Jump to content

ZALMAN HDD COOLER ZM-2HC1

pagourix

Recommended Posts

Παιδιά τι λέτε γι αυτό εδώ? αξίζει? τι άλλο προτείνετε για την ψύξη του σκληρού?ΠΡΟΣΟΧΗ θέλω να είναι αθόριβο..ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ :015: :015:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=151612&Merchant_Id=1&sts_cid=3

το εχω παρει και γω.δεν ειναι τελειως αχρηστο βεβαια,απορροφαει καποια θερμοτητα αλλα κατα την γνωμη μου θα χρειαζοταν ενα fan να το φυσαει για max. αποδοση.μετριο με λιγα λογια.

για ελλαδα δεν γνωριζω. Απο γερμανια τα εχω αγορασει και τα δυο (online) . Δεν ξερω αν θα βρεις καποιον που να στελνει και ελλαδα και αν αξιζουν τα μεταφορικα. Mην ξεχνας δεν κοστιζουν και πολυ για να πεις οτι τα 5-10 ευρω μεταφορικα δεν θα ενοχλησουν. 10 κοστιζει ιδη το προιον :)

βάλε ρε ένα δωδεκάρι μπροστά από τους σκληρούς και να διώχνει προσ τα πίσω και ένα πίσω στο κουτί και είσαι οκ.Από 55 βαθμούς σκληρό έπεσα στους 28 !!!!!!!!!!!!!!!!!1

έπεσε και από το κουτί η θερμοκρασία

Εάν το βάλει από κάτω από που θα παίρνει αέρα το φανακι ρε Γιάννη?

Πρέπει να παίξει πατεντουλα με τέσσερις μακριές βίδες να ναι σαν ποδαράκια...για να μπορεί να στέλνει αέρα το φανακι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.