Evolution_R Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 Εχει παρει κανενος το αυτι (για ματι δε το συζηταμε...) το ποτε (και το αν τελικα...) θα κυκλοφορησει η εν λογω καρτα ?Οποαδηποτε πληροφορια υπαρχει ριξτε την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 NVIDIA GForce NX6800 Ultra-T2D 256 2XDVI OUT & S-Video Retail(MSI) MSI GeForce NX6800 256MSI NX6800-TD128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Ψάχνω 6800 ultra από τον Αύγουστο στην ελληνική αγορά. Κατά καιρούς εμφανίστηκαν διάφορες κάρτες με το παραπάνω chip σε διάφορα on-line καταστήματα (πλάισιο, e-shop) αλλά μετά από επικοινωνία μαζί τους είχα την απάντηση ότι είναι pre-order. Αποφάσισα λοιπόν να επικοινωνίσω μόνος μου με τις αντιπροσωποίες (interset για asus και leadek) και με msi μέσω καταστήματος στη Ρόδο όπου και μένω μόνιμα. Πρίν δύο μέρες είχα την ειδοποίηση από την αντιπροσωποία της msi ότι κατέφθασε η nx6800 ultra και με courier θα ήταν την επομένη στα χέρια μου. Ετοιμάστηκα , έκανα φορμάτ και περίμενα την επομένη να παραλάβω την κάρτα. Χτυπάει το τηλέφωνο από το μαγαζί στη Ρόδο και μου λέει: "Ξέρεις οι κάρτες τελικά μας βγήκαν 6800GT". Ενώ από την interset είχα τις παρακάτω διευκρινήσει:1o Email: Κατ’αρχάς σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας.Οσον αφορά το πρόβλημα σας θέλω να σας πώ ότι εμείς αντιπροσωπεύουμε την ASUS, ABIT, LEADTEK(εκτός των αλλων προϊόντων που έχουμε) οι οποίες και οι τρείς μαζί αντιπροσωπεύουν το 70% περίπου της παραγωγής της NVidia.Το πρόβλημα είναι στην NVidia. To tsip 6800Ultra δέν είναι διαθέσιμο ακόμα. Ολες οι εταιρίες, μας έχουν προμηθεύσει με το σταγονόμετρο κάποιες κάρτες 6800, αλλά όχι Ultra. Και εγώ τις έχω πληρωμένες στην ASUS απο τις αρχές του Αυγούστου.Τώρα άν εσεις βλέπετε κάποιο site να λέει ότι έχει ετοιμοπαράδοτες, σας παρακαλώ πέιτε μου ποιο είναι.Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Οσο για τον συνεργάτη μας, πείτε μου ποιος είναι, να προσπαθήσω να τον έχω όσο πιο πολύ μπορώ ενημερωμένο για το συγκεκριμένο θέμα.Σας ευχαριστώ2o Email: Εως και αυτήν την στιγμή, προσυπογράφω το προηγούμενο email μου.Δέν υπάρχει 6800Ultra.Ελπίζω, οι παρακάτω διαθεσιμότητες να υπάρχουν εκ παραδρομής, και όχι εκ του πονηρού.Οσο αφορά το Πλαίσιο, υπάρχει η εξαιρετικά μικρή πιθανότητα να έχει βρεί απο κάπου αλλου(πχ. η ASUS απο τον Ιούλιο έχει διαθέσει 150 κάρτες ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.)Αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα μπορείτε να την αγοράσετε απο το Πλαίσιο, και να αισθάνεστε και τυχερός.Λυπάμαι πάντως γιαυτήν την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην αγορά και οφείλεται καθαρά σε θέματα marketing.Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία σας.Ευχαριστώ3o Email: Αφού σας ευχηθώ χρονια πολλά για την ονομαστική σας εορτή, θα ήθελα να μου πείτε με πιό μαγαζί στην Ρόδο συνεργάζεστε ή επιθυμείτε να πάρετε την κάρτα αυτή, για να δώ τί μπορώ να κάνω.Η κάτάσταση εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη, έως αδύνατη για την εισαγωγή αυτών των καρτών.Μήν ζητάτε ημερομηνία. Μπορεί να έχουμε ημερομηνία παραλαβής την τάδε του μηνός με παραγγελία 50 κάρτες, και να πάρουμε 4 ..!!!Οπότε που να τις μοιράσουμε.....Θα κάνω πάντως ότι μπορώ.4o Email:Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με τον Κο Κανίδη σχετικά με μία VGA, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως την ερχόμενη εβδομάδα παραλαμβάνουμε VGA LEADTEK FX6800GT 256MB. Επειδή η FX6800 ULTRA είναι άγνωστο πότε θα έρθει, αν θέλετε να προμηθευτείτε τη συγκεκριμένη κάρτα, επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί για να την παραγγείλετε, διότι έρχονται λίγα μόνο τεμάχια…] Ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν να μας δώσουν ημερομηνίες. Ξέρω ότι είναι άσχετα με το αυτό πού ζήτησες αλλά ήθενα να σου δείξω την αναπουμπούλα που επικρατεί και αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Μαλιστα.