konilio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Εχω την asus a7v880 και εβαλα τον athlon xp 3200+. Το προβλημα μου ειναι πως σχεδον καθε φορα που παω να αναψω το pc κλεινει σχεδον αμεσως, δηλαση σαν να μην υπαρχει επεξεργαστης. Οταν βαλω με αρκετη πιεση τον επεξεργαστη στο socket και δοκιμασω διαφορες μικρες μετακινησεις του waterblock πανω του, βρισκω τελικα μετα απο πολλες δοκιμες μια θεση οπου το pc θα αναψει απολυτα σταθερα και δε θα εχει κανενα προβλημα. Φαινεται να ειναι προβλημα του socket ή του επεξεργαστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Mηπως καποιο ποδαρακι του cpu εχει στραβωσει και δεν ακουμπαει καλα?Κανε ενα ελεχγο τα ποδαρακια.Αλλη εκδοχη ειναι να υπαρχει ψυχρη κοληση σε ποδαρακι του socket. Οποτε καλυτερα RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Τα ποδαρακια τα εχω ελεγξει και φαινονται ok. Το αλλο υπαρχει τροπος να το ελεγξω? Παντως με τον 2200+ δε θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αν ειναι η ψυχρη κοληση ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις ....πρεπει να βγαλεις τα ματια σου.Συνηθως σ'αυτες τις περιπτωσεις με ενα κουνημα κανει επαφη οποτε δεν εισαι σιγουρος για τιποτα.Καλυτερα πανε εκει που την πηρες να την ελεγξουν.Αλλιως βρες κανενα μεγενθυτικο φακο και καλο κουραγιο.Παντως επεμενε περισοτερο στα ποδαρακια του επεξεργαστη καθως και στο κουμπωμα του.Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ισως και στο πατημα του μπλοκ να παιζει προβλημα....παντως γενικα σαν μητρικη ειναι πολυ σταθερη και κλοκαρει ευχαριστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.