Jump to content

Hellooooooo Cindy!

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω για εσας ομως εγω παντα ζηλευα εκεινο τον τυπο απο το scream που αλλαζε τη φωνη του. Κοιταξτε τι θα παραγγειλω επιτελους για να νιωσω και εγω λιγη απο την απολαυση!

εδω

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:13]

Δεν ξερω για εσας ομως εγω παντα ζηλευα εκεινο τον τυπο απο το scream που αλλαζε τη φωνη του. Κοιταξτε τι θα παραγγειλω επιτελους για να νιωσω και εγω λιγη απο την απολαυση!

εδω

ρε Morfea πολυ γελιο..... ειλικρινα μολις διαβασα την περιγραφη του site

περιμενα να πεταχτουν απο την οθονη τα καθαρματα του Α.Μ.Α.Ν....

αλλα ματαια...ουτε ενα Καλυβατσακι....τιποτα:(

καλι πατατα και αν δουλεπσι σφυρα μου

ρε μορφεα το 90% το πραγματον που εχουν εκει ειναι πατατεςςςςςςςςςςςςςςςςςς:D :D :D

Αν δουλεψει θα σε παρω τηλεφωνο με αλλη φωνη να μη με καταλαβεις(λες και ξερεις τη φωνη μου δηλαδη):laughing:

καλο αλλα αυτη η εταιρια ολο μπουρδεσ φερνει για θυματα σοπυ κιολας εεεεεεεε

απλοσ δεν εμπιστευομε διαφορα τετια πραγματακια

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

οταν το παρεισ πεσμου να σου δοσω το τηλ μου να με παρεισ:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ρε φιλε εχεις τσακωθει με το "ς"?

Ρε συ μου βαζεις υποψιες. Ακριβως αυτο σκεφτομουν μην την πατησω και παρω κατι που δε χρειαζομαι. Εχεις δικιο δε θα το αγορασω.

Θα παρω στη θεση του εκεινο το χρησιμο ηλεκτρικο νυχοκοπτη!!!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 02:21]

Ρε συ μου βαζεις υποψιες. Ακριβως αυτο σκεφτομουν μην την πατησω και παρω κατι που δε χρειαζομαι. Εχεις δικιο δε θα το αγορασω.

Θα παρω στη θεση του εκεινο το χρησιμο ηλεκτρικο νυχοκοπτη!!!

απο Λ@Λ@ΚΙ@ σε Λ@Λ@ΚΙΑ πας μορφεα χαλαρωσε και παρε κατι σοβαρω κανα επεξεργαστη ας πουμε

ναι με το σσσσσσσσσ εχω ενα μικρο προβληματακι συνενοησεισσσσσ και ευκολιασσσσσσσσ

Μια χαρά επεξεργαστή έχει .Βέβαια το χειμώνα αντί να του ζεσταίνει το σπίτι θα ανεβαίνει καμμιά 100στή ΜΗΖ παραπάνω αλλά συμβιβασμοί είναι αυτοί.

Αφού γουστάρετε αλλαγή φωνής κάντε το μέσω προγράμματος.Υπάρχει κάποιο voice changer αν δεν κάνω λάθος

τρεχει κατι με τον λεβητα μου:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

και 100 και 200 και 1000mhz τον ανεβαζω αν εχω ορεκσι για ζεστεσ

:p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p

ρε αλεξ..................προσπαθησε να βαζεις λιγοτερα smilies που κουνιουνται........ενταξει το :mad: ψιλοχωνευεται αλλα το :p με τοσες φορες ζαλιζει αφανταστα ετσι που κουνιεται νυχτιατικα............αληθεια ποστ χωρις κανενα smilie ή κανενα κουμπι πατημενο ΧΧΧΧαδες φορες εχεις κανει?????

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:55]

ρε αλεξ..................προσπαθησε να βαζεις λιγοτερα smilies που κουνιουνται........ενταξει το :mad: ψιλοχωνευεται αλλα το :p με τοσες φορες ζαλιζει αφανταστα ετσι που κουνιεται νυχτιατικα............αληθεια ποστ χωρις κανενα smilie ή κανενα κουμπι πατημενο ΧΧΧΧαδες φορες εχεις κανει?????

κοιτα λιγο ποιο πανω και πεσ μου

οριστε και ενα ακομα ποστ χωρις smiles και υπερβολεσ

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:04]

καλο αλλα αυτη η εταιρια ολο μπουρδεσ φερνει για θυματα σοπυ κιολας εεεεεεεε

απλοσ δεν εμπιστευομε διαφορα τετια πραγματακια

αν εννοεις αυτο και παλι εχω προβλημα αναγνωσης...........προσπαθησε να βελτιωσεις λιγο την γραφη σου.........καλο για ολους μας θα ειναι........και εσυ θα γινεσαι πιο κατανοητος και εμεις θα χαιρομαστε να κανουμε καλυτερες συζητησεις μαζι σου:magic:

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

απο Λ@Λ@ΚΙ@ σε Λ@Λ@ΚΙΑ πας μορφεα χαλαρωσε και παρε κατι σοβαρω κανα επεξεργαστη ας πουμε

ναι με το σσσσσσσσσ εχω ενα μικρο προβληματακι συνενοησεισσσσσ και ευκολιασσσσσσσσ

Κοιτα αν πιστεψες οτι θα παρω ηλεκτρικο νυχοκοπτη τι να πω?????!!!!!

Αλλη φορα θα βαζω περισσοτερα :> για να καταλαβεις οτι κανω πλακα !!!!!!!

Για pc με σειρα που θα τα αγορασω ειναι ψυκτρες/αλλος ενας ραπτορ για raid 0/ αλλο 1 giga.

Το ποτε ειναι αγνωστο γιατι ξερετε ελλειψη χρηματων,σταση εμποριου!

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 04:40]

morfea πάντως εγώ λέω να πάρες το βοις τσειντζερ καλό φένεται,, ,,

Έτσι έτσι μέσα στην μόδα ο Στέλιος..........

και εγώ σου λέω πάρτο ρε συ μορφέα,και αν βγει πατάτα πες το μου να μην το πάρω....αν βγει καλό το "βούτιξα":p :p

:OT: LordOfRings περιμένω κάτι.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.