Jump to content

AMD FX55 @3.2Ghz by zarras

zarras1442169075

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Πολύ καλός Zarra αλλά δεν φοβάσε τόσο vcore σε ένα τόσο ακριβό cpu?

O δικός μου έχει 150 ευρά και δεν τολμάω να του δώσω πάνω απο 1.5 vcore!

Kάποτε είχα ένα Intel στα 2,6 που του έδινα 1.72 και μετά απο κανά χρόνο άρχισε να υπολειτουργεί...

OΠ τι εγινε ρε μαγγα ???EΣΥ να πεις τετοια λογια ???:o Δε σε περνει τωρα με το ''intelaΚι'' soυ ???:D:D:D:D:D :029: :029: :046: :046: :112:

Aλλα τι να π και εγω που εμεινα ετσι :119: :119: οταν τα ειδα ολα αυτα !

Μπραβο ρε zarras!!!!Μα καλα που εισουν τοσο καιρο ?

Ναι είναι μια λυπηρή πραγματικότητα. Δυστυχώς όταν δίνεις 2000€+ μόνο για CPU και Prommie συμβαίνει να ξεπερνας κάποιον ο οποίος έδωσε 100€ να αναβαθμίσει τη CPU του απο 2.8 σε 3.2.

Ναι είναι μια λυπηρή πραγματικότητα. Δυστυχώς όταν δίνεις 2000€+ μόνο για CPU και Prommie συμβαίνει να ξεπερνας κάποιον ο οποίος έδωσε 100€ να αναβαθμίσει τη CPU του απο 2.8 σε 3.2.

Και όταν έδινες 250€ για έναν P4 ήταν λογικό να ξεπεράσεις κάποιον που είχε δώσει 85€ για έναν Barton.....

καλο ειναι οι συγκρισεις να γινονται σε πραγματα ιδιας κατηγοριας

παλια λεγαμε οτι βολευομασταν με μικροτερη αποδοση επειδη η τιμη των AthlonXP ηταν υποδιπλασια

Βεβαια με τους 800αρηδες Ρ4 η διαφορα εγινε αρκετα μεγαλη και για πολλους αξιζε τον κοπο

Κι εγω προσωπικα, ο μονος λογος που δεν αλλαξα ηταν γιατι περιμενα το 939

τωρα αλλαξε η πρωτια στις επιδοσεις, κανεις ομως δεν μπορει να πει οτι αντιστραφηκαν και οι ρολοι στις τιμες

οι καλυτεροι επεξεργαστες οχι μονο δεν ειναι ακριβοτεροι, αλλα ειναι σημαντικα φτηνοτεροι:

τιμοκαταλογος Intel (τιμες 478=775)

τιμοκαταλογος AMD (τιμες 939=754)

οι ΑΜD ειναι απο 30-57 Ε φτηνοτεροι και αποδιδουν καλυτερα, οποτε δεν τιθεται θεμα.

Γι΄αυτο σκιζεται η Ιντελ με διαφημισεις στα ΜΜΕ περι multimedia και HT :003:

Τους enthusiasts τους εχασε, τουλαχιστον να πιασει τη μαζα των ασχετων, που πανε Κωτσοβολο και παιρνουν κουζινα, ψυγειο, πλυντηριο, PC :040:

Και όταν έδινες 250€ για έναν P4 ήταν λογικό να ξεπεράσεις κάποιον που είχε δώσει 85€ για έναν Barton.....

Άλλο διαφορά 130€ και άλλο 800-900....είναι το λιγότερο χαώδης.

Όσο για τις τιμές η AMD πλέον δεν δίνει τσάμπα πράμα όπως έκανε με τους Barton και ειδικά τους 939. Μόνο ο 2800+ (754) είναι "τσάμπα". Και μή μου πείς ότι συγκρίνονται οι τιμές στα μεγαλύτερα μοντέλα....εκει πια η AMD έγινε χειρότερη απο την Ιντελ....βλέπω τη τιμή του 4000+ και κάτι με πιάνει. Ούτε ο 3.2 στα High του δεν κόστιζε τόσο.

Έλεος βρε Chris. ΕΛΕΟΣ!!! Τα 130€ διαφορά είναι για mainstream cpus και καθημερινή χρήση και τα 800€ και πάνω για να πιάσεις τον ουρανό σήμερα αντί σε 1-2 χρόνια. Όσο για τις τιμές? Συγκρίνεις καθόλου τις τιμές που δίνει από τα link του e-shop ο Sakattack? Μπα εμείς κοιτάμε μόνο την τιμή του FX55.

Μέχρι εδώ.

Δηλώνω παραίτηση!!!

Chris2004 φιλικα παντα,σταματα να αρπαζεσαι σχετικα με το θεμα AMD-Intel αλλο ειναι το θεμα του zarra,και στο PCTech το ιδιο εκανες.(αν εισαι ο ιδιος απο εκει)

@Ζαρρας Ζητω ο Βασιλιας FX-55 ο AthlonXP μου ταπεινος σου υπηρετης.

Μολις το ειδα μου ηρθε πολυ,λιγο αερα ρε παιδια,νερο καποιος,φρεον ουπς σορρυ λαθος.

