Jump to content

Intellitype PRO 5.2-MS Office keyboard? Έλεος!!!

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Σήμερα είπα να κατεβάσω τη νεότερη έκδοση του Intellitype PRO (5.2) μιας και αυτή που είχα ήταν αρκετά παλιά (2.0). Την εγκαθιστώ και με φρίκη συνειδητοποιώ οτι δεν υποστηρίζεται το πληκτρολόγιό μου (MS Office keyboard) ενώ υποστηρίζεται ακόμα, μετά από τόσα χρόνια το Internet και το Natural keyboard της εταιρίας. Κανονικά βέβαια έπρεπε να τα υποστηρίζει όλα αλλά αυτό βρήκε; Έλεος δηλαδή! Δεν υποστηρίζει το καλύτερο (κατ'εμέ) πληκτρολόγιο που έχει βγάλει ποτέ!!!

Υ.Γ.: Επίσης παρατήρησα οτι δεν υποστηρίζει ούτε το MS Internet PRO...

Τα λαθος που σε πεταει διορθωνεται εαν πας χειροκινητα στο φακελο που εχει extract τα αρχεια και τρεξεις απο εκει το setup ( εχει και εκει ενα 2ο setup σε αλλο φακελο).Εαν θυμαμαι καλα η 5.2 πρεπει να υποστηριζει το office keyboard.Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειχα βαλει 5.2 στο παλιο μου office

Το έβαλα και το πληκτρολόγιο παίζει αλλά δεν έχει τις κατάληλες ρυθμίσεις ωστε π.χ. να ορίσω τα πλήκτρα. Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν δοκίμασα κανένα από τα function keys με την 5.2. Πάντως έβαλα την 5 και όλα πάνε ρολόι. Βασικά ήθελα απ'όλα τα νεότερα μπας και λύσω αυτό το πρόβλημα με τα restart. Μέχρι στιγμής, μετά που τα έβαλα τα καινούρια (σήμερα έκανα format) δεν μου έχει κάνει κάποιο κουλό...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.