CmoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2004 Εκανα την βλακεια και αλλαξα controller στους δισκους που εχω για raid...αποτελεσμα ?Να κανει rebuild και να χαλασει...Τωρα ο raid εμφανιζεται σαν αφορματιστος και με ολο τον χωρο ελευθερο(δεν εχει γινει φορματ...)Μεσα σε αυτους εχω τα παντα :072: :072: :072: Παιδια βοηθεια!!!!!!Μπορω καπως να τα επαναφερω ΟΛΑ ? :009: :009: :009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2004 δεν δοκιμάζεις να τα ξαναβάλεις στον παλιό controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Νοέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2004 Πολύ σωστά ξανά βάλτο στον παλιό και κάνε ένα rebuild, αν όλα καλά τράβα backup και ξαναφτιάξτε το από την αρχή στον καινούριο controller… Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2004 Και στον παλιο τα ιδια κανει... Ο δισkος εμφανίζεται αφορμαριστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Νοέμβριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2004 Δλδ έκανες rebuild array και τπτ???Sorry αν γίνω κακός (δεν το θέλω…) αλλά Raid 0 χωρίς backup και αλλαγή controller είναι σα να τρέχεις στην εθνική με 100 χωρίς μπουλόνια στις ρόδες σου… Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 17, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Παντα κανω back up αλλα ετυχε η αλλαγη με το Pc και δε μπορεσα...ε που να το φανταστω οταν τοσο καιρο που το εχω δεν εχει κανει το παραμικρο προβλημα? Οταν κανω rebuild ενωνει τους δισκους αλλα....τπτ. Τωρα καποια λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Δοκίμασε με το raid recovery μπας και ανακτήσεις τα δεδομένα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Από την στιγμή που άλλαξες controller λύπαμαι που το λέω αλλά τα έχασες όλα διότι θωρεί ότι έιναι καινούργιο σύστημα δίσκων. Ακόμα και πίσω που το έβαλες δεν έκανε τίποτα γιατί το θεώρησε και αυτό καινούργιο.Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα των RAID που αν και προσφέρουν σφάλεια και ταχύτητα , είναι πολύ ευαίσθητα σε τέτοιου είδους αλλάγές. Τώρα αν κάποιος έχει καλύτερη ιδέα ή γνωρίζει καλύτερα ας το πει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Γιώργο πιστεύω,αν και δεν το έχω δοκιμάσει, ότι με το raid recovery θα μπορέσει να σώσει τα αρχεία. Ας το δοκιμάσει δεν χάνει και τίποταΔες και αυτό http://www.runtime.org/raid.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 εγω εχω κανει backup απο χαλασμενο raid. Δεν θυμαμαι ποιο προγραμμα ειχα χρησιμοποιεισει αλλα αμα κανεις ενα search sto forum θα βρεις την λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Από χαλασμένο , όχι από καινούργιο όπου έχει δημιουργήσει καινούργια links. Από χαλασμένο έχω επαναφέρει και εγώ αλλά με ίδιο controller και χωρίς να το φορμάρω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 17, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 Iσως. Παντως το προγραμμα δε δουλευει γιατι ειναι demo.Eψαξα για c@#$k αλλα δε δουλευει τπτ. Παντως για να δουλεψει επρεπε να ξαναχαλασω το raid να τους βαλω μονους και να τους ενωσει το Prog.πραγματι το εκανε και κατι εψαχνε. Ενα scrn shot Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 17, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2004 ξερει κανεις αν ειναι τπτ σωστο (προς το καλο..) απο αυτα που λεει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.