Jump to content

A64 939 3500+ 0.09 nm

Chrismist

Recommended Posts

Ε αφου περιμεναμε τοσο πολυ πιστευω οτι ο καλος Θεουλης, θα μας ανταμειψει για την υπομονη μας και θα μας στειλει τους καλους τους 0.09ρηδες που πανε 3G με default ταση!

Προφανως αφου της AMD τα 0.09 δεν ειναι μια αποτυχια μικροτερο vcore=μικροτερη θερμοκρασια αλλα οχι οτι πανε πολυ ποιο μακρια ΤΩΡΑ απο τους 0.13 αν και εχουμε δει 3GHz overclocked 0.09 A64 939,ΑΛΛΑ ομως τα 0.09 της AMD θα βελτιωθουν κι αλλο καθως ειναι τα αρχικα stepping και προβλεπω ο 3500+ 0.09 να γινει οταν θα πεσει λιγο ακομα η τιμη του μεγαλη επιτυχια.......

Δεν ειναι θεμα μνημης μονο,μεγαλο ΗΤΤ ζωριζει ποιο πολυ cpu/μητρικη καθως και τον on-die memory controller του A64 οπως εχω παρατηρησει και οχι μονο εγω.....

Για τον 3000+ πχ για να πας στα 2430 θες 270 ΗΤΤ για τα 2717 που ειμαι τωρα θες 302 ΗΤΤ!!!!.......

Oι 3500+ 0.09 και 0.13 εχουν max multiplier 11x που σημαινει οτι δεν μπορεις να πας παραπανω απο το 11 αλλα μπορεις να παιξεις με τους multiplier κατω απο το 11x,το ιδιο συμβαινει με ολους τους Α64 μονο ο max multi αλλαζει καθε φορα αναλογα των MHz που τρεχουν πλην του A64 FX που ειναι τελειως ξεκλειδωτος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.