Jump to content

Έκανα αναβαθμιση, κορυφαίες μνήμες!!!

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν εκεί που καθόμασταν παρέα λέει εένα φιλαράκι έχω 2 μνήμες που κάθονται ......τις θέλω λέω εγώ!!

Ε τις χτύπησα :072: δωρεάν δύο ολόκληρες μνήμες EDO-RAM των 4 ΜΒ η καθεμιά!!!! (όχι σύνολο! τι τις περάσατε?)

Ο Cyrix μου από τα 16ΜΒ έχει πάει στα 24!!και μάλιστα τα 8 είναι EDO-RAM.... :106:

Tώρα το PC πετάει, έκανα και δίκτυο με τον άλλον τον P4 που έχω

Ο Cyrix έχει τώρα WIN98ΣΕ και πάω κόντρα σε ότι bench θέλετε με A64 και άνω.

βασικά τα βρήκα σκούρα όταν πήγα να μοιράσω την ιντερνετ σύνδεση Ο cyrix δεν βλέπει την μύτη του όσον αφορά ΤΟ ICS και ετοιμάζομαι να ανοίξω thread για να μπει ο cyrix ξανά στο ιντερνετ!!

Α ο δίσκος του είναι 3,6 giga(ο καινούριος γιατί ο παλιός ήταν 500 .....mega :079:) να του βάλω κανά ελαφρύ Linuxάκι πάνω ?πείτε κανένα...

όχι ρε τι γραφικά ....εδώ λέω λέω να του βάλω σε ένα παρτιτιον to minix με αλγόριθμο χρονοδομολόγησης που φτιάξαμε πριν ένα μήνα καλύτερο του minix.

αλλά πως θα γίνονται τα boot εκεί κωλύομαι καθώς από cygwin kai minix που έχω τρέξει τα δούλευα σε εξομοιωτές

Να σας ρωτήσω κάτι...η μητρική του Cyrix είναι λίγο πιο καινουρια από αυτόν και έχει πάνω 6 θέσεις για μνήμες , έχω χρησιμοποιήσει τις 4 (2 edo kai 2 κάποια δραμ φαντάζομαι-ίδιο μέγεθος με thn EDO) kai έχει και άλλες 2 θέσεις λίγο πιο μεγάλες από τις 4 υπόλοιπες.....

οκ αυτό ....όταν ανοίγει ο υπολογιστής μου λέει σε κάποια φάση

EDO-RAM at rows : 2

SDRAM at rows : none

εγώ δεν ξέρω πως είναι η Sdram γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου

Ερώτηση : Λέτε να παίρνει η μητρική τις Sdram που πουλάνε στα μαγαζιά μέχρι σήμερα και τις είχαν οι P3 συνήθως?

@AquaSonic ¨οποτε θέλεις φίλε αν και με ρίχνεις σε όλα εκτός της μνήμης της VGA που έχω την διπλάσια από εσένα ....σοκαρίστηκες??

Υποθέτω ότι θα δέχεται sdram 144 pins και όχι 168 που πουλάνε τα μαγαζιά.

Οι σδραμ έχουν μια εγκοπή και όχι 2 . Πρέπει να έχω αρκετές τέτοιες...

ναι έχεις δίκιο έχουν μια εγκοπή μόνο, αν θυμάμαι καλά, αλλά θα ξαναδώ ....για πες λίγα παραπάνω για αυτές που έχεις ,ψήνομαι να του βάλω 6 συνολικά μνήμες !πμ me

Λοιπόν, είσαι για μια κόντρα με τον ΑΜD 5χ86 133ΜΗζ με τα 32ΜΒ που έχω???? Αλλά έχω Win95 OSR2... Δε πιστεύω να σε χαλάει!

Λοιπόν, είσαι για μια κόντρα με τον ΑΜD 5χ86 133ΜΗζ με τα 32ΜΒ που έχω???? Αλλά έχω Win95 OSR2... Δε πιστεύω να σε χαλάει!

Παλικάρι ό,τι ώρα θέλεις τα "στήνουμε"ΛΟΛαν και με τρως στις μνήμες ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.