Chrismist Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2004 Ενας φιλος θα αγορασει συστημα 939 και σκεφτεται ποιο mobo απο τα παρακατω να αγορασει...1) MSI K8N NEO 2 PLATINUM2) GIGABYTE K8NSXP (Πληροφοριες εδω: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm )Eσεις ποιο απο τα 2 προτεινετε? Ποια τα πλεονεκτηματα του ενος εναντι του αλλου?Thnx in advance!ΥΓ.: Το συστημα δεν προοριζεται εκ πρωτης φασης για ο/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2004 Εαν προοριζεται για o/c τοτε msi...εαν οχι τοτε καλιστα μπορει και την gigabyte..η οποια και αυτη μπορει να clockarei αξιολογα...αλλα κατι εχει παρει τ'αυτακι μου για ασταθες vcore...Παντως σαν μητρικες και οι διο ειναι πολυ καλες...Απλα την gigabyte δεν την προτυνω εαν υπαρχει θεμα για μελλοντικο o/c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2004 Το Νο 1 και η Asus(sig) μου μια χαρα τα παει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2004 Και γω συμφωνω με τον Soler.Αν ο χρηστης δεν σκοπευει να παιδευεται πολυ καλυτερα να παρει Gigabyte αν εχει εχει υπομονη και ορεξη MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Νοέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2004 Δηλαδή η MSI είναι καλή για o/cing?Σκέφτομαι κ εγώ να πάρω Winchester", 90nm αλλά η MSI δεν μου λέει πολλά. Βγαίνει τπτ στο μέλλον? Με την DFI 939 γνωρίζει κανείς τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2004 Nαι dear piero...η msi clockarei...πολυ καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.