morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Δεν ξερω για εσας ομως εγω παντα ζηλευα εκεινο τον τυπο απο το scream που αλλαζε τη φωνη του. Κοιταξτε τι θα παραγγειλω επιτελους για να νιωσω και εγω λιγη απο την απολαυση!εδω
Κοπρίτης Ιανουάριος 3, 2005 #2 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:13] Δεν ξερω για εσας ομως εγω παντα ζηλευα εκεινο τον τυπο απο το scream που αλλαζε τη φωνη του. Κοιταξτε τι θα παραγγειλω επιτελους για να νιωσω και εγω λιγη απο την απολαυση! εδω ρε Morfea πολυ γελιο..... ειλικρινα μολις διαβασα την περιγραφη του site περιμενα να πεταχτουν απο την οθονη τα καθαρματα του Α.Μ.Α.Ν.... αλλα ματαια...ουτε ενα Καλυβατσακι....τιποτα
morfeas-dsl- Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Ιανουάριος 3, 2005 www.aman.grΠαλια ειχε πολλα βιντεο τωρα τπτ :<
Qlim4X Ιανουάριος 3, 2005 #4 Ιανουάριος 3, 2005 καλι πατατα και αν δουλεπσι σφυρα μου ρε μορφεα το 90% το πραγματον που εχουν εκει ειναι πατατεςςςςςςςςςςςςςςςςςς :D
morfeas-dsl- Ιανουάριος 4, 2005 Author #5 Ιανουάριος 4, 2005 Αν δουλεψει θα σε παρω τηλεφωνο με αλλη φωνη να μη με καταλαβεις(λες και ξερεις τη φωνη μου δηλαδη)
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #6 Ιανουάριος 4, 2005 καλο αλλα αυτη η εταιρια ολο μπουρδεσ φερνει για θυματα σοπυ κιολας εεεεεεεεαπλοσ δεν εμπιστευομε διαφορα τετια πραγματακια
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #7 Ιανουάριος 4, 2005 οταν το παρεισ πεσμου να σου δοσω το τηλ μου να με παρεισ :D :D :D :D :D :D :D
fanisk Ιανουάριος 4, 2005 #8 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οταν το παρεισ πεσμου να σου δοσω το τηλ μου να με παρεισ :D :D :D :D :D :D :D Ρε φιλε εχεις τσακωθει με το "ς"?
morfeas-dsl- Ιανουάριος 4, 2005 Author #9 Ιανουάριος 4, 2005 Ρε συ μου βαζεις υποψιες. Ακριβως αυτο σκεφτομουν μην την πατησω και παρω κατι που δε χρειαζομαι. Εχεις δικιο δε θα το αγορασω.Θα παρω στη θεση του εκεινο το χρησιμο ηλεκτρικο νυχοκοπτη!!!
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #10 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 02:21] Ρε συ μου βαζεις υποψιες. Ακριβως αυτο σκεφτομουν μην την πατησω και παρω κατι που δε χρειαζομαι. Εχεις δικιο δε θα το αγορασω.Θα παρω στη θεση του εκεινο το χρησιμο ηλεκτρικο νυχοκοπτη!!! απο Λ@Λ@ΚΙ@ σε Λ@Λ@ΚΙΑ πας μορφεα χαλαρωσε και παρε κατι σοβαρω κανα επεξεργαστη ας πουμεναι με το σσσσσσσσσ εχω ενα μικρο προβληματακι συνενοησεισσσσσ και ευκολιασσσσσσσσ
fanisk Ιανουάριος 4, 2005 #11 Ιανουάριος 4, 2005 Ναι?Διορθωσε το ομωσ γιατι μασ κουραζεισ με το να γραφεισ ετσι...
