Jump to content

and the question is...:2χ256 ΟR 2x512??

Recommended Posts

Ρε παιδια θα κανω μια λολερωτηση...αλλα πιστεψτε με...εχω αναρωτηθει αρκετες φορες....:o .....

Καλυτερες για overclock ειναι κιτ 2χ256 η 2χ512....!

Βλεπω πολλους Top overclockers που τραβανε bench με ενα 256αρι η με 2χ256 σε dc αλλα δεν εχω καταλαβει το γιατι.....αν δεν κανω λαθος στα 3D bench παιζει ρολο το dc...περιπου 1000+ ποντους παραπανω.....!Εχω δικιο??

με windows xp κ 2χ256 τα βγαζουμε περα η θελουμε παραπανω???:

Συνήθως μικρότερη μνήμη και προπαντώς 1 dimm σημαίνει πως ανεβαίνει περισσότερο και με καλύτερα timings από 2. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι τα τσιπάκια.

Dual Channel προφανώς δεν μπορείς να κάνεις με ένα dimm.

Τα ΧΡ κ 2003 δεν έχουν πρόβλημα με 2χ256 αλλά πάντα περισσότερη μνήμη (όχι για overclock) είναι καλύτερη για καθημερινή λειτουργία (προγράμματα κλπ όχι κόντες benches)

Thanks man... το ειχα ηδη διαβασει...αλλα φαινεται οτι το ξεχασα με τον καιρο.....!

Μαλλον για 2χ256 παω...μιας κ θα τα τρεχω για μπεντς 300+ fsb.....να μεινει κ χρημα για τιποτα αλλο.....:p

Εγώ θα προτιμούσα να έχω 1 GB μνήμη πάντως και να είμαι 250FSB παρά να έχω 512 και να είμαι 260....εκτός εάν μοναδικός σκοπός σου είναι να ανεβάσεις όσο μπορείς τον CPU για να τρέχεις Benchmarks. Σα γενικό performance το PC που έχει 1GB μνήμη πηγαίνει καλύτερα απο ένα με 512 και ας είναι 200mhz παραπάνω.

Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα, ολοι θα συμφωνησουν

2*256 μπορει να τυχεις σε καλυτερα κομματια (κι οχι απαραιτητα, αναλογως την τυχη σου και ποσα διαφορετικα μπορεις να δοκιμασεις) για καλυτερο o/c και benches αλλα δε θα λεει μια για κανονικη χρηση.

τοσο τρελλαμενος εισαι για τα νουμερα?

Κοίτα , θεωρώ ανοησία να δώσω πχ 200 ευρώ για να έχω 512 (2χ256) μόνο και μόνο για μια βελτίωση της τάξης το 1%?? και να δώδω άλλα 200 για 1GB ''απλα'' μόνο για παιχνίδια.

Πάρε ένα 512 σχετικά καλούτσικο και όταν έχεις τα λεφτά κάνεις την αναβάθμιση με ένα 2ο και είσαι καλυμμένος για αρκετό καιρό.Εκτός πια και αν φυσάς το παραδάκι οπότε δεν έχεις πρόβλημα....

Εγώ πάντως στην θέση σου θα έπαιρνα 2Χ512....για καθημερινή χρήση και καλό o/c..

Ώστε να έχω μια ισορροπία...που σημαίνει και καλό o/c...και αρκετή μνήμη διαθέσιμη που σημαίνει καλύτερες επιδώσεις γενικά...

Εγω πλεον με 512 mb δεν καλυπτομαι με τιποτα.. Χωρις να ανοιξω τιποτα επιπλεον, μονο με αυτα που εχω στο startup του pc (τα οποια και ειναι απαραιτητα), οπως firewall, antivirus, seti, fad, msn, smartie και αλλα, ηδη χρησιμοποιουνται 480-500 mb μνημης.. οτι και να κανω δηλαδη ειμαι στη virtual mem του σκληρου με αποτελεσμα να αργει αρκετα το pc... 2χ512 ειναι οτι πρεπει θα ελεγα εγω, και για ο/c και για καθημερινα καλες επιδοσεις.

Guys.....εχω ηδη αποφασισει....ηδη σε λιγη ωρα θα φυγει η παραγγελια για 2x256 a-data 600αρες....αποκλειστικα κ μονο για μπεντσια....:p

..... κ θα εχω κ ενα 512αρι επιπλεον καβαντζα για καθημερινη χρηση κ παιχνιδια...

Εγώ πάντως στην θέση σου θα έπαιρνα 2Χ512....για καθημερινή χρήση και καλό o/c..

Ώστε να έχω μια ισορροπία...που σημαίνει και καλό o/c...και αρκετή μνήμη διαθέσιμη που σημαίνει καλύτερες επιδώσεις γενικά...

2χ512 ειχα κ τις εδωσα γι'αυτον ακριβως τον σκοπο......κ η αληθεια ειναι οτι δεν με συγκινειι ιδιαιτερα η ισσοροπια που λες.....Εχω αλλο πισι για ισσοροπια κ καθε μερα(μουσικη,download,ιντερνετ,αντιγραφες κτλ...)...χε!χε!....τις μνημες τις θελω αποκλιστικα κ μονο για scores....μακαρι να μου βγουν καλες.....εχουν tccd+voltlovers αμα τυχω σε καλο κομματι θα πετανε....

Εγω πλεον με 512 mb δεν καλυπτομαι με τιποτα.. Χωρις να ανοιξω τιποτα επιπλεον, μονο με αυτα που εχω στο startup του pc (τα οποια και ειναι απαραιτητα), οπως firewall, antivirus, seti, fad, msn, smartie και αλλα, ηδη χρησιμοποιουνται 480-500 mb μνημης.. οτι και να κανω δηλαδη ειμαι στη virtual mem του σκληρου με αποτελεσμα να αργει αρκετα το pc... 2χ512 ειναι οτι πρεπει θα ελεγα εγω, και για ο/c και για καθημερινα καλες επιδοσεις.

msn μπορεις να το βγαλεις....

smartie αν δεν κανω λαθος εχεις οθονουλα χαρακτηρων κ το θες για να την ελεγχεις εεεε???...ουτε αυτο ειναι αναγκαιο παντα.....

seti+fad.....εσυ αποφασιζεις....δεν ειναι υποχρεωτικα....(δεν το λεω με κακια,απλα εννοω οτι μπορεις ανετα να ελευθερωσεις μνημη αμα τα βγαλεις κ αυτα αμα θες να τρεξεις κανενα προγραμμα βαρυ η κανενα παιχνιδι)

Τωρα firewall+anti-virus.......εγω εχω μονο ενα ελαφρυ firewall....antivirus δεν εχω βαλει...ουτε κ πισταυω να βαλω ποτε μεχρι να κατσει κατι πολυ κακο τουλαχιστων....λεμε τωρα...

οποτε στο χερι σου ειναι να εχεις ελευθερη μνημη η οχι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.