Jump to content

RAID CORRUPT!!!!!!!

CmoS

Recommended Posts

Εκανα την βλακεια και αλλαξα controller στους δισκους που εχω για raid...αποτελεσμα ?Να κανει rebuild και να χαλασει...

Τωρα ο raid εμφανιζεται σαν αφορματιστος και με ολο τον χωρο ελευθερο(δεν εχει γινει φορματ...)

Μεσα σε αυτους εχω τα παντα :072: :072: :072:

Παιδια βοηθεια!!!!!!

Μπορω καπως να τα επαναφερω ΟΛΑ ? :009: :009: :009:

Παντα κανω back up αλλα ετυχε η αλλαγη με το Pc και δε μπορεσα...ε που να το φανταστω οταν τοσο καιρο που το εχω δεν εχει κανει το παραμικρο προβλημα? :(

Οταν κανω rebuild ενωνει τους δισκους αλλα....τπτ.

Τωρα καποια λυση ?

Από την στιγμή που άλλαξες controller λύπαμαι που το λέω αλλά τα έχασες όλα διότι θωρεί ότι έιναι καινούργιο σύστημα δίσκων. Ακόμα και πίσω που το έβαλες δεν έκανε τίποτα γιατί το θεώρησε και αυτό καινούργιο.

Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα των RAID που αν και προσφέρουν σφάλεια και ταχύτητα , είναι πολύ ευαίσθητα σε τέτοιου είδους αλλάγές.

Τώρα αν κάποιος έχει καλύτερη ιδέα ή γνωρίζει καλύτερα ας το πει.....

Iσως.

Παντως το προγραμμα δε δουλευει γιατι ειναι demo.Eψαξα για c@#$k αλλα δε δουλευει τπτ.

Παντως για να δουλεψει επρεπε να ξαναχαλασω το raid να τους βαλω μονους και να τους ενωσει το Prog.πραγματι το εκανε και κατι εψαχνε.

Ενα scrn shot

post-74-1442173827,7451_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.