fonzi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2004 Φίλος πάει αμερική σε 10 μέρες. Αξίζει τον κόπο να μου φέρει κάτι?Σκεφτόμουνα πχ Athon 64 3500+ (0.09μ).Φθηνότερος εκεί? Εδώ θα αργήσει λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Νοέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 Φίλος πάει αμερική σε 10 μέρες. Αξίζει τον κόπο να μου φέρει κάτι? Σκεφτόμουνα πχ Athon 64 3500+ (0.09μ). Φθηνότερος εκεί? Εδώ θα αργήσει λέτε? Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις σε μερικά site του εξωτερικού πόσο πάει.Νομίζω πάντως ότι έξω είναι πιο φθηνα από ότι εδώ.Και σίγουρα τώρα με την διαφορά δολλαρίου/ευρώ θα σου έρθει πιο φθηνά. :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 Κοίτα , λόγω ισοτιμίας ευρώ / δολλαρίου ίσως να αοίζει να το κοιτάξεις αλλά θα πρέπι να προσέξετε στον τρόπο που θα το μεταφέρεται από το τελωνειο μήν σας βάλουν φόρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Νοέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 ενταξυ ενας επεξεργασης ουτε καν θα φαινεται για πιο μεγαλα πραγματα θα εχει προβλημα (που να τα κρυψει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 Από λίγο ψάξιμο που έκανα νομίζω ότι τα περισσότερα εξαρτήματα υπολογιστών είναι ένα ~30% φθηνότερα και αυτό ίσως εξηγείται από το ότι 1€=~1,30$. Οπότε ότι χωράει στις αποσκευές πάρτο. Κάρτες γραφικών, σκληροί, μνήμες, επεξεργαστές κτλ. Μόνο οθόνες κουτιά κτλ δε μπορεί να σου φέρει. Πάντως από τιμές νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερες απ' ότι εδώ. Υ.Γ: Θα του πεις να μας φέρει κι εμάς τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 πάρε μνήμες. cpu κάποια στιγμή θα ρθει και στην Ελλάδα και θα πέσουν και οι τιμές αν δεν βιάζεσαι. το παραπάνω δεν ισχύει για μνήμες . οι καλές μάρκες είναι δυσεύρετες στην Ελλάδα και οι τιμές δεν πέφτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 Το σκέφτηκα.Αλλά φοβάμαι λίγο τις μνήμες. Παλιά μου έτυχαν 2 χτυπημένες.Και άντε μετά να καθαρίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Νοέμβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 χτυπα 2-3 επεξεργαστες www.sharkyextreme.com εχει updates καθημερινα με τιμες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2004 Το σκέφτηκα.Αλλά φοβάμαι λίγο τις μνήμες. Παλιά μου έτυχαν 2 χτυπημένες.Και άντε μετά να καθαρίσεις...συγνώμη αλλά το ίδιο δεν ισχύει για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό πάρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.