Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #21 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 12:06] Κοιτα αν πιστεψες οτι θα παρω ηλεκτρικο νυχοκοπτη τι να πω?????!!!!! Αλλη φορα θα βαζω περισσοτερα :> για να καταλαβεις οτι κανω πλακα !!!!!!! Για pc με σειρα που θα τα αγορασω ειναι ψυκτρες/αλλος ενας ραπτορ για raid 0/ αλλο 1 giga. Το ποτε ειναι αγνωστο γιατι ξερετε ελλειψη χρηματων,σταση εμποριου! για τον νυχο κοπτη δεν το πιστεπσα αλλα για το μηχανακη τις φωνησ τι να πω εχει και ενα καλο συστημα για κιλιακουσ για κιτατο :P
LordOfRings Ιανουάριος 4, 2005 #22 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morius Έτσι έτσι μέσα στην μόδα ο Στέλιος.......... και εγώ σου λέω πάρτο ρε συ μορφέα,και αν βγει πατάτα πες το μου να μην το πάρω....αν βγει καλό το "βούτιξα":p :OT: LordOfRings περιμένω κάτι....... Πάνω κατσε διάβσε γιατι απο βδομάδα εχεις σχολείο... Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr για τον νυχο κοπτη δεν το πιστεπσα αλλα για το μηχανακη τις φωνησ τι να πω εχει και ενα καλο συστημα για κιλιακουσ για κιτατο :P για τους κοιλιακους το είχα παρει εγώ πριν μερικά χρόνια ,,Το εχω σε μια ντουλάπα και κάθετε.. Ακομα πήρα και εναν Χαρταετό (ΙΚΑΡΟΣ)... :P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.