spresv Δεκέμβριος 6, 2004 #21 Δεκέμβριος 6, 2004 Το enermax ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικα αθορυβο (στα νουμερα ιδιο με tagan- Γι αυτο λεγεται και noisetaker), και δεν ζεστενεται καθολου, ενω το tagan βραζει. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και διπλες 12ρες. Ημουνα εξοργιστικα ατυχος, και μου καηκε. Τωρα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν περιμενα λιγο, και πηρα την πατατα το coolermaster.
Rommel Δεκέμβριος 6, 2004 #22 Δεκέμβριος 6, 2004 Το enermax ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικα αθορυβο (στα νουμερα ιδιο με tagan- Γι αυτο λεγεται και noisetaker), και δεν ζεστενεται καθολου, ενω το tagan βραζει. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και διπλες 12ρες. Ημουνα εξοργιστικα ατυχος, και μου καηκε. Τωρα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν περιμενα λιγο, και πηρα την πατατα το coolermaster.Το δικο μου ταγκαν ειναι χλιαρο παντως και δεν ζεστενετε με τιποτα. :112:
SotosLg Δεκέμβριος 6, 2004 Author #23 Δεκέμβριος 6, 2004 Το enermax ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικα αθορυβο (στα νουμερα ιδιο με tagan- Γι αυτο λεγεται και noisetaker), και δεν ζεστενεται καθολου, ενω το tagan βραζει. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και διπλες 12ρες. Ημουνα εξοργιστικα ατυχος, και μου καηκε. Τωρα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν περιμενα λιγο, και πηρα την πατατα το coolermaster.Οταν λες διπλες 12αρες you mean?
jdrogas Δεκέμβριος 6, 2004 #24 Δεκέμβριος 6, 2004 Κι εγω παντως πριν το antec το tagan ειχα και δεν ζεσταινοταν καθολου.
kagelar34 Δεκέμβριος 6, 2004 #25 Δεκέμβριος 6, 2004 Επειδη εχω Q-tec :072: δεν εχω μεινει ευχαριστιμενος οσον αφορα το overclocking.Got that? μόνο στο overclocking ???
SotosLg Δεκέμβριος 6, 2004 Author #26 Δεκέμβριος 6, 2004 Βασικα ναι.Αλλα σε κανονικες συνθηκες πιστευω οτι το :071: Q-tec ειναι εξισου καλο....
soler1442169065 Δεκέμβριος 6, 2004 #27 Δεκέμβριος 6, 2004 Οντως το tagan480(new) που εβαλα σε ενα pc που εφτιαξα προσφατα για τον ξαδερφο μου...ειναι ταφος...και οχι ζεστο...
spresv Δεκέμβριος 6, 2004 #28 Δεκέμβριος 6, 2004 Οταν λες διπλες 12αρες you mean?Το τροφοδοτικο εχει την 12ν+ γραμμη του χωρισμενη στα 2. 16 και 18 αμπερ αντιστοιχα (νομιζω). Η μια δινει στη μητρικη, επεξεργαστη κλπ, και η αλλη σε drives και οτι αλλες μπουρδες φορτωνουμε το πισι μας.
jdrogas Δεκέμβριος 6, 2004 #29 Δεκέμβριος 6, 2004 To q-tec ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το tagan και το enermax ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερο απο τα τροφοδοτικα του κιλου που εχουν μεσα τα περισσοτερα pc.To 450 που ειχα καποτε δεν ειχε καμια σχεση με το tagan και με το antec αλλα δεν εχει και καμια σχεση στην τιμη.
PGM Δεκέμβριος 6, 2004 #31 Δεκέμβριος 6, 2004 Για το ενερμαξ που αγορασα προσφατα (noisetaker v.2) μπορω να πω μου εχει αφησει εξαιρετικες εντυπωσεις ! Πολυ καλες τασεις + φοβερη ποιοτητα κατασκευης.Οσο για το tagan εχω ακουσει απο φιλους χρηστες που το εχουν οτι :1. Ζεσταινεται αρκετα 2, δεν δινει καλες τασεις οταν δεν του δινουμε φορτιο.
SotosLg Δεκέμβριος 6, 2004 Author #32 Δεκέμβριος 6, 2004 Δηλαδη να χτιπισω το Enermax 470W NoiseTaker?
PGM Δεκέμβριος 6, 2004 #33 Δεκέμβριος 6, 2004 Οποιο και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις...και οι δυο ειναι αξιολογες λυσεις...απο θεμα τιμης κυμαινονται και τα δυο στα ιδια επιπεδα........ Εγω θα επερνα ενερμαξ!!!
medthom Δεκέμβριος 6, 2004 #34 Δεκέμβριος 6, 2004 το tagan που εχω ουτε ζεσταινεται και ειναι αθορυβο σαν νεκρος...δεν ξερω για το enermax...
PGM Δεκέμβριος 6, 2004 #36 Δεκέμβριος 6, 2004 αν δεν κανω λαθος στα 130 βγαινουν τελικη και τα δυο....απο γνωστο καταστημα στη στουρναρα
Kerveros Δεκέμβριος 6, 2004 #38 Δεκέμβριος 6, 2004 To q-tec ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το tagan και το enermax ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερο απο τα τροφοδοτικα του κιλου που εχουν μεσα τα περισσοτερα pc.To 450 που ειχα καποτε δεν ειχε καμια σχεση με το tagan και με το antec αλλα δεν εχει και καμια σχεση στην τιμη.Το 400 qtec με το οποίο δούλεψα παλιότερα σε ένα σύστημα, ήταν πολύ χειρότερο από άλλα τροφοδοτικά του "κιλού" που είχα. Εμφάνιζε μεγάλη αστάθεια στις τάσεις του και σήκωνε λιγότερα watts. Συνήθως τα qtec είναι απαράδεκτα overrated στην ονοματοδοσία τους καθώς εμφανίζουν την peak power και όχι τη max όπως τα συνήθη τροφοδοτικά.
SotosLg Δεκέμβριος 6, 2004 Author #40 Δεκέμβριος 6, 2004 Τωρα απο checkmate μπορω να το παρω,αλλα ειναι λιγο ακριβο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.