soler1442169065 Νοέμβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 το pin για τα 4 led ειναι ακριβως σαν του usb (5+4 και 1 κλειστο) οποτε δεν μπαινει αναποδα.Για πια led μιλαμε?Τα διαγνωστικα της μητρικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Νοέμβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 βασικα το θεμα δεν θελει ψαξιμο...πες μου οτι ειχε κακοκαιρια απλα...αν η απαντηση ειναι ναι τοτε αυτο φταιει.αποσα μαθαμε στη σχολη να ναι καλα οι καθηγητες μας κανενα συστημα ups κτλπ δεν κοβει τα παντα...κανενα...εφαγε μια κρισιμη rf και το πηρες στο χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Νοέμβριος 21, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 RMA με επιτόπου αλλαγή mobo....ελπίζω να έχεις ελένξει την cpu για να μην ανχωθείς μέχρι που να πάς σπίτι να την δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 21, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 πανω στο usb bracket που σου δινει, εχει και 4 στογγυλα λαμπακια που λειτουργουν ως διαγνωστικο. Παρασκευη μεχρι το βραδυ εγινε η δουλεια, δε θυμαμαι τι καιρο εκανε.ελπιζω να ειναι η μητρικη γιατι θα την αλλαξω αυριο.μεχρι να παρω καινουργια και να τα ξαναδοκιμασω θα με φαει η αγωνια γιατι cpu ειναι ο 3200+ winchester που πηρα απο αγγλια και δεν εχω που να το δοκιμασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Νοέμβριος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 μακρια απο τη μητρικη τον επεξεργαστη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 ναι, την δοκιμασα μονη της πανω στο αντιστατικο σακουλακι ......Το αντιστατικό σακουλάκι είναι αγώγιμο. Δεν είναι απλά ένα "πλαστικό" σακουλάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Νοέμβριος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 ναι. το προσεξα. τι να πω, να τα ριξω στην MSI? γμτδιαγνωστικο λες αυτο με τα 4 λαμπακια, ετσι?αν ειδες πιο πανω, μου εμφανιζει κιτρινο-κοκκινο-κοκκινο-πορτοκαλι, ενω το βιβλιαρακι μεσα λεει μονο για πρασινο-κοκκινο στα χρωματα των κωδικων! Δεν λεει τιποτα για αλλες αποχρωσεις του κοκκινου. 4 κοκκινα λεει για cpu προβλημα.παντως αν θυμαμαι καλα, οταν ειχα βραχυκυκλωσει με AS5 τον Barton, οταν τον εβγαζα απο επανω, η μητρικη εμενε αναμενη.Τι να πω...μακαρι παντως να ειναι η μητρικη και να την αλλαξω.αλλα ετσι στα καλα καθουμενα ρε γμτ, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Επειδή λογικά δεν μπορεί να σου βγάλει άλλα χρώματα εκτός από αυτά που αναφέρει στο manual, και δεδομένου ότι και σε εμένα μου έλεγε ότι είχα πρόβλημα με την cpu, ενώ από το μαγαζί μου είιπαν ότι είναι οκ, κάηκε η μητρική!Συλλογισμος δεν μπορείτε να πείτε... :077: Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Νοέμβριος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Για να δίνουν διαφορετικά χρώματα τα led τότε έχουν λάθος τάσεις στις ανόδους τους. Αφου το τροφοδοτικό είναι εντάξει τότε ίσως έχει χαλάσει εξάρτημα της μητρικής (fet, πυκνωτής κλπ) ή κάτι τραβάει παράλογα μεγάλο ρεύμα και πέφτει τόσο πολύ η τάση (CPU?). Στείλτη για RMA γιατί αν δοκιμάσεις να τη βάλεις αυτή ή τον επεξεργαστή σε κάποιο άλλο PC ίσως του αλλάξεις τα φώτα κι εκείνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 22, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Για να δίνουν διαφορετικά χρώματα τα led τότε έχουν λάθος τάσεις στις ανόδους τους. Αφου το τροφοδοτικό είναι εντάξει τότε ίσως έχει χαλάσει εξάρτημα της μητρικής (fet, πυκνωτής κλπ) ή κάτι τραβάει παράλογα μεγάλο ρεύμα και πέφτει τόσο πολύ η τάση (CPU?). λογικο ακουγεται αυτο. Πολυ περισσοτερο, επειδη συμβαινει ταυτοχρονα και με σκετη τη μητρικη, αλλα και να κλεινει το enermax, τοτε ισως κατι στη μητρικη χαλασε και βραχυκυκλωνει τραβωντας ρευμα, οποτε πεφτει καποια ασφαλεια και κλεινει το enermax?Στείλτη για RMA γιατί αν δοκιμάσεις να τη βάλεις αυτή ή τον επεξεργαστή σε κάποιο άλλο PC ίσως του αλλάξεις τα φώτα κι εκείνου... ναι τη μητρικη θα την αλλαξω αυριο. και βεβαια δεν θα εβαζα πανω της αλλη cpu.ομως τι φοβος υπαρχει να βαλω τον επεξ/στη αλλου?δεν εχω ακουσει ποτε καμμενο επεξεργαστη να καιει καλη μητρικη (το αναποδο βεβαια ναι).ετσι κι αλλιως οταν ερθει η νεα μητρικη, παλι δεν θα βαλω επανω τη cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 26, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Εν τελει βαρεθηκα να περιμενω το RMA της ΜSI και χτυπησα σημερα μια Asus A8Vεφου πρωτα εφαγα μια τεραστια κρυαδα, no-boot, και τα ξαναπακεταρα ετοιμαζομενος για RMA τη cpu στην Αγγλια ... ,με πληροφορησαν οτι για να boot-αρει το Asus, θελει την μνημη στο dimm slot 3 !οποτε και δουλεψε το μαραφετι και ησυχασα :003:ελπιζω το βραδυ που θα γυρισω να συνεχισει να δουλευει παντως θα το βγλαω τελειως απο τη μπριζα :040:αντε να δουμε επιτελους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Υποθέτω ότι από την στιγμή που δεν βρέθηκε λύση και η μητρική έχει πάει για RMA το θέμα παύει να είναι επείγον οπότε κλείνει εδώ.Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.