Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 Σήμερα είπα να κατεβάσω τη νεότερη έκδοση του Intellitype PRO (5.2) μιας και αυτή που είχα ήταν αρκετά παλιά (2.0). Την εγκαθιστώ και με φρίκη συνειδητοποιώ οτι δεν υποστηρίζεται το πληκτρολόγιό μου (MS Office keyboard) ενώ υποστηρίζεται ακόμα, μετά από τόσα χρόνια το Internet και το Natural keyboard της εταιρίας. Κανονικά βέβαια έπρεπε να τα υποστηρίζει όλα αλλά αυτό βρήκε; Έλεος δηλαδή! Δεν υποστηρίζει το καλύτερο (κατ'εμέ) πληκτρολόγιο που έχει βγάλει ποτέ!!!Υ.Γ.: Επίσης παρατήρησα οτι δεν υποστηρίζει ούτε το MS Internet PRO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Και από την άλλη, η έκδοση 5 βγάζει μήνυμα: "The install cannot continue because an unspecified error occured"... Έλεος! Ξαναγυρνάω στη 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Τα λαθος που σε πεταει διορθωνεται εαν πας χειροκινητα στο φακελο που εχει extract τα αρχεια και τρεξεις απο εκει το setup ( εχει και εκει ενα 2ο setup σε αλλο φακελο).Εαν θυμαμαι καλα η 5.2 πρεπει να υποστηριζει το office keyboard.Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειχα βαλει 5.2 στο παλιο μου office Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 ΤΗΝΧ! To 5 ευτυχώς το υποστηρίζει. Το 5.2 δεν το είχε στη λίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ΤΗΝΧ! To 5 ευτυχώς το υποστηρίζει. Το 5.2 δεν το είχε στη λίστα... Μωρε βαλε και το 5.2 και δοκιμασε εαν το υποστηριζει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Το έβαλα και το πληκτρολόγιο παίζει αλλά δεν έχει τις κατάληλες ρυθμίσεις ωστε π.χ. να ορίσω τα πλήκτρα. Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν δοκίμασα κανένα από τα function keys με την 5.2. Πάντως έβαλα την 5 και όλα πάνε ρολόι. Βασικά ήθελα απ'όλα τα νεότερα μπας και λύσω αυτό το πρόβλημα με τα restart. Μέχρι στιγμής, μετά που τα έβαλα τα καινούρια (σήμερα έκανα format) δεν μου έχει κάνει κάποιο κουλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ενναλακτικός driver με περισσότερη ελευθερία στην ανάθεση λειτουργιών σε πλήκτρα σε σχέση με τον τυπικό της microsoft;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.