Αντε και οσο παραπανω μπορεις να τον πας και καλοριζικος.

:049: AMD:049: FX55:109:

Ρε παιδιά ακόμα σημασία του δίνεται? Αφού το παιδί δεν..... Για πές μας ρε χρηστάρα, πόσο κάνει ο Extreme Edition????

Ρε john... moderator είσαι.... κράτησε μια ισορροπία! Άσκησε κάνα moderating privilege.... ;)

@SLN

θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή, δε θα τα πούμε??? :094: :007:

Ε- Λ - Ε - Ο - Σ JohnDR Ε- Λ - Ε - Ο - Σ Πηγαίνετε δείτε λίγο τις τιμές του 3700+ και του 4000+ και μετά ελάτε να μου πείτε...ούτε ο 3.0 και 3.2 όταν πρωτοβγήκαν δεν κόστιζαν τόσο. Όσο για το θέμα AMD-Intel κάποιος CMOS άρχισε τις ειρωνίες....δεν είδα να έγινε καμια παρατήρηση σε αυτόν. Ε- Λ - Ε - Ο - Σ και πάλι....

μονο για καποιον που θελει να αρχισει "καυγαδακι" θα εκλαμβανε οτι ειπε ο cmos σαν αφορμη.και 2ον αυτο που ειπε πηγαινε για αλλον και οχι για εσενα.το θεμα να ληξει εδω και να ασχοληθουμε με το κατορθωμα του ζαρρα.αυτο που δεν μου αρεσε στο pctech ηταν οι καβγαδες,και σε αρκετους chris2004 ησουν πολυ μεσα.

Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός.

ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΕΡΙ INTEL vs AMD

Σχολιάστε τις επιδόσεις του...δώστε του συγχαρητήρια για το επίτευγμα...ζητήστε του κάποια παραπάνω bench ή πληροφορίες-απορίες που τυχόν έχετε....Αλλά μέχρι εκεί.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Υπάρχει άλλο τμήμα του φόρουμ άν θέλετε να συνεχίσετε το χιλιοειπωμένο Intel vs AMD.

Ευχαριστώ

@Chris

Μπα δεν αξίζει τον κόπο να φτιάξουμε thread σαν αυτό που υπάρχει στο lab 12 σελίδων. Ή μήπως έχει πάει στις 13 πλέον? 14?.....

Βασικά νομίζω ότι δουλεύεις 2 forums, οπότε όπως σου είπα απλά παραιτούμε. Δεν θα υπάρξει άλλη απάντηση από μένα σε σχόλιο - απάντησή σου.

Σχολιάστε τις επιδόσεις του...δώστε του συγχαρητήρια για το επίτευγμα...ζητήστε του κάποια παραπάνω bench ή πληροφορίες-απορίες που τυχόν έχετε....Αλλά μέχρι εκεί.

Συμφωνώ. Δεν αξίζει τον κόπο να παρασυρόμαστε και ταυτόχρονα να μειώνουμε άθελά μας τον κόπο και τα επιτεύματα του Zarra. Διότι μπορεί τα εργαλεία να κάνουν τον μάστορα αλλά αν και ο μάστορας δεν είναι πραγματικά ΜΑΣΤΟΡΑΣ.....

Οι επιδώσεις απλά κορυφαίες και δείχνουν ότι τα .09 της AMD είχαν επιτυχία. Μου φαίνεται ότι μετά από πολύ καιρό θα έχουμε πραγματικά ενδιαφέροντα παιχνιδάκια στα χέρια μας.

Μονο αυτο θα πω : πως τα καταφερατε και τσακωνεστε παλι ?????
Τσακώνονται γιατί θέλουν να τσακωθούν. Αν θέλουν να συγκρίνουν 2 CPU ίσης αξίας, ας δουν έναν Itanium στα 1.6 GHz που έχει ίδια εργοστασιακή τιμή με τον FX σε 64 bits λειτουργικό για να είναι ίσοι οι όροι. Αν θέλετε να μείνουμε στα x86 πλαίσια, ας πάρουμε κάποιο bench νεότερο από 10 ετίας και κατα προτίμηση opensource, να βάλουμε και όλα τα optimizations για τις CPU που συγκρίνουμε και να δούμε τι ψάρια πιάνει η κάθε μία.

Νομίζω όμως πως το thread δεν συγκρίνει cpus. Παρουσιάζει μόνο μία. Οπότε ο καυγάς γίνεται για τον καυγά.

Οι επιδώσεις απλά κορυφαίες και δείχνουν ότι τα .09 της AMD είχαν επιτυχία. Μου φαίνεται ότι μετά από πολύ καιρό θα έχουμε πραγματικά ενδιαφέροντα παιχνιδάκια στα χέρια μας.

Ψψψψψτ, ασχετε...

Νομιζω οτι δεν υπαρχει FX@0.09... Ο 57 υποτιθεται οτι θα ειναι 0.09.

Εαν τυχον δεν ειναι ετσι και ο Zarras εχει 0.09 δεχομαι αδιαμαρτυρητα τον διημερο-τριημερο αποκλεισμο επειδη εβρισα εναν moderator. :109:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.