Wolfenstein Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Εχω το μοντέλο Sony DVD-ROM DDU1611. Το πρόβλημα ειναι ότι, μερικές φορές εκεί που αντιγράφω καποια αρχεία στον σκληρό κολάει και κλείνει η αντιγραφή! Μηπως έχετε καμια ιδίε τι μπορεί να φταεί γιατί αλλιώς θα το σπάσω??? Υ.Γ. Ρε παιδιά που είναι εκείνο το ανθρωπάκι στα Smilies που χτυπάει την οθόνη με ένα σφυρί? Είναι πολύ γοητευτικό :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein [Σήμερα, στις 00:28] ............κολάει και κλείνει η αντιγραφή!............ Αυτό στο κάνει σε πολλά δισκάκια ή σε ένα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein [Σήμερα, στις 00:28] Εχω το μοντέλο Sony DVD-ROM DDU1611. Το πρόβλημα ειναι ότι, μερικές φορές εκεί που αντιγράφω καποια αρχεία στον σκληρό κολάει και κλείνει η αντιγραφή! Μηπως έχετε καμια ιδίε τι μπορεί να φταεί γιατί αλλιώς θα το σπάσω??? Σαν πρωτη κινηση δοκιμασε να δεις αν αυτο συμβαινει με ολα τα δισκακια ή με μια συγκεκριμενη μαρκα.....Δοκιμασε να βαλεις και το τελευταιο firmware μηπως διορθωθει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Ιανουάριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ελειπα για λίγο καιρο και δεν μπόρεσα να απαντήσω νωριτερα. Το προβλημα μου το παρουσιάζει με όλα τα δισκάκια DVD/CD. Αν και πήγα να ελένξω στο site της sony για νέα firmware στο support έχει μονο τα μοντέλα DDU1622 και DDU1621. Καμία λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.