Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2005 #21 Ιανουάριος 4, 2005 Ε, γιατί λείπει το κίτρινο καλωδιάκι απο το molex ενώ υπάρχει το ταιριαστό του μαύρο;
georgeks78 Ιανουάριος 4, 2005 #22 Ιανουάριος 4, 2005 ΜΑγκα μου σου βγαζω το καπελο. Εγω δεν το ειχα προσεξει. Δεν το χω βαλει ακομη πανω γιατι προσπαθω να κανω backup τους 2 120αριδες πριν μπουν σε raid. Θα σου πω ομως τους πιθανους λογους α) Δεν χρειαζεται (μαλλον απιθανο) β) Οι φραγκοφονιαδες του RAm shop (δυστυχως μονο εκει το βρηκα αλλιως δε περναω ουτε απ εξω) για να βγαλουν 2-3 ευρω παραπανω φτιαχνουν τα καλωδιακια και τα βαζουν στη συσκευασια. Μαλλον καποιος "ξεχαστηκε" κατα την κατασκευη.......
jogi Ιανουάριος 4, 2005 #23 Ιανουάριος 4, 2005 Koίτα στο ακτίνιο στην ομόνια, αρλη πατησίων. Είχα πάει τις προάλλες για να αγοράσω κάτι οπτικές ίνες και είχε serriel στην βιτρίνα.
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #24 Ιανουάριος 5, 2005 ρε πιδια αφτο το εργαλιο τι σκοπο εχει????? ????? ????? ????? ????? ?????
Rommel.Gr Ιανουάριος 5, 2005 Author #25 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:05] ρε πιδια αφτο το εργαλιο τι σκοπο εχει????? ????? ????? ????? ????? ????? Θα σε γελασω...Raid 0 εκανα αλλα το μονο που καταφερα ειναι να ακουγονται οι δισκοι,απο επιδωσεις το ιδιο με πριν μηπως ρε μαγκες δεν εκανα κατι σωστα;
blade_pan Ιανουάριος 5, 2005 #26 Ιανουάριος 5, 2005 Τελικα κανει για cd-rom ή dvd-rom?Αν ναι προσφερει κατι ουσιωδες?
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #27 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78 ΜΑγκα μου σου βγαζω το καπελο. Εγω δεν το ειχα προσεξει. Δεν το χω βαλει ακομη πανω γιατι προσπαθω να κανω backup τους 2 120αριδες πριν μπουν σε raid. Θα σου πω ομως τους πιθανους λογους α) Δεν χρειαζεται (μαλλον απιθανο) β) Οι φραγκοφονιαδες του RAm shop (δυστυχως μονο εκει το βρηκα αλλιως δε περναω ουτε απ εξω) για να βγαλουν 2-3 ευρω παραπανω φτιαχνουν τα καλωδιακια και τα βαζουν στη συσκευασια. Μαλλον καποιος "ξεχαστηκε" κατα την κατασκευη....... Το σκέφτηκα το να μην χρειάζεται αλλά μετά είδα οτι υπάρχει το ταιριαστό του μαύρο οπότε δεν έχει νόημα να υπάρχει το - και να μην υπάρχει το +...
