Rommel.Gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 Ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω ενα ΑΒΙΤ Serillel γιατι θελω να κανω Raid;:...:
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #2 Ιανουάριος 4, 2005 Μόνο μεταχειρισμένα, αυτόνομα δεν τα είδαμε ποτέ διαθέσιμα.Κάποιος άλλος αντάπτορας δεν σου κάνει ?
Rommel.Gr Ιανουάριος 4, 2005 Author #3 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:02] Μόνο μεταχειρισμένα, αυτόνομα δεν τα είδαμε ποτέ διαθέσιμα. Κάποιος άλλος αντάπτορας δεν σου κάνει ? RootX ευχαριστω για την αμεσοτητα Υπαρχει δηλαδη ανταπτορας παρομιος να παρω απο πουθενα;
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #4 Ιανουάριος 4, 2005 Σίγουρα υπάρχει, παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει κάποιους που έφερνε το hac(advance νομίζω λέγονταν ή κάπως έτσι).. Θα βρεις φαντάζομαι αν το κοιτάξεις στα καταστήματα.... αν είναι θα ρίξω και εγώ μία ματιά στο αποθηκάκι μου(lol) και αν έχω ευχαρίστως σου δίνω
Rommel.Gr Ιανουάριος 4, 2005 Author #5 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:21] Σίγουρα υπάρχει, παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει κάποιους που έφερνε το hac(advance νομίζω λέγονταν ή κάπως έτσι).. Θα βρεις φαντάζομαι αν το κοιτάξεις στα καταστήματα.... αν είναι θα ρίξω και εγώ μία ματιά στο αποθηκάκι μου(lol) και αν έχω ευχαρίστως σου δίνω Ωραια,αν εχεις σου αγοραζω εναν
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #6 Ιανουάριος 4, 2005 ΕΕ, δεν τον πουλάω, έτσι θα στον δώσω.....αλλά να δούμε πρώτα ότι έχω Θα σου στείλω πμ, είτε έχω είτε όχι, ρίξε και εσύ μία ματιά πάντως(στα καταστήματα, όχι στο αποθηκάκι μου ).
spc Ιανουάριος 4, 2005 #7 Ιανουάριος 4, 2005 αυτό το αποθηκάκι σου βρε Root, μου θυμίζει το τσαντάκι το Sport Billy (από serillel μέχρι πλαινά κουτιών) πλάκα-πλάκα πρέπει να έχω και γω κανα-δυο, θα κοιτάξω και θα σου πω
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #8 Ιανουάριος 4, 2005 Χεχε, ήμουν σίγουρος ότι θα σχολίαζες :P:P Πλάκα πλάκα, τίγκα στο καλωδιομάνι, ανταπτορομάνι και ανεμιστηρομάνι είναι... αλλά που και που, όλο και κάτι καλό υπάρχει(το οποίο ποτέ δεν βρίσκω, παρά μόνο αφού έχω αγοράσει καινούργιο, lol).
Rommel.Gr Ιανουάριος 4, 2005 Author #9 Ιανουάριος 4, 2005 Παιδια σας ευχαρηστω παρα πολυ!!!Οσο για το χαρισμα το συζηταμε το λιγοτερο να κερασω καφεδακι...
spc Ιανουάριος 4, 2005 #10 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Rommel.Gr Παιδια σας ευχαρηστω παρα πολυ!!! καλά κάτσε να τα βρούμε πρώτα Αρχική απάντηση από Rommel.GrΟσο για το χαρισμα το συζηταμε το λιγοτερο να κερασω καφεδακι... εγώ δεν πίνω καφέ και είμαι ΟΚ όσο για τον Root: προφιτερόλ it is!
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #11 Ιανουάριος 4, 2005 Προφιτερόλ Ownez, αλλά οκ, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο συμβιβάζομαι και με μιλφεϊγ.... Τουλούμπες μόνο μην φέρετε, μακρυά από μας
PGM Ιανουάριος 4, 2005 #12 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Rommel.Gr [Σήμερα, στις 16:00] Ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω ενα ΑΒΙΤ Serillel γιατι θελω να κανω Raid;:...: Abit Serillel O found ....οποτε θες κανονιζουμε να στο δωσω .....
spc Ιανουάριος 4, 2005 #13 Ιανουάριος 4, 2005 λοιπόν, εγώ κοίταξα αλλά μάλλον δεν έχω (θα κοιτάξω το βράδυ και στο 2ο τσαντάκι μου) απο καινούργιο πάντως είδα ότι υπάρχει από acard (~15 ) αλλά πάλι έχε υπόψιν ότι με 80-90 παίρνεις ξεχωριστό pci 32/64 raid conotroller με 2 pata+ 2 sata
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #14 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Abit Serillel O found ....οποτε θες κανονιζουμε να στο δωσω ..... Aν νομίζεις ότι θα τσιμπήσεις το προφι, είσαι γελασμένος... φέρτον εδώ και τον δίνω εγώ στο παλικάρι... Πωπω, ντροπή, admin πράμα και να σκίζει τα thread έτσι... :sorry:
PGM Ιανουάριος 4, 2005 #15 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:19] Aν νομίζεις ότι θα τσιμπήσεις το προφι, είσαι γελασμένος... φέρτον εδώ και τον δίνω εγώ στο παλικάρι... Πωπω, ντροπή, admin πράμα και να σκίζει τα thread έτσι... :sorry: xaxaaxaxaxaxaxa......Δεν μου αρεσουν τα γλυκα οποτε Rommel.Gr το κουτι με τα γλυκα να παει στον κ.Rootx.....
spc Ιανουάριος 4, 2005 #16 Ιανουάριος 4, 2005 www.RootXWarehouseOnlineStore.comPaying method: ProfiPal only
Rommel.Gr Ιανουάριος 4, 2005 Author #17 Ιανουάριος 4, 2005 Paying method: ProfiPal only Αχαχααχαχαχααχαχα:worship: :worship: :worship:
Rommel.Gr Ιανουάριος 4, 2005 Author #18 Ιανουάριος 4, 2005 Παιδια βρεθηκε!!!! Σας ευχαριστω ολους και ιδιετερος τον Παναγιωτη που μου το εδωσε Χρωσταω και γλυκακια οποτε κανονησετε καμια συναντηση ειμαι μεσα:whistling
blade_pan Ιανουάριος 4, 2005 #19 Ιανουάριος 4, 2005 Παιδια κανει δουλεια...?Δηλαδη,αν το βαλω σε ενα cd-r or dvd-r εχει κατι ++ ?
georgeks78 Ιανουάριος 4, 2005 #20 Ιανουάριος 4, 2005 Απλα για να ξερει οποιος αλλος ενδιαφερθει υπαρχει στο Ram Shop. Αγορασα ενα τη παρασκευη προς 17 ευρω Βεβαια καμμια σχεση με τα αμπιτ αλλα....τη δουλεια μας να κανουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.