Jump to content

Gforce 4 Ti 4800SE > 4800... :)

Powerfull

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να flashάρω το bios της 4800se με το bios της 4800 της κανονικής, αφού πιάνω stable τα απαραίτητα syncs. Έχω όμως 2 προβλήματα.

Δεν βρήκα όμως πουθενά bios από την σειρά 4800, (ούτε την SE ούτε την κανονική), οπότε χρησιμοποίησα το X-Bios για να αλλάξω αυτό που έχει. Όλα οκ, η κάρτα ανοίγει στις συχνότητες που θέλω, όμως παρ'ότι έχω αλλάξει το signature id της σε αυτό της 4800, μέσα στα windows ακόμη την βλέπει σαν 4800se. :012:

Κοίταζα τα posts και σε ελληνικά και σε ξένα sites και δεν ανέφερε κανείς το πρόβλημα (σε ένα site που ανέφερε ένα παρόμοιο πρόβλημα ένα παιδί που flashαρε μια 440se σε 440 δεν απάντησε κανένας). Μήπως έχετε υπ'όψη σαςυ πως μπορεί να ξεπεραστεί το πρόβλημα, και μήπως μπορείτε να μου πείτε κανένα site που να έχει bios από την σειρά 4800, se και κανονική; Ή έκδοση της albatron δεν μου δούλεψε. :(

Ευχαριστώ.

:035:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.