forwardS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 Με την lg1715s έχω παρατηρήσει σε αρκετά παιχνίδια tearing. Το vsync μειώνει βέβαια το πρόβλημα, υπάρχει όμως περίπτωση να μειώνει την απόδοση σε κάποια άλλα games? Μπορώ δηλ. να το έχω πάντα enabled?Το refresh rate παίζει κανένα ρόλο σε αυτό το θέμα (πχ αντί για 60-70Ηz)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Συνηθως το ενεργοποιω οταν η οθονη δε μπορει να απεικονησει ολα τα frames που δινει η vga για να ειναι πιο ομαλη η εικονα. Αμα το ενεργοποιησεις χωρις να χρειαζεται το αποτελεσμα θα ειναι να εχεις το αντιθετο,δλδ κολληματα στην εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Το έχω πάντα ΟΝ καθώς η 15 ΤΦΤ που έχω είναι 25ms αλλιώς έχει πάντα σπασίματα για την απόδοση δεν το έχω ελέγξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKR Νοέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Μπορείς να το έχεις συνέχεια ενεργό, απλώς το framerate δεν θα ξεπεράσει το refresh rate που έχει η οθόνη σου (αν είναι πχ. 60Hz το refresh, το μέγιστο framerate που θα "πιάσεις" θα είναι 60 fps).Σου συνιστώ να το έχεις συνέχεια ενεργοποιημένο για να μειώσεις το tearing, μιας και 60 fps είναι αρκετά πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.