Avatar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2004 Εχει ενα προβλημα το βυσμα της οθονης που συνδεεται στην vga και μου κοκκινιζει την οθονη (βλεπω την εικονα κανονικα δηλαδη, αλλα ολα ανηγμενα στο κοκκινο). Οταν ψιλοκουναω το καλωδιο εκει στο ορθογωνιο πραγματακι που εχει φτιαχνει (ασχετο- φερριτης ειναι αυτο?). Πως μπορω να το φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2004 Είναι fix το καλώδιο πίσω από την οθόνη..; Αν όχι, βγάλ' το και πάρε ένα άλλο. Αν ναι, .... Δύσκολα τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2004 Αλλαξε καλωδιο...Βρες καποιο απο καμια παλια οθονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Νοέμβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Δυστυχως δεν βγαινει απο πισω απο την οθονη το καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 καλη σας μερα.@Avatar εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα.αν τα πας καλα με τα κολλητηρια παρε απο ενα μαγαζι με ανταλλακτικα ηλεκτρονικων ενα τετοιο βυσματακι και αλλαξε το.αυτο θα κανω οταν βρω χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Νοέμβριος 20, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Τι εννοείς ακριβώς? Να το κοψω και να κολλησω τα καλωδια με το κολλητηρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Το κολλητηρι ειναι μια δυσκολη διαδικασια που πρεπει να ξερεις καλα τι κανεις... Εγω δεν ηξερα οποτε αλλαξα οθονη! Ευτυχως ηταν ακομα στην εγγυηση. :001: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μην τσακιζει ή μαλλον να μην κανει μεγαλη γωνια το καλωδιο ειδικα στο σημειο αμεσως μετα το βυσμα της vga. Τουλαχιστον εγω και κανα δυο αλλοι ετσι την εχουμε πατησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Νοέμβριος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Εκει εχει τσακισει το καλωδιο, αλλα για να δουλευει πρεπει να το εχω ετσι τσακισμενο και λιγο στριφογυρισμενο.. Μπερδεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Ναι οκ το κανεις λιγο δεξια λιγο αριστερα παιζει αλλα καποια στιγμη να ξερεις οτι θα χαλσει εντελως και θα δειχνει μονιμως κακκινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 σημερα τελειωσα το βυσματακι στην οθονη,δεν προλαβα βα το φτιαξω χθες.απο τα νευρα κοντεψα να την πεταξω 2 ωρες 15 καλωδιακια.μεχρι να ανοιξω το παλιο βυσμα να δω που πανε,τελικα οι μ@λ@κes της φιλιπσ ειχαν βαλει σιλικονη και αναγκαστηκα να τα βρω με το πολυμετρο.μεχρι στιγμης δουλευει σαν καινουργια.βασικα μου την χαρισανε,17αρα,θα την πετουσε ενα γνωστος και την πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Νοέμβριος 21, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Μάλλον κάποιο pin έχει σπάσει απο το βύσμα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και πήγα την οθόνη για αλλαγή καλοδίου.Πάντως μην κάνεις το λάθος να βάλεις καρφίτσα στη θέση του pin που λείπει.Θα μείνει στην κάρτα γραφικών και...αντε γεια!Το έπαθε ένας φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Καρφιτσα?Τι τρελη πατεντα ειναι αυτη παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.