schumifer Ιανουάριος 4, 2005 #12 Ιανουάριος 4, 2005 Μια χαρά επεξεργαστή έχει .Βέβαια το χειμώνα αντί να του ζεσταίνει το σπίτι θα ανεβαίνει καμμιά 100στή ΜΗΖ παραπάνω αλλά συμβιβασμοί είναι αυτοί.Αφού γουστάρετε αλλαγή φωνής κάντε το μέσω προγράμματος.Υπάρχει κάποιο voice changer αν δεν κάνω λάθος
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #13 Ιανουάριος 4, 2005 τρεχει κατι με τον λεβητα μου :mad: :mad: :mad: και 100 και 200 και 1000mhz τον ανεβαζω αν εχω ορεκσι για ζεστεσ :P :P :P :P :P :P :P
greekfragma Ιανουάριος 4, 2005 #14 Ιανουάριος 4, 2005 ρε αλεξ..................προσπαθησε να βαζεις λιγοτερα smilies που κουνιουνται........ενταξει το ψιλοχωνευεται αλλα το με τοσες φορες ζαλιζει αφανταστα ετσι που κουνιεται νυχτιατικα............αληθεια ποστ χωρις κανενα smilie ή κανενα κουμπι πατημενο ΧΧΧΧαδες φορες εχεις κανει?????
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #15 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:55] ρε αλεξ..................προσπαθησε να βαζεις λιγοτερα smilies που κουνιουνται........ενταξει το ψιλοχωνευεται αλλα το με τοσες φορες ζαλιζει αφανταστα ετσι που κουνιεται νυχτιατικα............αληθεια ποστ χωρις κανενα smilie ή κανενα κουμπι πατημενο ΧΧΧΧαδες φορες εχεις κανει????? κοιτα λιγο ποιο πανω και πεσ μου οριστε και ενα ακομα ποστ χωρις smiles και υπερβολεσ
greekfragma Ιανουάριος 4, 2005 #16 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:04] καλο αλλα αυτη η εταιρια ολο μπουρδεσ φερνει για θυματα σοπυ κιολας εεεεεεεεαπλοσ δεν εμπιστευομε διαφορα τετια πραγματακια αν εννοεις αυτο και παλι εχω προβλημα αναγνωσης...........προσπαθησε να βελτιωσεις λιγο την γραφη σου.........καλο για ολους μας θα ειναι........και εσυ θα γινεσαι πιο κατανοητος και εμεις θα χαιρομαστε να κανουμε καλυτερες συζητησεις μαζι σου:magic:
LordOfRings Ιανουάριος 4, 2005 #18 Ιανουάριος 4, 2005 morfea πάντως εγώ λέω να πάρες το βοις τσειντζερ καλό φένεται,, ,,
morfeas-dsl- Ιανουάριος 4, 2005 Author #19 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr απο Λ@Λ@ΚΙ@ σε Λ@Λ@ΚΙΑ πας μορφεα χαλαρωσε και παρε κατι σοβαρω κανα επεξεργαστη ας πουμεναι με το σσσσσσσσσ εχω ενα μικρο προβληματακι συνενοησεισσσσσ και ευκολιασσσσσσσσ Κοιτα αν πιστεψες οτι θα παρω ηλεκτρικο νυχοκοπτη τι να πω?????!!!!!Αλλη φορα θα βαζω περισσοτερα :> για να καταλαβεις οτι κανω πλακα !!!!!!!Για pc με σειρα που θα τα αγορασω ειναι ψυκτρες/αλλος ενας ραπτορ για raid 0/ αλλο 1 giga.Το ποτε ειναι αγνωστο γιατι ξερετε ελλειψη χρηματων,σταση εμποριου!
morius Ιανουάριος 4, 2005 #20 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 04:40] morfea πάντως εγώ λέω να πάρες το βοις τσειντζερ καλό φένεται,, ,, Έτσι έτσι μέσα στην μόδα ο Στέλιος.......... και εγώ σου λέω πάρτο ρε συ μορφέα,και αν βγει πατάτα πες το μου να μην το πάρω....αν βγει καλό το "βούτιξα":p :OT: LordOfRings περιμένω κάτι.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.