georgeks78 Ιανουάριος 5, 2005 #28 Ιανουάριος 5, 2005 Ακριβως! Τι να πεις , τραβηξα τροφοδοσια απο αλλο molex. Αρχική απάντηση από Rommel.Gr Θα σε γελασω...Raid 0 εκανα αλλα το μονο που καταφερα ειναι να ακουγονται οι δισκοι,απο επιδωσεις το ιδιο με πριν μηπως ρε μαγκες δεν εκανα κατι σωστα; Εγω παντως εστησα το raid 0 χθες το βραδυ και η διαφορα φανηκε αμεσως . Συμφωνα με το HDTACH εινα αυξηση των επιδοσεων κατα 70% περιπου . Αρχική απάντηση από blade_pan Τελικα κανει για cd-rom ή dvd-rom?Αν ναι προσφερει κατι ουσιωδες? Πιστευω πως κανει αλλα δε ξερω αν θα δεις καμμια διαφορα εκει. Αλλωστε αν ειναι να βαλεις καποια συσκευη θα βαλεις τους δισκους,
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #29 Ιανουάριος 5, 2005 Μπορει καποιος να μου εξηγηση τι ακριβος κανει αυτο το μαραφετι πλιζζζζζζζζζζζζζ
Rommel.Gr Ιανουάριος 5, 2005 Author #30 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:54] Μπορει καποιος να μου εξηγηση τι ακριβος κανει αυτο το μαραφετι πλιζζζζζζζζζζζζζ Μετατρεπεις τους PΑΤΑ δισκους σε SATA.ok?
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #31 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Rommel.Gr Μετατρεπεις τους PΑΤΑ δισκους σε SATA.ok? και πως το κανει αυτο αν επιτρεπετε
Spyrious Ιανουάριος 29, 2005 #33 Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Μονο δισκους? Kατά την abit μπορείς να συνδέσεις από δίσκους μέχρι cd/dvd - rom.
Spyrious Ιανουάριος 29, 2005 #34 Ιανουάριος 29, 2005 Βρε παιδιά θέλω και εγώ ένα αλλά στην σελίδα του ramshop δεν βρήκα.Έχει κάποιος κανένα link;
georgeks78 Ιανουάριος 29, 2005 #35 Ιανουάριος 29, 2005 exei sigoura, kane mia volta kai zhta to an kai kata th gnwmh mou einai ypervolika akrivo gia thn poiothtaa kataskeuhs tou. Des foto pio panw(Sorry gia ta greeklish, molis perasa suse kai den exw valei ellhnika akomh)
Spyrious Ιανουάριος 29, 2005 #36 Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78 exei sigoura, kane mia volta kai zhta to an kai kata th gnwmh mou einai ypervolika akrivo gia thn poiothtaa kataskeuhs tou. Des foto pio panw(Sorry gia ta greeklish, molis perasa suse kai den exw valei ellhnika akomh) Δυστυχώς είμαι Γιάννενα αλλιώς θα πήγενα.
georgeks78 Ιανουάριος 29, 2005 #37 Ιανουάριος 29, 2005 Ε καλα και δεν το λες, στο στελνω εγω , δεν υπαρχει προβλημα, απλα σκεψου αν αξιζει τα 17 ευρω+ μεταφορικα, Και βεβαια δεν εχει καμμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης με αυτου της αμπιτ. Αυτο που πουλαει το Ram Shop ειναι μια πλακετα με 2 καλωδια ενω αυτο της αμπιτ κλειστο σαν κανονικο ανταπτορακι. Θα τραβηξω μια φωτο και θα ποσταρω να τα δεις.
Dr. Gonzo Απρίλιος 12, 2007 #39 Απρίλιος 12, 2007 αν το θέλεις για δίσκους, ίσως να αξίζει τον κόπο να ψάξεις.αλλά αν είναι για drives (CD/DVD) μάλλον δεν αξίζει, στο κάτω-κάτω έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους.κοίταξες μήπως υπάρχει κανένα guide για DIY? (δύσκολο απ' ότι φαντάζομαι γιατί θα απαιτεί κάποιο ολοκληρωμένο για τη λειτουργία του)
Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2007 #40 Απρίλιος 12, 2007 Κι όμως, πολύ πιθανόν για κάποιον να αξίζει... Όχι τόσο για επιδόσεις απλά στα σύγχρονα mobos υπάρχει μόνο ένα διπλό IDE κανάλι οπότε για κάποιον που θέλει 3+ IDE συσκευές η μοναδική λύση, πέρα απο αυτό, είναι ξεχωριστός controller. Αλλά ξεχωριστός controller για μια συσκευή, ε, δε λέει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.