Jump to content

Ταξιδι στο Λονδινο 7-10/1/05! Βοηθεια!

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες καλησπερα...και καλη χρονια:p Θα ηθελα να μου προτεινετε ξενοδοχεια στο κεντρο του Λονδινου...σκοπος του ταξιδιου ειναι διακοπες και ψωνια...οτιδηποτε:p

Ειναι ευκολο να μου προτεινετε μερικα ξενοδοχεια(3-4 αστερων) καθως κ εντυπωσεις αν εχετε μεινει σε καποιο απο αυτα?Πως-που κλεισατε δωματια?

Επισης....ποσο κοντα ειναι το κεντρο του Λονδινου με το παρακατω:

Scan Computers International Limited

27-28 Enterprise Park

Middlebrook

Horwich

Bolton

BL6 6PE

UK

ΥΓ:Επειδη το θεμα ειναι "σοβαρο", και δεν εχω ορεξη για τρομπιες, οσοι θα ποσταρουν ας εχει νοημα το ποστ τους κ να βοηθαει...

Παιδες το ξενοδοχειο βρεθηκε...εδω! αν εχετε παει Λονδινο, τι λεει σαν περιοχη, η περιοχη αυτου του ξενοδοχειου?... οποτε τωρα ψαχνουμε για μαγαζια με pc parts, rc parts...και γενικα οτι να'ναι:p

Το ξενοδοχείο ειναι σε πολύ καλο σημείο.. Πρεπει να ειναι και ακριβό. Παντως μη περιμένεις να βρείς τιποτα για pc parts. Δεν υπάρχουν εκει που θα πάς... Αγόρασε κατι άλλο καλύτερα...Α και το HMV δεν έχει τοσο καλές τιμές , το play.com ειναι φτηνότερο :T:

Καλο ταξίδι :hi:

Γεια σου Κωστη κ καλη χρονια:flower: Γιατι να μη περιμενω να βρω τπτ????? Δεν θελω hardware κλπ δλδ μητρικες κ τα συναφη...καλωδια, ψυκτρες, φανακια, πραγματακια για case modding...uv parts κλπ;) Ουτε αυτα θα βρω????? :(

Τι ειναι το HMV????? :o

Ευχαριστω να'σαι καλα:)

Αρχική απάντηση από tristeno

Ούτε αυτά θα βρεις (τουλάχιστον σε λογικές τιμές).

Όλα τα καλά καταστήματα είναι εκτός κέντρου πόλης.

Αρκετα εως πολυ μακρυα ωστε να ειναι ασυμφορη η μεταφορα μας εκει??

Μιας κ δεν εχω ιδεα απο Αγγλια, κ δεν εχω καποιον χαρτη να δω...

Scan Computers International Limited

27-28 Enterprise Park

Middlebrook

Horwich

Bolton

BL6 6PE

UK

Ειναι μακρια απο την περιοχη του ξενοδοχειου??

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 00:34]

Τι ειναι το HMV????? :o

http://www.hmv.co.uk/hmvweb/home.do

Θα βρεις καλες τιμες εκει..... ειδικα σε dvd ειχα βρει φοβερες προσφορες....

Καλο ταξιδι και καλα να περασεις.....

Ειναι πολυ ωραιο το Λονδινο αν και ειναι πανακριβο....

TIP: Αφου φανταζομαι θα γυρνας ολη μερα , βγαλε ημερησια καρτα για το τρενο ...θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα.....

Αρχική απάντηση από PGM

TIP: Αφου φανταζομαι θα γυρνας ολη μερα , βγαλε ημερησια καρτα για το τρενο ...θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα.....

Ημερισια καρτα??!!Καλοοοο....

Αρχική απάντηση από PGM

Το ΗΜV καλο ειναι, και εγω το επισκέπτομαι πάντα οταν πηγαίνω λονδίνο, αλλά οι τιμές του σε πολλά πράγματα ειναι πιο ακριβές απο το Play.com που αγοράζω συχνά. Πχ τα Friends τα ειχε 21.99 και τα έλεγε προσφορά, ενω το play.com την ιδια στιγμή τα ειχε 16.99 , 5 λίρες κάτω δηλαδη. Το καλο ειναι οτι εχει σχεδόν τα πάντα και τα βλέπεις μπροστά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.