλο μπράβο. :039:

Συμφωνω και επαυξανω! :038:

μαστορα εγω το δουλευω στα 3,2 ή στα 3250 αναλογα αλλα για να παει στα 3250 θελει αρκετο ρευμα!βασικα τον δουλευω στα 3,2 με παλι αρκετο ρευμα εδω και 1 χρον ο και μεχρι στιγμης ειναι jet!(μην το ματιασω κιολας)

Μπραβο ρε παλικαρι ετσι,συνγχαρητηρια και απο εμενα.Παντως ειναι εκπληκτικο που η AMD οχι σε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα εχει κατακτησει καρδιες(Η/Υ) και καρδιες(ανθρωπων)!

Ουπς...................

Τελικά είμαι άσχετος. Τι να πεις? Οι κακές παρέες με έχουν κάνει έτσι. Πρέπει να ξεκόψω από κάποια άτομα. Αλλά από που να αρχίσω? Α! Ναι. Από αυτόν τον πως τον λένε..... Σόλωνα? ..... κάπως έτσι....

Όσο για τον αποκλεισμό....Μπα. Μάλλον διπλό - τριπλό τάκλιν στο επόμενο 5Χ5. Τα νέα σου γυαλιά αντέχουν ακόμα?

Ολο 5χ5 βλεπω αλλα μονο thread 5x5 δε βλεπω :p:P:P

Ε- Λ - Ε - Ο - Σ JohnDR Ε- Λ - Ε - Ο - Σ Πηγαίνετε δείτε λίγο τις τιμές του 3700+ και του 4000+ και μετά ελάτε να μου πείτε...ούτε ο 3.0 και 3.2 όταν πρωτοβγήκαν δεν κόστιζαν τόσο. Όσο για το θέμα AMD-Intel κάποιος CMOS άρχισε τις ειρωνίες....δεν είδα να έγινε καμια παρατήρηση σε αυτόν. Ε- Λ - Ε - Ο - Σ και πάλι....

Γιατι να γινει ?

Στο Στελιο την εκανα και ξερει οτι παντα κανω πλακα :046: ρε cs :)

Εγώ δε ξέρω τι να πω, έφυγα τρεις μήνες στο στρατό και γυρίζω και βλέπω 8000 sandra mem και 26sec pi :fro:

Zarras μπράβο και από μένα απίστευτα benches.

Το μόνο σίγουρα είναι ότι η AMD έχει κάνει άλματα τελευταία και η Intel απλά παρακολουθεί.

παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια...

δυστηχως για καποιο λογο δεν δεχομουνα μαιλ οτι υπαρχουν απαντησεις στο thread αυτο, γιαυτο και δεν ειχα απαντησει....

ευχαριστω και παλι

ΥΓ εδωσα μεχρι 1,9v με μονταρισμενο bios...καμια διαφοορα παλι κολλαγε πανω απο 3.2G, ανεξαρτητου συνδυασμου :(

ΥΓ2 αχ βρε chris και στο Lab τα ιδια σου λενε και εδω τα ιδια.... τι να πω...

τσαμπα καιει η λαμπα...ΠΑΛΙ....

Στο thread αυτό μας απασχολούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας του zarras (συγχαρητήρια και από μένα :038: ).

Τα υπόλοιπα, τα είπαμε ήδη σε άλλο thread.

Αν συνεχισθούν τα (επιεικώς) off-topic, θα αναγκασθώ να "χρησιμοποιήσω" τον Κάδο Ανακύκλωσης.

Παράκληση. Μην τον αφήσετε να με χρησιμοποιήσει.

Ο Κάδος Ανακύκλωσης :106:

Μπραβο μπραβο και απο μενα βλεπω κατι ονειρα τα βραδια να αγοραζω FX55 αλλα θα κανω υπομονη να παρω τον FX57......

OFF topic:ρε thorlite κάηκες? θα πετάξεις 3 μισθούς για επεξεργαστή? :101: EΛΕΟΣ

ON topic:πάντως ο Zarras έγραψε ;)τέζα όλα man

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.