pagourix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2004 Έχω μια Terratec Phase 22 και θλεκω να την συνδυάσω με καλά ηχεία...δίνω μέχρι 170 ευρο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Νοέμβριος 29, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Παιδιά πάω στο infoshop.gr και όταν πατάω να γίνει η παραγγελία δεν μου βγάζει την επόμενη σελίδα.μου την βγάζει άσπρη.....και με το ie οτι υπάρχει λάθος...........το infoshop.gr από ότι είδα είναι το μόνο που έχει Terratec ηχεία....αν πάρω creative θα τα υποστηρίζει η κάρτα μου? θα έχω πρόβλημα με την ποιότητα ήχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Mέχρι πόσο λέφτα δίνεις και για την χρήση τα θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Νοέμβριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 100 euro....Και 7,1 να μην ξερω που να τα βάλω.... μεχρι 5,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos.k Νοέμβριος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 για 100 ευρώ τα καλύτερα σε ποιότητα νομίζω είναι της creative. εμενα μου ακούγονται ποιο καλά από όλα.επίσης καλά είναι και τα Hercules 5.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Νοέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 θεμα ασυμβατοτητας δεν υπαρχει!εγω εχω τα creative και ειμαι απολυτα οικανοποιημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.