Jump to content

Μητρικη για 939

vayper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια μητρικη μου προτεινετε???

Σκεφτομαι αυριο να παρω τον 3500+ αλλα δεν ξερω ποια μητρικη να διαλεξω.

Περιμενω γνωμες.

Ευχαριστω.

Ποια μητρικη μου προτεινετε???

Σκεφτομαι αυριο να παρω τον 3500+ αλλα δεν ξερω ποια μητρικη να διαλεξω.

Περιμενω γνωμες.

Ευχαριστω.

Tσεκαρε και τα παλιοτερα threads .. νομιζω το ιδιο (ή παρομοιο) thread εχει γινει 2-3 φορες....

Παρε MSI K8Neo 2 Plat. Εχει βγει νεο revision με πολλα bugs και ασυμβατοτητες της πρωτης rev να εχουν λυθει!

Κατι λενε για S/N:K0411xxxxxx πανω στο sticker της μητρικης.

αυτο για νεο rev που το εχεις δει?

γιατι κατι μου λεγανε κι εμενα οτι αναμενεται κλπ αλλα σαν ραδιο-αρβυλα μου φανηκε

εχεις δει καπου συγκεκριμενα να το δειχνουν ή να το λενε?

αυτο δεν ειναι νεο rev της μητρικης ομως.

ουτε και το rev στο nf3 εχει αλλαξει, Α2 εξακολουθει να ειναι,

μονο η ημερομηνια παραγωγης ειναι πολυ φρεσκια και απλα λεει για καλυτερες επιδοσεις στις μνημες.

Βεβαια η διαφορα παραγωγης απο αυτο που ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα και ηταν Κ0409 αλλα το τσιπακι ηταν 0408Α2, ειναι χαοτικη.

α ρε ελλαδαρα με τα ωραια σου ... :(

παρεπιπτοντως, πετυχα κι αλλους με msi neo2 & no boot.

εμ, nforce και msi ηθελα :( , αδικο θα εχει ο thorlite να μιλαει τωρα? ... :003:

παρεπιπτοντως, πετυχα κι αλλους με msi neo2 & no boot.

εμ, nforce και msi ηθελα :( , αδικο θα εχει ο thorlite να μιλαει τωρα? ... :003:

Αρχικα συγνωμη αλλα το ΣΚ δεν ημουνα πολλες ωρες σπιτι για να δοκιμαζαμε την CPU δεν ειχα γραψει τιποτα στο thread γιατι καταλαβαινα την πικρα σου αλλα μιας και το εθιξες η Asus RULEZ απλα δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα......

Ας πώ και εγώ για την Asus. Για τα λεφτά της κάθε άλλο παρά rulez.....καλή είναι αλλά με τα ίδια χρήματα υπάρχουν σαφώς πιο καλές. Εάν την βρείς σε καλή τιμή τότε πάω πάσο αλλά για 140€ τελική καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

Tι προβληματα ειχες δηλαδη εκτος του οτι δεν σου εκατσε καλος 3500+?

Εμενα παντως με αφησε απολυτα ικανοποιημενο,πανω απο τα 290 δεν ειναι 3D Stable(Δεν μου βγαζει τουλαχιστον μια ωρα 3DMark 2001 δηλαδη)αλλα ετσι και αλλιως στο BIOS max εχει τα 300 HTT και ελπιζω με τις καινουριες μνημες να καταφερω ακομα κατι καλυτερο........

Καμια μητρικη δεν ειναι τελεια αλλα τουλαχιστον με αυτη δεν προβληματιστικα ειδικα σε σχεση με τις nforce 2 μητρικες..........(L12 mod,beta BIOS,γιατι δεν ανεβαινει αλλο τι φταιει η CPU? το chipset? οι μνημες και δωστου να πεδευεσαι.....)

140€ για μια μητρική με max 300fsb, 1.8v vcore αόρατα (στο 1002 τα είχε αλλά στο 1007-1008-1009.002 beta κάνανε φτερά), πολύ λίγους διαιρέτες (2:1, 4:3, 5:3, 1:1, 3:2......αυτά) απο τους οποίους δεν με βολεύει κανένας, HTT παράλογο που άμα δεν μου το εξηγούσες άντε να καταλάβει ο άλλος οτι είναι οι πολ/στές (1000-800-600-400-200), όπως είπες σε ψηλό fsb 3d γιόκ (295 λές εσύ 290 εμένα), max vdimm 2.8v (2.8x για την ακρίβεια αλλά πέστο αυτό σε κάποιον με BH......).....έ.....όλο και κάτι άλλο θα βρώ μπροστά μου στην πορεία....με συγχωρίς, καλό είναι να ευλογούμε τα γένια μας αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. 140€ ΔΕΝ αξίζει ούτε με σφαίρες, απλά είναι απο τις 1ες 939 που σκάσανε μύτη (εδώ φέρνανε 939 cpu και δεν είχαν mobo να σου δώσουν) και το εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο. Το ότι μου έκατσε χάλια cpu δεν με πειράζει, το οτι σου έκατσε εσένα όμως καλή cpu=καλά bench δεν σημαίνει οτι η asus λέει και πολλά...

