Jump to content

PS2 COPY

ARK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια απορία, χωρίς δόλο, εντελώς εγκυκλοπαιδικά.

τα CD και DVD παιχνιδιών του PLaystation2 αντιγράφονται στο DVD-R του υπολογιστή?

Παράνομο είναι όταν αντιγράφεις και κάνεις εμπόριο.

Επιτρέπεται να κάνεις κοπια για προσωπική χρήση μη τυχών και γρατσουνιστεί κάποιο απο τα αυθεντικα. Αυτό επιτρέπεται και με το νόμο.

Δηλαδή γράφονται έτσι απλά απο DVD σε DVD με το Clone DVD ή χρειάζεται και κατι άλλο?

Ερώτηση...

Και παίζουν κανονικά σαν αυθεντικά;

Χωρίς να χρειαστεί να "chipάρεις" το PS (που πλέον και από το νόμο είναι παράνομο);

Όπως θες τα αντιγράφεις και με όποιο πρόγραμμα αρκεί να κάνει πχ. το CLONE DVD2 δεν κάνει για games:p

Καβε ενα search στο γουγλη και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις με λεπτομερεις αυτο που ζητας.

• 2 weeks later...

Δεν θέλουν απολύτως τίποτα. Εγώ τα αντιγράφω στο δίσκο σε ISO file με το DVDDEcrypter

και μετά τα γράφω (πάλι με το Decrypter)...

Αρχική απάντηση από feanorian82

Δεν θέλουν απολύτως τίποτα. Εγώ τα αντιγράφω στο δίσκο σε ISO file με το DVDDEcrypter

και μετά τα γράφω (πάλι με το Decrypter)...

παίζουν και σε non-chip ps2 ?

εγω εχω ακουσει για ενα προγραμμα ενονοματι DVD Wizard (νομιζω) και μπορει να γραψει τα παιχνιδια που ειναι dvd σε απλα cd..

ξερει κανεις τπτ γι αυτο??

το προγραμμα δεν μπορω να το βρω πουθενα παρα μονο με αγορα

Αρχική απάντηση από desosav

και το clonecd τα γραφει!

δεν νομιζω γιατι τωρα τα περισσοτερα παιχνίδια βγαίνουν σε DVD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.