soler1442169065 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2004 Λοιπον.... Ο οδηγος αυτος...θα μας βοηθησει στην υλοποιηση ενως ευκολου και πολυ ομορφου mod...το οποιο θα δωσει αλλη οψη στο τροφοδοτικο μας... Αρχικα ας δουμε τι θα χρειαστουμε... 1. Ενα κοματι plexy glass το οποιο βρισκουμε στο πρακτικερ αλλα και σε ολα τα μαγαζια με επιγραφες κλπ.. 2. το γνωστο και μη εξαιρεταιο...DREMEL... 3. Ενα πιστολακι θερμοκολας 4. το τροφοδοτικο φυσικα :077: Ας ξεκινησουμε... Καταρχας πρεπει με ενα μαρκαδορο να φτιαξουμε το σχημα το οποιο θα κοψουμε...πανω στο psu.. Στην συνεχεια ξεβιδωνουμε τις βιδες..και βγαζουμε το καπακι του τροφοδοτικου... Παιρνουμε το καπακι και με χοντο τροχο κοπης...και φουλ στροφες στο dremel...ξεκιναμε να κοβουμε, στην αρχη προσπαθουμε να χαραξουμε το μεταλο χωρις να πιεζουμε πολυ...ωστε να δημιουργησουμε κατι σαν οδηγο..για να κοψουμε στην συνεχεια πιο ευκολα και πιο ισια...Ο τροχος κοπης πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο καθετος προς την επιφανια που κοβουμε και το χερι μας οσο το δυνατον πιο σταθερο...ωστε να αποφυγουμε το σπασιμο του τροχου...και να πετυχουμε καλυτερο κοψημο... Μερικες φωτογραφιες απο την ωρα του κοψιματος..(σπιθες rulezzz) Το κοψιμο του καπακιου τελειωσε.. Στη συνεχεια παιρνουμε το κοματι που κοψαμε...το τοποθετουμε πανω στο πλεξι και με ενα μαρκαδορο..σχεδιαζουμε το περιγραμα τουλαχιστον 4χιλιοστα μεγαλυτερο...ωστε να εχει περιθοριο για να το κολησουμε πανω στο καπακι του τροφοδοτικου... Κοβουμε το πλεξι με την ιδια λογικη που κοψαμε το καπακι... Εχοντας δλδ. σταθερο χερι και οσο το δυνατον πιο καθετο τον τροχο.. Κατα την ωρα τις κοπης καλο θα ηταν το dremel να ειναι στις στροφες..και να βρεχουμε λιγο το πλεξι ωστε να μην λιωνει και φενεται ασχημο... Το κοματι που κοψαμε... Τωρα παιρνουμε το πλεξι και το τοποθετουμε απο την εσωτερικη μερια του καπακιου...
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 Author #2 Νοέμβριος 13, 2004 Αφου ζεστανουμε το ''πιστολι'' μας...αρχιζουμε και κολαμε περιμετρικα το πλεξι πανω στο μεταλο...πιεζοντας και προσεχοντας να παταει καλα..ωστε μετα να φενεται πιο ωραιο..σαν να ειναι ενα με το μεταλο... Καπως ετσι φενεται εσωτερικα αφου εχει στεγνωσει η θερμοκολα... Και ετσι εξωτερικα... Kλεινουμε το τροφοδοτικο....και ιδου το αποτελεσμα... Πιστευω πως σε συνδιασμο με αυτο εδω... Μπορουμε να πετυχουμε ενα πολυ ωραιο οπτικο αποτελεσμα... Ελπιζω να φανει χρησιμο... :048:
Linos801442169065 Νοέμβριος 13, 2004 #3 Νοέμβριος 13, 2004 Μπραβο ρε Παναη!!! Πολυ καλος οδηγος για μια ακομη φορα.΄ Πιανουν τα χερια σου και το απεδειξες ξανα. Υ.Γ. Ετοιμασου να φτιαξουμε το FORTRON...
spresv Νοέμβριος 13, 2004 #4 Νοέμβριος 13, 2004 Ωραιος ρε συ. Αααχχχ ανεβηκα σημερα Στρουρναρη και ξεχασα ο λακαμας να παρω φωτιζομενο φανακι για να φτιαξω το δικο μου..... Anyway το επομενο σου κου θα δειτε και ενα δικο μου piece of work. Εχω να κανω καποιες προτασεις. 1. Αφου το πλεξι ξεκολαει ευκολα βγαλτο, παρε μια λιμα και κανε το κομματι που εκοψες πιο σενιο. 2. Βαψ' το. 3.Πετα και ενα neon string μεσα να γουσταρουμε
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 Author #5 Νοέμβριος 13, 2004 Σωστος αλλα οχι απολυτα...1.Ενοεις το μεταλο? εαν ναι..ειναι λιμαρισμενο...και πολυ καλυτερο απο κοντα...οι φοτος το αδικουν...2.μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα?3.το neon string δεν μου αρεσει..γιατι δεν βγαζει ωραιο φως...εχω ενα ακασα εδω..και ειναι γτπ...Καλυτερα ενα led ή εινα φανακι με leds...