140€ για μια μητρική με max 300fsb, 1.8v vcore αόρατα (στο 1002 τα είχε αλλά στο 1007-1008-1009.002 beta κάνανε φτερά), πολύ λίγους διαιρέτες (2:1, 4:3, 5:3, 1:1, 3:2......αυτά) απο τους οποίους δεν με βολεύει κανένας, HTT παράλογο που άμα δεν μου το εξηγούσες άντε να καταλάβει ο άλλος οτι είναι οι πολ/στές (1000-800-600-400-200), όπως είπες σε ψηλό fsb 3d γιόκ (295 λές εσύ 290 εμένα), max vdimm 2.8v (2.8x για την ακρίβεια αλλά πέστο αυτό σε κάποιον με BH......).....έ.....όλο και κάτι άλλο θα βρώ μπροστά μου στην πορεία....με συγχωρίς, καλό είναι να ευλογούμε τα γένια μας αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. 140€ ΔΕΝ αξίζει ούτε με σφαίρες, απλά είναι απο τις 1ες 939 που σκάσανε μύτη (εδώ φέρνανε 939 cpu και δεν είχαν mobo να σου δώσουν) και το εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο. Το ότι μου έκατσε χάλια cpu δεν με πειράζει, το οτι σου έκατσε εσένα όμως καλή cpu=καλά bench δεν σημαίνει οτι η asus λέει και πολλά...

Για το VDIMM ετσι και αλλιως καμια μητρικη 939 δεν δινει παραπανω απο 2.8-2.85,απο ΗΤΤ εκει που φτανει μου αρκει,οι διαιρετες σχεδον ιδιοι ειναι σε ολες τις μητρικες Α64 γιατι ο memory controller ειναι στη cpu,το ΗΤΤ δεν το εχει ετσι μονο η Asus,για το vcore δεν ξερω για τα αλλα BIOS γιατι ειμαι με το 1006 που εχει 1.8V VCore που ειναι και πολυ για τον A64........

Η MSI ειναι ποιο ακριβη μου φαινεται και εχει αυτη αρκετα προβληματακια........

τωρα εκτος οτι με μπερδεψατε,με βαλατε σε σκεψεις.

Τι να κανω τωρα????Να παρω 939 η 754??Γιατι αν λετε οτι εχουν προβληματα δεν αξιζει ακομα να παρω 939.

3400+ με μια καλη μητρικη αξιζει τωρα η θα βιαστω!!!

Οχι μεινε στο 939. Πανω κατω τα ιδια προβληματα θα βρεις μπροστα σου και στην επιλογη μητρικης για 754.

Γιατί δεν περιμένεις λίγους μήνες μια χαρά σύστημα έχεις και τώρα. με το 939 δεν θα δεις καμιά ιλιγγιώδη αύξηση των επιδόσεων μόνο που θα πάρεις μια πλατφόρμα που υποτίθεται τουλάχιστον ότι θα έχει μέλλον. Το να επιλέξεις βιαστικά χωρίς να υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές (οι μητρικές και CPU στην Ελλάδα πρέπει να μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού ) και θα τα σκάσεις με τις τσιμπημένες τιμές για τα νέα προϊόντα και θα ταλαιπωρείσαι με τις παιδικές ασθένειες που λέγαμε και παλαιότερα αλλά μάλλον τις ξεχάσαμε και τέλος αν δεν επιλέξεις καλά κομμάτια το σύστημα που θα φτιάξεις μόνο μέλλον δεν θα έχει.

Εντάξει επειδή κάμποσοι έχουν πάρει γρήγορα 939 δε σημαίνει ότι όλα τα παλιά socket είναι για πέταμα.

Eπειδη δουλευω σε μαγαζι με υπολογιστες μπορω να κανω αλλαγη αυτα που εχω με κατι αλλο.Για αυτο θελω να παω σε Α64.

Μητρικη για 754 εχω ηδη στα χερια μου(GigaByte GA-K8NNXP).Αξιζει λετε να βαλω τον 3400+ πανω????Η 3500+ με ASUS A8V????

Aμα βρηκες αυτη τη Gigabyte τεσπα παρε 754 και τον 3400+ (12 Χ 200)...

Κοπανησε του τεραβολτ μεχρι να ψοφησει θα σε ΒΑΝ ΨΨΨπαθη ολο τα ιδια ρωτας! :077:

Το μονο μειον του 754 ειναι που δεν υποστηριζει το dual DDR οποτε θα χανεις στα benchmarks γιαυτο κι ο Προδοτης μας τη λεει τωρα αλλα κατσε να παρω κανεναν FX αργοτερα να δω αν :070: θα μιλαει......

Κατα τα αλλα τι προβλημα να εχεις???

Με ειδες ποτε να παραπονιεμαι???

Τοσες μετρησεις εχει τραβηξει ο ταλαιπωρος υπερ ολων των AMDαδων η μονη γκαντεμια ηταν η Epox τεσπα πηγε στο δ***ολο :077: κι ηρεμησα.... :111:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.