Jump to content

Athlon XP 2700+ επειγον

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σε ολους,αν μπορει καποιος να μου πει πως τα παει αυτο στο στεπινγκ στο o/c AIUHB0317VPWW.δεν εχω χρονο να ψαξω στο νετ.αν μπορει καποιος ας δωσει και λινκ με στεπινκσ

Τι να πάει , κλειδωμένος είναι ...κλαψ κλάψ τουλάχιστον ο δικός μου.Ο Δικός σου είναι μάλλον ξεκλέιδωτος.

Σίγουρα? Διότι έχω την εντύπωση ότι το 0317 σημαίνει 17η εβδομάδα του 2003 και άρα ξεκλείδωτος....

Τα σχετικά καλά κομμάτια αυτού του stepping πάνε περίπου 2,2 με 2,3 GHZ με τάση 1,70 - 1,75 και αξιοπρεπή ψύξη.

τοτε δεν με απασχολει,νομιζα οτι θα πηγαινε πιο πανω.τουλαχιστων ο δικος μου 2400+ ειναι ξεκλειδωτος με την βουλα και τον εχω παει μεχρι 23** κατι με 1.825.αλλα ετσι και αλλιως δεν κανω πολυ O/c αρα να δωσω 110 ευρω για τον 2700 δε λεει.καλος ειναι και ο δικος μου στην υπογραφη.ευχαριστω παιδια.αυτο το stepping τι λεει,ξερει κανεις?

AIXIB0333VPAW.off topic

Κάπου υπάρχει μία σελίδα που βάζεις τον αριθμό και σου λέει πόσο περίπου και να τι να περιμένεις.Τη θυμάται κανείς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.