Jump to content

ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ USB

panos007

Recommended Posts

Στη σχολη εχουμε καπως γρηγορο δικτυο και μαπα υπολογιστες που δεν εχουν ουτε cd-r παρα μονο θυρες usb. Εχω ενα σκληρο 10gb και θελω να το παιρνω μαζι μου και να κατεβαζω κανενα μεγαλο αρχειο. Πως μπορω να τον τροποποιησω ωστε να χρησιμοποιειται σε θυρα usb και με ποιο κοστος περιπου?

αν και παρομοιο θεμα ανοιχτηκε σημερα εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3543 , μπορεις να παρεις εξωτερικη θηκη για σκληρο το κοστος ειναι αρκετα μικρο με 30-40 ευρω πανω κατω .

και βεβαια εχει το πλαισιο . εισαι απο αθηνα ? θα κατεβεις στουρναρη ? αν ναι τοτε κανε μια γυρα ολα τα μαγαζια δυο ειναι τα μοντελα που κυκλοφορουν πολυ το chronos και αυτο που σου ειπε και ο soler και εχω και εγω οπου το βρεις φτηνοτερα το χτυπας .

Απο Αθηνα ειμαι.Στο πλαισιο απ'οτι ειδα πριν λιγο εχει τα Chronos και Vipower με 37 ευρω +ΦΠΑ και τα δυο.Το Vipower μου φαινεται πιο ωραιο σχεδιαστικα. παντως Θα παω πλαισιο γιατι εχω καποιο γνωστο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.