Τσεκαρε και την διευθυνση που εδωσε ο ΚΤΜ, λενε οτι την εχουν αλλα κι εγω χλωμο το βλεπω. Κι εγω κατι τετοιο ξερω οτι δεν υπαρχει σε ολη την Ευρωπη αλλα ειπα μπας και..Το θεμα ειναι πλεον αν θα κυκλοφορησει και οχι το ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Παντως απο οτι διαβασα σε review, φαινεται εξαιρετικη καρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Κι εγω απο διαφορα reviews που εχω διαβασει, ειναι εξωπραγματικα καλη....γι αυτο ζητανε 630Ε για να την αποκτησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Εγώ πάλι θα προτιμούσα την leadek για το πολύ καλό σύστημα ψύξης που έχει, αλλά όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή όποια βρεθεί πρώτη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 21, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Kοιτα αν θες 6800 (οχι Ultra) υπαρχει στην Στουρναρη. Και απο οτι μου ειπαν 6800 Ultra μπορουν να μου βρουν σε Albatron, αν σε ενδιαφερει...Απλα εγω ειναι MSIκος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 21, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Kοιτα αν θες 6800 (οχι Ultra) υπαρχει στην Στουρναρη. Και απο οτι μου ειπαν 6800 Ultra μπορουν να μου βρουν σε Albatron, αν σε ενδιαφερει...Απλα εγω ειναι MSIκος...Κοίτα θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο αλλά είμαι κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένος γιατί την παλιά μου κάρτα (5900 ultra) την πούλησε το μαγαζί που μεσολαβεί για τις αγορές μου και έχω αφήσει την διαφορά με την προυπόθεση να δώσω τα υπόλοιπα με την νέα κάρτα και δεν μου πάει τώρα να του ζητήσω μετά από τόσο καιρό που ψάχνει και ο ίδιος τα 350 ευρώ και να κάνω την αγορά από μόνος μου. Έχω θέσει στον ευατό μου αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα μετά θα δώ τι θα κάνω. Το πολύ πολύ να πάρω την ΑΤΙ Χ800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 NVIDIA GForce NX6800 Ultra-T2D 256 2XDVI OUT & S-Video Retail(MSI) MSI GeForce NX6800 256MSI NX6800-TD128Επικοινώνησα με τα 2 πρώτα λινκ που αναφέρουν στισ σελίδες τους για την msi 6800 ultra. Και αυτοί όπως εμείς μόνο σε φωτογραφία την έχουν δεί...!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Διαφημιστικα κολπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Διάβασα αυτό. Για να δούμε..................Nvidia 6800 Ultra/GT finally available Many GTs but few Ultras emergingBy Fuad Abazovic: Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2004, 13:36 NVIDIA PROMISED us that its shortage of Geforce 6800 Ultra and GT cards is about to become a thing of the past. Nvidia is fulfilling its promises as now it's not that hard to buy them in etailer as it was. We are of course talking about AGP cards and 6800 GT PCIs cards only. One shop in particular was keen to say that it is getting Geforce 6800 Ultra and especially GTs on a weekly basis. Overclockers UK has quite a few in stock, as you can see by clicking here. You can see that there are quite a few GTs available while you might have to wait for Ultras for a few days. You can buy some of the 6800 GT PCIe cards at the same place, and at press time it had them in stock just as with the 6800 Ultra AGP versions. Things are finally getting better for 6800 marchitecture lovers but it's sad that these cards are available five months after their initial release. You can always blame OEMs for lack of Retail and etail cards but then again there was a shortage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.