Jump to content

AMD FX55 @3.2Ghz by zarras

zarras1442169075

Recommended Posts

Κατοπιν παροτρυνσης του φανατικου Intela Τασου ειπα να πω δυο λογια για καινουργιο παιχνιδακι της AMD :)

Αφου ειδα τον 3.2e στα 4.4 και ψιλοδιαλυσα ενα προμιε στην προσπαθεια για fine tunning ειπα οτι ηρθε ο καιρος να εγκαταλειψω το dark side και να επιστρεψω στις ριζες...

Ο επεξεργαστης, ο γνωστος FX55, το board το επισης γνωστο MSI Neo2 Platinum, για ψυξη το LightSpeed, μνημες GSkill G.E. 2x512 + OCZ booster, Αntec 550W TC, και μια γρια πλεον 9800XT. Aς δουμε τι κανανε λοιπον...

Μαξ ποστ ειχα στα 3.34G, περιπου στα 3.25G αρχισε να μπανει στα win, αλλα καμια σταθεροτητα σε benches ανεξαρτητου συνδυασμου. Στα 3.2 αρχισε να παιζει σταθερα σε benches οπου εκει ηρθαν και τα υπεροχα 26sec στο Pi (1MB), εκει λοιπον ελαβαν χωρα και οι υπολοιπες μετρησεις που ακολουθουν

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

To board εφτασε μεχρι τα 365Mhz FSB, ενω το Vcore κυμαινοταν απο τις ρυθμισεις στο bios (1.41) στα 1,550v +8.3%/+10% το οποιο μεταφραζοταν σε 1.762v στο CPUz. Εκει ομως σε παρατεταμενο bench η θερμοκρασια αρχιζε να ανεβαινει σε θετικες τιμες οποτε δεν υπηρχε καμια σταθεροτητα... Επισης το MSI δυστηχως οταν η θερμοκρασια πεφτει κατω απο το 0oC δειχνει +40οC !!!

ενω οταν παιρνει θετικη τιμη, εκεινο δειχνει +114oC !!! lol... τουλαχιστον ετσι καταλαβαινα ποτε το LS ηταν στα ορια του

παιδια ευχαριστω πολυ.

εδω ειναι ενα table για το πως πηγαν οι Gskill GE πριν το "ανοιγμα" με το memtest.

Οι μετρησεις εγιναν με 13 λουπες στο #5 και 8 στο #6 στο memtest με ανοχη εως 2error και χωρις καποιο αλλο optimize απο τον memcontroller του cpu (αν και το memtest προσφερει κατι τετοιο).

Το ρευμα ειναι η ενδειξη στο booster κατα το load, η οποια διεφερε κατα 0,1v απο το idle state των μνημων.

επισης στην μετρηση στα win και στο sandra δεν εγινε καποιο optimize απο το A64mem Tweaker.

Η ταχυτητα του cpu ειναι μεχρι 2,8 γιατι εως εκεινη τη στιγμη ειχα την stock ψυξη, εξου και τα χαμηλα σχετικα σκορ.

Φτασανε μεχρι τα 277, αλλα κατι μου λεει οτι με λιγο καψιματακι θα ερθουν και τα 280 ;)

post-566-1442173835,1007_thumb.gif

Αν και κατά βάθος Ιντελάς (χωρίς ποτέ να έχω απορρίψει την AMD...δόξα το θεό έχω κάνει πολύ καλά κλοκαρίσματα και με AMD).....

Δηλώνω κατάπληκτος....αν και αναμενόμενα τα αποτελέσματα αυτά.

Δώσε bench στο λαό....και άλλα ....και άλλα. :029:

....και εκ των πραγμάτων είμαι αναγκασμένος να επιστρατεύσω τη γνωστή εικόνα....for the time beeing....να κρατάμε και πατεινή :112:

post-5-1442173835,2289_thumb.jpg

Τι να πω....ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣ εισαι !!Τπτ παραπανω!!Πρεπει να σου κοστισε ΠΟΛΛΑ €€€€ η αγορά του συστήματος.Επισης δωσε λιγο ρευματακι ακομα στον CPU σου για να παει και πανω απο τα 3,2

δινουμε vcore 220volt μπας και παει παραπανω!!! ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ

Θα παει παραπανω...εγγυημενα!!

Μπορει και 3 μετρα παραπανω, αναλογα αμα εχεις το κουτι σε ορθια θεση θα τα παει σε μηκος τα 3 μετρα!! :003:

AMD RULEZ τωρα τελευταια.....πολλα ακουγονται στα κυκλωματα του dark side....:p

OΠ τι εγινε ρε μαγγα ???EΣΥ να πεις τετοια λογια ???:o Δε σε περνει τωρα με το ''intelaΚι'' soυ ???:D:D:D:D:D :029: :029: :046: :046: :112:

Aλλα τι να π και εγω που εμεινα ετσι :119: :119: οταν τα ειδα ολα αυτα !

Μπραβο ρε zarras!!!!Μα καλα που εισουν τοσο καιρο ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.