DennisK Νοέμβριος 13, 2004 #6 Νοέμβριος 13, 2004 Ενα μεγάλο μπράβο και απο μένα για τον πολύ χρήσιμο οδηγό του soler.Θα πρότεινα την τοποθέτηση ενός λεπτού λάστιχου (U) γυρω απο το παράθυρο επάνω στο μέταλο για να κρύβει λίγο όποια ατέλεια κοπής και τα γρεζάκια απο το κόψιμο...Aυτό δεν θα χρειαζόταν στην περίπτωση βαφής του PSU εξωτερικά μιας και με ένα απλό πέρασμα με λίμα ή γυαλόχαρτο θα γινόταν μια χαρά λείο και μετά θα καλυπτόταν απο την μπογιά.Υ.Γ:Πόσο πάει ο εξοπλισμός?
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 Author #7 Νοέμβριος 13, 2004 Σωστα...αλλα το θεμα ειναι οτι το εκανα με τα υλικα που ειχα εδω...που να τρεχω να βρω λεπτο λαστιχο...αν υπαρχει τετοιο..τοσο λεπτο...Επισης το εχω στο 2ρο πισι...αν το εβαζα στο πρωτο...θα το εβαφα uv...
DennisK Νοέμβριος 13, 2004 #8 Νοέμβριος 13, 2004 Ναι ρε συ δεν λεω οτι δεν βγήκε καλό αλλα προτέινω για κάποιον που θέλει το κάτι παραπάνω. Για τα υλικά που έιχε πολυ καλό βγήκε κιόλας γιατί έχεις κάνει πολύ καλό κόψιμο πράγμα δύσκολο
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 Author #9 Νοέμβριος 13, 2004 Οκζ φιλε nodsl...Thx a lot για τα καλα σου λογια...
schumifer Νοέμβριος 13, 2004 #10 Νοέμβριος 13, 2004 Όμορφο.Από πιστόλι θερμόκολλας μήπως σου βρίσκεται και κανένα AppalBred???
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 Author #12 Νοέμβριος 13, 2004 Όμορφο.Από πιστόλι θερμόκολλας μήπως σου βρίσκεται και κανένα AppalBred???Δεν εχω και 30 διαφορετικα.. :104: Αλλα εχει παρει το ματι μου ενα εκει που δουλευα το καλοκαιρι...Γιατι ρωτας?ΚΤΜ thx man...
Linos801442169065 Νοέμβριος 14, 2004 #14 Νοέμβριος 14, 2004 Ωραιος ρε συ.Αααχχχ ανεβηκα σημερα Στρουρναρη και ξεχασα ο λακαμας να παρω φωτιζομενο φανακι για να φτιαξω το δικο μου..... Anyway το επομενο σου κου θα δειτε και ενα δικο μου piece of work. Εχω να κανω καποιες προτασεις. 1. Αφου το πλεξι ξεκολαει ευκολα βγαλτο, παρε μια λιμα και κανε το κομματι που εκοψες πιο σενιο. 2. Βαψ' το. 3.Πετα και ενα neon string μεσα να γουσταρουμε Ετοιμασου να παιξεις μπαλα στο Chieftech.(Σιγα μην σε αφησω να το κανεις στο fortron να το κλαιω μετα αν κατσει καμια στραβη...) Περιμενω να το δω κουκλα και να κανουμε και τη σχετικη παρουσιαση κοντρα στον soler (για το αποτελεσμα της δουλειας δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρος για την καλυτερη ποιοτητα των δικων μας φωτογραφιων... :002: )
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2004 Author #15 Νοέμβριος 14, 2004 A παιδια...εδω τα χαλαμε...δεν ηξερα τπτ για κοντρες πριν το thread υτο επομενως δεν δεχομαι καμια κοντα...διοτι οπως ειναι φυσικο..θα πεσει πιο πολυ δουλεια απο εσας...αφου προκειται για κοντρα... Εαν θελετε περιμενετε να κανω και εγω τις απαραιτητες αλλαγες... Και μετα τα ΛΕΜΕ...:p:p
Linos801442169065 Νοέμβριος 14, 2004 #16 Νοέμβριος 14, 2004 Χαιρομαι που σε εβαλα στην μπριζα.Προχωρα ακαθεκτος και ενυπωσιασε μας!!!
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2004 Author #17 Νοέμβριος 14, 2004 Oκ....be patient...Σε λιγες μερες ερχεται το Psu mod PARTII...Αλλα θελω και αξιο ανταγωνισμο....Τακη και Σταυρο/Σταυρο και Τακη...ετοιμαστε τα καλυτερα χαρτια σας...
PlanetmanR5 Νοέμβριος 14, 2004 #18 Νοέμβριος 14, 2004 Mπραβο ρε μαστορα Πανο!πολυ καλος για αλλη μια φορα!τι να πω πιανουν πολυ καλα τα χερια σου!!θα σου δωσω το q-tec να το φτιαξεις!!λολ!αλλα εγω θελω και σχεδιακια...!
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2004 Author #19 Νοέμβριος 14, 2004 Μου φενεται θα αρχησω να δεχομαι παραγκελιες γιατι βλεπω μεγαλο ενδιαερον.. Εσυ τη σχεδιακα θες καρδια μου? Καρδουλες? ή τριανταφυλλακια?
PlanetmanR5 Νοέμβριος 14, 2004 #20 Νοέμβριος 14, 2004 λολ!!κατι πιο δυσκολο...!!να χαραξουμε τα γραματα με κεφαλαια Q-TEC στα πλαγια γιατι θελω να το βλεπω!ξερεις γιατι εσυ Πανο!με αυτα που περασε το κακομοιρο αυτες τις μερες το αγαπησα πολυ!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.