Jump to content

Eπιτέλους βρήκα 6800 ultra !!!

istrios1442169073

Recommended Posts

H αναμονή των 3 μηνών τελείωσε. Αύριο θά την έχω στα χέρια μου. Τό μόνο που με απασχολεί είναι ότι είναι της msi (nx6800 ultra) και κάπου πήρε το μάτι μου για προβληματάκια όταν πρωτοεμφανίστηκαν αλλά ελπίζω να τα διόρθωσαν. Επειδή δεν ήθελα να την παραγγείλω από εξωτερικό (άσε που και από εκέι δεν έβρισκα) βοβμάρδισα με email τις αντιπροσωπείες (asus,leadek, msi) με το που παραλάβουν νε με ειδοποιήσουν πράγμα που το έκανε πρώτη η msi. Αύριο έχει φορμάτ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.:041:

'Ελα που η 6800 ultra μου βγήκε 6800gt. Καλά δεν ξέρουν τι έχουν παραλάβει? Προβλέπω να περιμένω αρκετά ακόμη. Μα καλά γιατί τέτοια έλλειψη. Πάντως για όσους ενδιαφέρονται για την GT μέχρι τώρα έχει εισαχθεί η MSI και LEADEK(Επίσημες αντιπροσωπείες).

Εγώ Πάντως με την ASUS 9999TD ( FX 6800TD 128)

Είμαι κατενθουσιασμένος.

Πριν Είχα την FX5900XT (ASUS)

Αγόρασα Asus λόγω τιμής και όχι λόξας. Θα πρωτιμούσα MSI

DOOM3 RESALTS

FX 5900XT = 34 FPS

FX 6800TD = 69 FPS

Σε Gigabyte 8NS Pro ( fsb 1600) , AMD 64 3000, 1Gbyte ram(dual), 2x120JD SATA RAID 0, ψηκτρες -αντιγραφικα-dvd-ανεμιστήρες-λάμπες-φωτα και.....

Παει ο παλίος ο χρόνος

Τους τα έσκασα χονρά α

Πηρα καρτα και Οθόνη

Με χρήματα Ολυμπιακά ( ΕΠΙΔΩΜΑ 2300)

Και του Χρόνου :024:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.